Forum » Na cesti » popravilo škoda na avtu, izdan račun s strani kleparske delavnice postavka odbitna franšiza
popravilo škoda na avtu, izdan račun s strani kleparske delavnice postavka odbitna franšiza
Tidule ::
Kako bi svet moral bit urejen, da bi bil veliki Mato potesen, ima bore malo skupnega s temo.
delavec44 ::
Meni je tukaj najbolj čudno, da je OP to izvedel na koncu z računom, ko je bil avto popravljen. Se ne bi morali take zadeve, kdo in koliko plača ter koga nato terja, zmeniti prej? Če je to naloga cenilca, bi moral oškodovanca opozoriti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodba avta na lastnem dvoriščuOddelek: Loža | 2946 (1648) | Tidule |
» | Avto majhna škoda na parkirišču, cenilec pa komplicira (polica Triglav, LJ) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14781 (8589) | LeQuack |
» | Zavarovalnica noče v celoti kriti stroškov popravila nesreče. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18287 (13150) | voznik007 |
» | Sem povzročila prometno nesrečo z službenim avtom, me lahko obvežejo plačati škodo?Oddelek: Na cesti | 2929 (1725) | Tilen |
» | Še kasko zavarovanje ali ne? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 32253 (30273) | D3m |