Forum » Programska oprema » Outlook 2021
Outlook 2021
kingo1 ::
Pozdravljeni, sem že popolnoma obupan. Šel sem na nolvi PC in bi rad dva računa za mail (pop3) prenesel na Outlook 2021. Imam že narejena *.pst file-a. Kakšen je postopek prenosa. Nekaj sem mutil pa mi potem pri pošiljanju iz računa A (namesto na račun B), spet pošlje v račun A. Na netu ne najdem nobenega tutoriala. A mi lahko eden po kmečko razloži v korakih. Hvala vnaprej!
mihagr ::
pozdravljen!
namesto, da se matraš z nastavljanjem dveh računov, raje nastavi dva računa za vstop v windows okolje - dca userja. to je pravzaprav edino pravilno in se ne mešajo stvari ene in druge osebe, pa iz varnostnega stališča je bolje, če bo en fasal virus je manjša možnost, da se bo razširil tudi na profil drugega. pa še cel kup drugih pomembnih stvari to prinese. sploh bi morali vsi tako početi.
namesto, da se matraš z nastavljanjem dveh računov, raje nastavi dva računa za vstop v windows okolje - dca userja. to je pravzaprav edino pravilno in se ne mešajo stvari ene in druge osebe, pa iz varnostnega stališča je bolje, če bo en fasal virus je manjša možnost, da se bo razširil tudi na profil drugega. pa še cel kup drugih pomembnih stvari to prinese. sploh bi morali vsi tako početi.
mihagr ::
drugače pa imaš v nadzorni plošči ukaz za nastavljanje pošte in več profilov. ta način je namenjen za osebe, ki imajo več poštnih računov, recimo za posel enega, za zabavo ali osebne stvari. za več oseb je pa edino pravilno to, kar sem ti že napisal. tudi vse bljićnice, pa internetni zaznamki, pa zgodovina, pa še marsikaj se na ta način ne mešajo.
prav
prav
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihagr ()
Ja sem našel v teh 5 urah marsikaj. Ampak zanima me:
1 - ali se najprej v Outlooku odpre novi račun ali se kaj uvozi itd
kriptobog ::
Ja sem našel v teh 5 urah marsikaj. Ampak zanima me:
V Outlooku vpises za tvoje racune podatke. pst je arhivski file in ga pripnes potem v Outlook.
Naj hvala. očitno ni treba uvoz ampka samo prilimati. To je bilo to. Naj hvala!!!!
VelkBla ::
Malo si bom sposodil temo.
Žlahtnik me je prosil za pomoč pri Office za mail. Odločil se je menjati mašino, namestil si bo win 11, prej je vedno imel Office Home & Business in s tem Outlook za maile poleg ostalih zadev. Prebral je, da naj bi vsi novejši win 11 (od začetka leta 2024) prišli skupaj z Outlook aplikacijo za maile. Zdaj kako ta mail aplikacija deluje (zanesljivost, hitrost, ...itd itd) je druga zgodba, ampak kaj bo s tistimi, ki so imeli Outlook od prej? Bo prišlo do združitve?
Če je temu tako in mu Outlook ne bo ugajal, je dovolj, da ima win 11, dol si potegne Thunderbird ali podobno aplikacijo in ima naprej bodisi Office od prej ali pa si celo namesti LibreOffice?
Hvala
Žlahtnik me je prosil za pomoč pri Office za mail. Odločil se je menjati mašino, namestil si bo win 11, prej je vedno imel Office Home & Business in s tem Outlook za maile poleg ostalih zadev. Prebral je, da naj bi vsi novejši win 11 (od začetka leta 2024) prišli skupaj z Outlook aplikacijo za maile. Zdaj kako ta mail aplikacija deluje (zanesljivost, hitrost, ...itd itd) je druga zgodba, ampak kaj bo s tistimi, ki so imeli Outlook od prej? Bo prišlo do združitve?
Če je temu tako in mu Outlook ne bo ugajal, je dovolj, da ima win 11, dol si potegne Thunderbird ali podobno aplikacijo in ima naprej bodisi Office od prej ali pa si celo namesti LibreOffice?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 279049 (23980) | Matko |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19751 (16139) | MrStein |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7780 (6485) | tony1 |
» | "Internetna pošta" - uporabniško ime in gesloOddelek: Omrežja in internet | 4424 (3709) | jukoz |
» | Microsoft Outlook-prenos mailov.Oddelek: Programska oprema | 3809 (3643) | c00L3r |