Forum » Loža » Junior pozicije za AI in CV
Junior pozicije za AI in CV
anže45 ::
Zdravo,
katera podjetja v Ljubljani bi bile primerna za študenta magisterija, ki se je na magisteriju spustil v umetno inteligenco in računalniški vid? Izkušenj iz industrije še nimam, saj sem do sedaj delal bolj v simulacijah, sem pa že naredil nekaj projektov z OpenCV in tensorflowom, imam pa v naslednjih semestrih precej predmetov v tej smeri. Zaenkrat imam na seznamu Medius, Endavo in Zemanto/Outbrain, me pa zanima, katera so še ostala, kjer bi lahko morda dobil priložnost za pridobivanje znanja
Hvala
katera podjetja v Ljubljani bi bile primerna za študenta magisterija, ki se je na magisteriju spustil v umetno inteligenco in računalniški vid? Izkušenj iz industrije še nimam, saj sem do sedaj delal bolj v simulacijah, sem pa že naredil nekaj projektov z OpenCV in tensorflowom, imam pa v naslednjih semestrih precej predmetov v tej smeri. Zaenkrat imam na seznamu Medius, Endavo in Zemanto/Outbrain, me pa zanima, katera so še ostala, kjer bi lahko morda dobil priložnost za pridobivanje znanja
Hvala
Ghost7 ::
Si kar vredu napisal. Kontaktiraj jih. Iščejo vsi.
Dobil boš najbrž kakšno nalogo..
Dobil boš najbrž kakšno nalogo..
https://www.bitstamp.net/ref/OM6lA9mwoeRO5Rba/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kazen za parkiranje na hrvaškem 2015 shain pacheco vinkovićOddelek: Na cesti | 9280 (6948) | AndrejO |
» | Nkbm poslal Visa KarticoOddelek: Loža | 8433 (6831) | Dimnik |
» | Kje kupiti Windows 7 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12855 (9460) | Pesimist |
» | Vzorci (samples) - vprašanja in odgovori (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18375 (10301) | brez-imenko |
» | Priti v študentski dom LJ - točke za oddaljenost+ni busa???Oddelek: Šola | 5039 (4162) | Karaya 52 |