Forum » Mobilne tehnologije » Samsung S23+ pije živce
Samsung S23+ pije živce
trek@s ::
Imam S23+ in nikakor ne morem stabilizirati povezave bluetooth pametne ure (Amazfit) in telefona. Težava je, če grem z uro izven dosega BT in se potem vrnem, se telefon ne poveže nazaj z uro. (včasih se čudežno, 1x na 50 poizkusov). Včasih se poveže takoj ko osvetlim zaslon (brez odklepanja), če pa telefon odklenem, se v 99% poveže nazaj.
Poizkušal sem že vse možne nasvete (reset omrežnih nastavitev, ponastavitev ure, dodajanje aplikacije na seznam aplikacij, ki lahko vedno tečejo, ponovno parjenje ure in telefona,.... Nič ne pomaga.
Naj še povem, da z drugim telefonom (Huawei) ura deluje perfektno, vedno se BT poveže nazaj.
Tisti, ki imate S23 in pametne ure dugih proizvajalcev (ne Samsung), ali vam povezava BT deluje normalno?
Kaj v nastavitvah bi še lahko poizkusil, da bi se povezava samodejno vzpostavila nazaj, ko prideta napravi v doseg BT-ja?
Poizkušal sem že vse možne nasvete (reset omrežnih nastavitev, ponastavitev ure, dodajanje aplikacije na seznam aplikacij, ki lahko vedno tečejo, ponovno parjenje ure in telefona,.... Nič ne pomaga.
Naj še povem, da z drugim telefonom (Huawei) ura deluje perfektno, vedno se BT poveže nazaj.
Tisti, ki imate S23 in pametne ure dugih proizvajalcev (ne Samsung), ali vam povezava BT deluje normalno?
Kaj v nastavitvah bi še lahko poizkusil, da bi se povezava samodejno vzpostavila nazaj, ko prideta napravi v doseg BT-ja?
Magic1 ::
Imam Asusov telefon na A13 in imam tudi podobno težavo s Amazfitovo uro. Prej je dve leti delalo BP, se mi zdi da ja s A13 prišlo do občasnega nepovezovanja. Odprem Zapp app in se takoj poveže. Dost tečno.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
clancy ::
S21 in Huawei GT3 Pro, se povežeta takoj, ko ura pride v doseg telefona.
Ena redkih stvari, ki jo lahko pri S21 pohvalim.
Ena redkih stvari, ki jo lahko pri S21 pohvalim.
M@73Y ::
Jaz imam na Xiaomiju rešeno tako, da imam zaklenjeno aplikacijo Amazfit. Torej, če pritisnem čiščenje pomnilnika, da mi ne zapre aplikacije amazfit.
Aplikacijo pa zakleneš tako, da v funkciji Nedavno (kjer se ti pokažejo vse trenutno odprte aplikacije) klikneš na ikono zakleni aplikacijo.
Aplikacijo pa zakleneš tako, da v funkciji Nedavno (kjer se ti pokažejo vse trenutno odprte aplikacije) klikneš na ikono zakleni aplikacijo.
..jump into psytrance tunnel..
Sem jaz probal pobrisat cache, resetirat in na novo povezat pa nič ne pomaga. Zapp je tudi na listi aplikacij, ki niso "opimizirane". Tako da zgleda, da Amazfit ne zna poštimat v Androidu 13. Factory reset pa ne mislim delat zaradi tega.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
crniangeo ::
resetiraj uro na factory reset. Lahko, da se povezuje na neko drugo napravo in imaš zato težave
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
@M@73Y
Aplikacijo imam zaklenjeno, ne pomaga.
@abazuu
Telefon se ne poveže z drugimi napravami, ker jih niti nimam dodanih, samo uro.
@crniangeo
Tudi uro sem že ponastavil na tovarniške, sicer pa ko jo enkrat spariš z neko napravo, potem ni več vidna ostalim.
Če se mi bo ljubilo, bom še naredil reset telefona, potem bo pa poletel nekam...
Aplikacijo imam zaklenjeno, ne pomaga.
@abazuu
Telefon se ne poveže z drugimi napravami, ker jih niti nimam dodanih, samo uro.
@crniangeo
Tudi uro sem že ponastavil na tovarniške, sicer pa ko jo enkrat spariš z neko napravo, potem ni več vidna ostalim.
Če se mi bo ljubilo, bom še naredil reset telefona, potem bo pa poletel nekam...
Bellzmet ::
Poizkusi aplikaciji, ki se poveže z uro (Amazfit?) dodeliti vsa možna dovoljenja, vključno z obvestili.
Haha dobra, Telefon za 1300€ bo zaganl nekam, ker ga ura za 100€ zajebava. Sej sem rekel, imam Asus telefon in ima podobne probleme zadnjih nekaj mesecev s Amazfitovo uro. Prej je pa vse ok delalo dve leti.
Magic
Ni ravno 100€, pa na treh drugih znamkah telefonov (preverjeno) deluje - se povezuje, kot se mora. Eden od teh treh ima tudi Android 13. Sicer pa (žal prepozno) berem o velikih težavah tudi s povezovanjem in prekinjanjem z audio napravami, tako da....
kmegli ::
Sam imam Garmin Fenix 5, pa imam težave s ponovno povezavo že od Huawei-a in sedaj pri Apple-u. Očitno je nekaj z uro, ostalim načeloma dela BP.
Nisem pa še ponastavljal ure, odprem aplikacijo pa se v 99.9% poveže nazaj.
Nisem pa še ponastavljal ure, odprem aplikacijo pa se v 99.9% poveže nazaj.
Invictus ::
Z Fenix 5 ni nič narobe, moja se je povezala že s parimi telefoni...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Kaj kupiti | 193511 (1144) | scipascapa |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45494 (2593) | Moivre |
» | Katero športno uroOddelek: Šport | 6242 (4538) | Kekec |
» | Ura z merilcem porabe kalorij, utripa, GPSOddelek: Kaj kupiti | 7708 (2176) | slitkx |