Forum » Omrežja in internet » Outlook expres nastavitve
Outlook expres nastavitve
aliado ::
Živijo!
Ali se še komu dogaja in zakaj, da se nastavitve za mail kar same spremenijo? V nastavitvah za pop3 strežnik se je iz pop.pinkponk.com spremenilo v localhost in pop.pinkponk.com se je dodal k username (041000000/pop.pinkponk.com). Mail še vedno dela le zanima me kaj se dogaja v ozadju.
LP
Ali se še komu dogaja in zakaj, da se nastavitve za mail kar same spremenijo? V nastavitvah za pop3 strežnik se je iz pop.pinkponk.com spremenilo v localhost in pop.pinkponk.com se je dodal k username (041000000/pop.pinkponk.com). Mail še vedno dela le zanima me kaj se dogaja v ozadju.
LP
Iztok Smolic ::
Ravno zajle sem hotel dati novo temo na tole
Pri meni je podobno: nastavim pošto od siola, volje in emai.si - najprej da username xxx - ko pa se vrnem čez nekaj časa nazaj v program mi naredi account neme xxx/pop.siol.net ?? tega ne naredi le pri mailu ki uporablja imap imam pa FW Sygate in AV PC-cillin (ki pa se mimogrede noče updejtat in mi daje erorje čez da mora prej preveriti pošto?)
aja - pa men mail zato ne dela
Pri meni je podobno: nastavim pošto od siola, volje in emai.si - najprej da username xxx - ko pa se vrnem čez nekaj časa nazaj v program mi naredi account neme xxx/pop.siol.net ?? tega ne naredi le pri mailu ki uporablja imap imam pa FW Sygate in AV PC-cillin (ki pa se mimogrede noče updejtat in mi daje erorje čez da mora prej preveriti pošto?)
aja - pa men mail zato ne dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Iztok Smolic ()
aja pa Task Maneger se je pojavil program pop3trap.exe -
A kdo ve če je to dejansko program od pc-cillinga?
A kdo ve če je to dejansko program od pc-cillinga?
Zgodovina sprememb…
Meni pa ni delalo zaradi tega ker sem z FW prepovedal dostop tega programa najlepša hvala
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens cx65 in e-mail problem...Oddelek: Mobilne tehnologije | 976 (880) | Brilko |
» | e-mail na nokiji 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 1777 (1699) | divx man |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17896 (14578) | the_unborn |
» | Outlook Express & ADSL & Volja.netOddelek: Pomoč in nasveti | 2298 (2186) | ali3n |
» | pinkponk email??Oddelek: Omrežja in internet | 1469 (1349) | *TV* |