» »

ADSL, problem, nujno

ADSL, problem, nujno

VuLc4n0 ::

Morda nisem izbral najboljšega naslova ampak rabim pomoč in to nujno, ter čim hitreje!

Oče je lihkar pripeljal domov računalnik ki je bil na servisu so pač malo spucali in dali os. win XP pro gor. vse lepo in prav, vklopim računalnik, dam ADSL-ov cd not in inštaliram! nakar vpišem geslo in se lepo hočem povezat nakar mi k**** IE 6 javi da stran ni navoljo brez povezave!

kliknem na ikonico od adsl-a, nato advanced! nato drivers in glej ga zlomka! Piše mi da mam gor drajverje za dial-up!?!

Na mojem compu pregledam nastavitve, si jih zapišem na papir in hop na očetov comp, vnesem nastavitve kot jih mam jaz in ne gre. lepo se konekta vendar ne morem priti na nobeno internet stran (z očetoivim compom, da ne bo pomote, medtem ko meni laufa kot po maslu!)

Še to; ko so mu namestili win xp pro so morali zamenjati tudi mrežno kartico, prej je internet delal, zdaj pa noče. In spomnim se ko sem sam kupil računalnik ADSL-a ni bilo nameščenega, sam se ga namestil in mi je v prvo potegnil na net. Morda zaradi nove mrežne, ki ni za ADSL? samo je rekel da mamo adsl, nevem več kaj bi. sem obupal:'(

Dolg in širok opis, upam da dovolj razumljiv za slo-techovce da mi pomagajo:)
http://christinalake.cjb.net

VuLc4n0 ::

:d

Ko človk že obupa in gre na slo-tech gnjavit se zgodi da takoj ugotovi kaj je bilo narobe:d

Manjkala je kljukica pri ''default profile'' :d
http://christinalake.cjb.net

Zgodovina sprememb…

Mavrik ::

Ej, ej, ej... zakaj zaboga pa ti inštaliraš SiOLovo sranje na WinXP? Saj pa majo WinXP podporo za ADSL že vgrajeno in je veliko boljša ter hitrejša kot tista siolova.... stvar.
The truth is rarely pure and never simple.

Vikking ::

če imaš winxp ti vsak telekomovc (glih tulk še majo pameti) pove da ne smeš inštalirat programa ki ga dobiš zrave ADSL-ja ampak uporabiš že vgrajen klicni program za adsl.

tx-z ::

wtf?

jst sm uporablu tega v xpjih..dokler nism dubu routerja
tx-z

roCkY ::

A jih je srečala - pamet? Dolg so rabil:D. Jaz sem šele tle po par tednih zvedu kako in kaj je s tem. Sicer sem na ADSL od lanskega poletja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

ToniT ::

Vikking ::

kar se tiče telekomvocev: k je pršu prklopit je vedu da na 98 lahka namesti program na Xp-je pa ne. Ko sem ga vprašu če ve kako se na winxp to nardi je reku da nima pojma. Isto je blo ko sm jih vprašal kak naj na adsl priključim dva računalnika, odgovoril so da nimajo pojma in da uni tega ne počnejo.

pa še za povrh, so hodil 1 mesec vsak drugi dan popravljat telefonsko linijo kr ni nč delal ne adsl ne telefon, k se vse neki sprefukal.

kaki idioti! sicer so me pa že drugi opozoril da pridejo debili to delat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem z povezavo

Oddelek: Omrežja in internet
6832 (720) Lith
»

Program za ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
241949 (1344) mamut
»