Forum » Programska oprema » Microsoft Outlook-prenos mailov.
Microsoft Outlook-prenos mailov.
koli99 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako lahko prenesem maile iz enega računalnika(diska) na drugega?
Hvala
Zanima me kako lahko prenesem maile iz enega računalnika(diska) na drugega?
Hvala
noteadmin ::
Iz prvega računalnika na drugega prenesi datoteko outlook.pst in jo na drugem računalniku v outlooku nato importiraj (file>import>.pst>... oz. datoteka>uvozi itd.). V outlook expresu je zadeva podobna, le da ima vsaka mapa z maili svojo datoteko s končnico dbx).
LP.
LP.
ariel ::
Zanima me ali je kakšna rešitev za maile v primeru, če diska ne morem več zagnati? Na drugem računalniku lahko pregledujem vse datoteke iz tega diska (slave). LP
Microsoft ::
Odpri iskalnik po disku in isci za datotekami *.pst.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
c00L3r ::
Da ne bom odpiral nove teme...
Kako izvoziti Outlook 2003 adresar v datoteko in kako izvoziti nastavitve poštnih računanov v datoteko, da jih bom lahko uporabil na novih windowsih. V Outlook Express je to sila enostavno, tukaj pa ne najdem teh možnosti.
Kako izvoziti Outlook 2003 adresar v datoteko in kako izvoziti nastavitve poštnih računanov v datoteko, da jih bom lahko uporabil na novih windowsih. V Outlook Express je to sila enostavno, tukaj pa ne najdem teh možnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276149 (21080) | Matko |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2545 (490) | MrStein |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5012 (4624) | krneki0001 |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2593 (2345) | chrush |
» | program za emaile!!!Oddelek: Programska oprema | 1324 (1163) | RacaClone |