Forum » Strojna oprema » pocasen seagate sata
pocasen seagate sata
tec ::
Pred parimi dnevi sem dobil Seagate Barracuda ST3120026AS, ki pa mi dokaj slabo dela. Testiral sem ga z hdtach(ker je pac edini meni znan) in je pokazal zelo ocitno slabe rezultate proti navadnem maxtorju 40gb. Tudi sam disk se cudno obnasa. Vcasih kar caka in caka, da odpre vse particije. Zanima me, v cem bi lahko bil problem.
Na barakudi imam NTFS 30 in 90gb, na maxtorju pa FAT32 10 in 30gb. Je problem v tem, da je eno fat drugo pa ntfs? Plosca je NF7s 1.2 , default bios in default sillicon driver. Tudi sami driverji za plosco so default. Ideje, predlogi...karkoli
Hvala
Aja....pa segate je bolj glasen kot maxtor med delovanjem.
Na barakudi imam NTFS 30 in 90gb, na maxtorju pa FAT32 10 in 30gb. Je problem v tem, da je eno fat drugo pa ntfs? Plosca je NF7s 1.2 , default bios in default sillicon driver. Tudi sami driverji za plosco so default. Ideje, predlogi...karkoli
Hvala
Aja....pa segate je bolj glasen kot maxtor med delovanjem.
- spremenilo: tec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse uporabnike Maxtor diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (916) | RobyRob |
» | Ne morem instalirat Win98 SEOddelek: Operacijski sistemi | 1603 (1398) | Sp|di |
» | 120GB Maxtor ali WD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3727 (2902) | mamut |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4731 (4085) | Boky |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1516) | appz |