Forum » Loža » Samoobramba
Samoobramba
Zimonem ::
Pa nimam tropa na orožje sploh. Ampak kroži med ljudmi. In ti tega ne boš preprečil. Nima pa veze to z nekim julijem , razen da se nekaj , da ga nima. Tudi če znaš užgat po gobcu.
Gagatronix ::
S kakim julijem ? O cem to bluzis ? So ti tablete popustile ?
In ja, vsi ki smo bili v JNA smo bili nadrkani v nulo tisto pofukano Zastavo prefukavat. To se ne pomeni, da si psiholosko stabilen za posest orozja.
In ja, vsi ki smo bili v JNA smo bili nadrkani v nulo tisto pofukano Zastavo prefukavat. To se ne pomeni, da si psiholosko stabilen za posest orozja.
gruntfürmich ::
Kapitan Jack je izjavil:
Ok, se lahko pod crto potegne in mi v susu recete kaj naj grem trenirat. Po napisanem, bo to boks najbrz. Bam po goflji, bam v rebra in to je to.
v šusu ti povem da najprej preberi knjigo ki sem jo predlagal.
boš začel čisto drugače gledat na zadeve in ti bo spremenilo življenje, ker vidim da si sedaj prestrašen kot polulan cucek...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Tvojih idiotskih knjig ne bo nihče bral. Po večini tvojih odgovorov na forumu se vidi da si psihično nestabilen vsaj v 90% ljudi osnačiš za idiota. In potem naj ti nasedamo.
Kapitan Jack ::
Polulan cucek, ce sprasujem kater sport naj vzamem, ki mi bo dal znanje samoobrambe. Super.
Kayzon ::
Lej ene par nas je ze dalo pravi odgovor pa noces poslusat. Ce mas prevec casa,kombinacija rokoborbe in boksa,ce nimas samo boks ali celo tajsko boks je fajn,posebej zrd trga k se velik dela v jlincu in razvijes dobro ravnotezje ter dodatno lahko uporabljas komolce/kolena. Celo MMA nebi bilo slabo,vse osvisn koliko se ti da.
Ni point športu, ampak situacije. Kako se izogniti vsem konfliktom pa nihče ne ve. Je pa lepo da si vsak eno knjigo prebral. Sedi pet.
Kapitan Jack ::
Lej ene par nas je ze dalo pravi odgovor pa noces poslusat. Ce mas prevec casa,kombinacija rokoborbe in boksa,ce nimas samo boks ali celo tajsko boks je fajn,posebej zrd trga k se velik dela v jlincu in razvijes dobro ravnotezje ter dodatno lahko uporabljas komolce/kolena. Celo MMA nebi bilo slabo,vse osvisn koliko se ti da.
To je to. Saj nisem nic rekel proti tebi / vam. Dali ste mi nasvete in sem jih sprejel. Samo ta me oznacuje za cucka, pa se neko knjigo mi ponuja.
ker si res cucek poscani.
če boš prebral knjigo, ki ti ponuja točen odgovor na tvoje vprašanje, se mi boš zahvalil.
ker pa si idiot ki nima pojma, pa je seveda ne boš prebral, in raje bral nasvete ljudi ki nimajo pojma o pojmu.
če boš prebral mojo knjigo, se mi boš zahvalil in dojel da si trenutno neveden teliček.
ampak dvomim...
če boš prebral knjigo, ki ti ponuja točen odgovor na tvoje vprašanje, se mi boš zahvalil.
ker pa si idiot ki nima pojma, pa je seveda ne boš prebral, in raje bral nasvete ljudi ki nimajo pojma o pojmu.
Tvojih idiotskih knjig ne bo nihče bral. Po večini tvojih odgovorov na forumu se vidi da si psihično nestabilen vsaj v 90% ljudi osnačiš za idiota. In potem naj ti nasedamo.
če boš prebral mojo knjigo, se mi boš zahvalil in dojel da si trenutno neveden teliček.
ampak dvomim...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
Pithlit ::
Kapitan Jack je izjavil:
Polulan cucek, ce sprasujem kater sport naj vzamem, ki mi bo dal znanje samoobrambe. Super.
Noben šport ti ne bo dal znanja samoobrambe. Razen mogoče atletike.
Najprej moraš to razumet.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
ker si res cucek poscani.
ampak dvomim...
O lej ga, sLOL-techovski Andrew Tate.
nisem jaz toliko andrej tate koliko ste drugi neumni...
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
nisem jaz toliko andrej tate koliko ste drugi neumni...
Vcasih si bil brihten, zdaj si pa samo se debilna goska.
in kako napreduje samoobramba? že vsaj downloadal knjigo, ki sem jo predlagal?
WizzardOfOZ ::
Samoobramba napreduje lepo, že 3x sem moral zaradi tega v šolo, ker je otrok pokazal znanje samoobrambe nad učenci višjega razreda, ki so prišli maltretirat tiste v nižjem razredu.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
dobra!
vseeno pa si vsaj ti preberi tisto knjigo ki sem jo predlagal, ker v konfliktnih situacijah poznavanje tega lahko rešuje življenja.
vseeno pa si vsaj ti preberi tisto knjigo ki sem jo predlagal, ker v konfliktnih situacijah poznavanje tega lahko rešuje življenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
mirator ::
Najboljša samoobramba je, da se znaš konfliktu izogniti.
Naslednja stopnja je, da pravilno oceniš situacijo:
- mogoče (v bistvu kar pogosto) se lahko rešiš z umirjajočo, nenapadalno retoriko,
- oceniš moč napadalca in ga z napadalno, odločno držo odvrneš od napada,
- dopustiš napad in se obraniš s proti udarcem
To velja, ko je napadalec eden. V primeru več napadalcev je možna obramba pod prvo zgornjo alinejo, sicer počasen umij. Beg ni vedno najboljša rešitev, predvsem ne brezglavi beg. Če se že podaš v beg, je treba spremljati hitrost zasledovalcev. Skoraj vedno je eden, ki je hitrejši od drugih. Temu dopustiš, da te dohiti, vendar ga tik pred tem napadeš in ker si ga presenetil, ga boš tudi premagal. Običajno se ostali zasledovalci potem ustavijo.
- mogoče (v bistvu kar pogosto) se lahko rešiš z umirjajočo, nenapadalno retoriko,
To velja, ko je napadalec eden. V primeru več napadalcev je možna obramba pod prvo zgornjo alinejo, sicer počasen umij. Beg ni vedno najboljša rešitev, predvsem ne brezglavi beg. Če se že podaš v beg, je treba spremljati hitrost zasledovalcev. Skoraj vedno je eden, ki je hitrejši od drugih. Temu dopustiš, da te dohiti, vendar ga tik pred tem napadeš in ker si ga presenetil, ga boš tudi premagal. Običajno se ostali zasledovalci potem ustavijo.
tvoja navodila so POPOLNOMA NAPAČNA in škodljiva za vse žrtve napadov. v pravem (asocialnem) napadu bo po tvojih navodilih človek izgubil življenje.
upam da razumeš kakšne neumnosti pišeš!!!
in takšne psihopatije brez kančka izkušenj ali znanja pišete v tej temi VSI!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
in takšne psihopatije brez kančka izkušenj ali znanja pišete v tej temi VSI!
Edini na forumu, ki piše nebuloze si ti.
Poldy ::
Samoobramba napreduje lepo, že 3x sem moral zaradi tega v šolo, ker je otrok pokazal znanje samoobrambe nad učenci višjega razreda, ki so prišli maltretirat tiste v nižjem razredu. :)):)):))
Ne zmišljujem si, ampak točno tako se je hvalil kolega. Vse lepo in prav, ampak mulc se mu je navadil probleme reševati s pestmi in je sedaj polnoleten na sodišču.
cvalsr ::
Edini na forumu, ki piše nebuloze si ti.
Ne bo držalo - že tale tvoja trditev je debeeela "nebuloza".
Edini? Potem bi bil tale forum rajski!
(Aja, pa še brez grobih neutemeljenih žalitev in zmerjanja bi moral biti.)
Hja, res bi se moral omejiti samo na to temo.
Kar pa se tiče žaljivk in zmerjanja pa je žal tako, da jih je treba pač ignorirati. Tako ali tako jih uporabljajo samo frustrirani anonimni posamezniki z močnim manj vrednostnim kompleksom.
Kar pa se tiče žaljivk in zmerjanja pa je žal tako, da jih je treba pač ignorirati. Tako ali tako jih uporabljajo samo frustrirani anonimni posamezniki z močnim manj vrednostnim kompleksom.
WizzardOfOZ ::
Samoobramba napreduje lepo, že 3x sem moral zaradi tega v šolo, ker je otrok pokazal znanje samoobrambe nad učenci višjega razreda, ki so prišli maltretirat tiste v nižjem razredu. :)):)):))
Ne zmišljujem si, ampak točno tako se je hvalil kolega. Vse lepo in prav, ampak mulc se mu je navadil probleme reševati s pestmi in je sedaj polnoleten na sodišču.
Moj otrok se drži tega, da nikoli ne udari prvi. Potem pa, ko je enkrat udarjen, pa lahko odtrga ušesa, odgrizne nos, iztakne oko in izpuli cel skalp, da pokaže nasprotniku, da se mu napad nanj ni izplačal. Aja, pa ni mulc.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Kayzon ::
Znani ameriski levicar ,ki se je boril proti sistematicnemu razismu in fasizmu,zaboden s strani ljudi katere ja najbolj zagovarjal.
Poglejte si kako ne ravnati v taksni situaciji,also klasicen primer da se ne smes nikoli sprostiti..
https://twitter.com/libbyemmons/status/...
Poglejte si kako ne ravnati v taksni situaciji,also klasicen primer da se ne smes nikoli sprostiti..
Znani ameriski levicar ,ki se je boril proti sistematicnemu razismu in fasizmu,zaboden s strani ljudi katere ja najbolj zagovarjal.
točno to je primer o katerem govori mirator v svojem debilnem postu, in točno to je naredil ta moški in kaj se mu je zgodilo: umrl je ker ni imel pojma kaj počne.
in točno to sem jaz predvidel da se dogaja ljudem, ki so zabiti in ne vedo kaj nasilje sploh je.
in potem zaradi takšnih bebastinh navodil bebastih ljudi, drugi izgubijo življenje. in potem ko rečeš da so debili, so užaljeni. a nekdo drug pa je zaradi njihovih napotkov izgubil življenje...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
arnecan1 ::
Najboljša samoobramba je, da izgledaš takole in imaš ob sebi še 10 enakih ravsarjev, si trezen in ne iščeš problemov.
Drugače je bolje oditi že ob prvem znaku, da se nekaj kuha. Samo za to moraš biti trezen in ne preveč ponosen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero borilno veščino izbrati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22727 (18949) | solatko |
» | Borilne veščine specialnih enot (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 13909 (11439) | Andrej14 |
» | Steven Seagal(Ai kido) & MMAOddelek: Loža | 5173 (4598) | solatko |
⊘ | Potreba po samoobrambi - kateri trening bi mi biu primeren? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 54455 (49157) | bluefish |
» | Borilne veščineOddelek: Loža | 10709 (9742) | amigo_no1 |