Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri Tv kartici
Pomoč pri Tv kartici
Krampi ::
Ojla
Jz bi rabu nasvet glede programa za zajemanje slike preko tv kartice.
Do sedaj sm sprobavu z fly 2000 vendar nimam full verzije in nemorm tega uporabljat več kot 30 dni je pa zelo dobr program. Zdej me pa zanima če mogoče kdo ve kateri program se splača najbolj uporabljat, da je kvaliteta posnetka
najboljša in če mi boste že pomagali še mogoče kakšen nasvet kako to deluje
in kako to nastaviti za najboljšo kvaliteto.
Še info o mojmu compu in mislim da je dovolj zmogliv za zajem slike preko tv kartice v boljši kvaliteti.
Moj comp je:
Pentium 4 2,4
512 ddr rama
120 GB disk
Tv tuner pinnacle tv rave
No upam, da sm dovolj razložu sedaj pa vašo pomoč prosim
Lp
Krampi the Vrempli
Jz bi rabu nasvet glede programa za zajemanje slike preko tv kartice.
Do sedaj sm sprobavu z fly 2000 vendar nimam full verzije in nemorm tega uporabljat več kot 30 dni je pa zelo dobr program. Zdej me pa zanima če mogoče kdo ve kateri program se splača najbolj uporabljat, da je kvaliteta posnetka
najboljša in če mi boste že pomagali še mogoče kakšen nasvet kako to deluje
in kako to nastaviti za najboljšo kvaliteto.
Še info o mojmu compu in mislim da je dovolj zmogliv za zajem slike preko tv kartice v boljši kvaliteti.
Moj comp je:
Pentium 4 2,4
512 ddr rama
120 GB disk
Tv tuner pinnacle tv rave
No upam, da sm dovolj razložu sedaj pa vašo pomoč prosim
Lp
Krampi the Vrempli
Fizikalko ::
Hja, maš več možnosti...
Če hočeš delat vse "na roko", delaj z Virtual Dubom v capture prespektivi. Nastavitve lahko naštimaš tako, da ti krči v katerikoli A/V kodek, ki je inštaliran na mašini. Kvaliteta dobra, prc. maš dost močan.
SIcer pa me čudi, da ti Pinnacle ne podpira že sam po sebi zajemanja. Jaz mam Pinnacla Pro, pa zajemam kar v njegovi aplikaciji (in to na mpg HQ, ki ga potem pretvorim v DivX-v/MP3-a). Pretvarjaš pa spet lahko z VDjem.
A bo?
Če hočeš delat vse "na roko", delaj z Virtual Dubom v capture prespektivi. Nastavitve lahko naštimaš tako, da ti krči v katerikoli A/V kodek, ki je inštaliran na mašini. Kvaliteta dobra, prc. maš dost močan.
SIcer pa me čudi, da ti Pinnacle ne podpira že sam po sebi zajemanja. Jaz mam Pinnacla Pro, pa zajemam kar v njegovi aplikaciji (in to na mpg HQ, ki ga potem pretvorim v DivX-v/MP3-a). Pretvarjaš pa spet lahko z VDjem.
A bo?
Lucio ::
iuVCR je program zate. Lahko direkt kompresiraš v katerikoli kodek ki je instaliran, pa kvaliteta je tudi super.
Jaz ga uporabljam že kar nekaj časa brez trežav.
Jaz ga uporabljam že kar nekaj časa brez trežav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20208 (7754) | dire |
» | TV Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4433 (3481) | tec |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2229 (1864) | rimljan |
» | Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?Oddelek: Kaj kupiti | 2321 (2250) | kurjač |
» | Tv-karticaOddelek: Kaj kupiti | 1899 (1481) | AngelOfDeath |