» »

Kipto scam oz. kje je fora?

Kipto scam oz. kje je fora?

kgtjera ::

Torej, na chatu imam par Azijk in večina teh baje trejda bitcoin. Vsake par dni mi pošiljajo screenshote profitov, kjer trdijo da z enim trejdanjem zaslužijo več tisoč USDT in da nimajo izgube. Nagovarjajo me, da si odprem račun in z njimi trejdam, sklepam, da zato ker so dobrega srca in bi rade z menoj delile veselje? Ima kdo izkušnje s tem scamom, mislim kje je fora? Valda folk ni tako zabit, da deli osebne podatke in številke računov ali pač? V čem je catch?

Blinder ::

To je klasični scam na tinderju. Prikazujejo ti bogat stil življenja, potem ti sporočijo, da dobivajo preko vez informacije, katere kriptovalute kupit, potem te poskušajo prepričat, da kupiš te kriptovalute tudi ti. To, kar ti kupiš se potem AFAIK prikaže na nekem website, kot, da je tisto tvoj portfolio. V resnici ti takrat nimaš več kontrole nad tistim denarjem. Meni je scammerka (ali scammer, to je tudi možno, ker so profili fake) prikazovala, kako je ona kupila za nevem, 100.000 $ neke kriptovalute in kako se ji je ta vsebina prikazala na websiteju in prikazana vrednsot je bila okoli 200.000 $, torej že ko je kupila kriptovaluto je bila njena realna vrednost približno x2 :)) .

Nazadnje pa so me dodale na whatsapp dve osebe, ena kitajka s kitajsko številko in ena kao američanka, ampak njena telefonska številka je pa nigerija. Ne vem, kaj so te dve osebe hotele od mene ker so potem nehale odgovarjat na moja sporočila.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

kgtjera ::

Mene nagovarjajo naj aktiviram račun na crypto.com, sklepam da imaš tam torej sam nadzor nad sredstvi. Zato mi pač ni jasno kako bi tak scam potekal dalje. Ena mi je celo rekla, da mi posodi 2k$, ko aktiviram račun. Ker bi rada, da se naučim "how to make money". :)) Najbrž pa je teh azijk (ali "azijk" - tudi fake accounti so možni kot praviš, ne vem - itaq zgledajo vse isto :D ) tudi na tinderju cel kup, vendar s tinderjem nimam izkušenj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kgtjera ()

Furbo ::

Sodeluj z njimi.. pa boš kmalu videl kako bodo hotele denar nekam nakazan ali tvoje podatke..
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Blinder ::

ma ta prvi rezultat iskanja:
https://www.reddit.com/r/askswitzerland...

stvar pa se je pojavila, kadar je tinder omogočil ljudem, da so si poljubno nastavili svojo lokacijo. Od takrat dalje so se začele pojavljat te lepe azijke, ki so na dopustu v sloveniji ali italiji in tako dalje
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Bezukhoff ::

Jah, mene je ena "influenserka" lepo prosila če ji nakažen dvajset ojrof, ker nima nicht zum Essen, well, če ne bi prej investirala svoj cash money v tiste polmetrske nails bi verjetno imela kaj za v stomach. :))

SasoS ::

Na crypto.com boš kupil USDT ali pa BTC/ETH potem ti bodo pa odprle račun na drugi menjalnici, ker tam so dragulji ki jih crypto.com nima. Denar preneseš na novo menjalnico in ti pomagajo trejdat, tako da se ti profit veča. Ko boš poskusil testno prenesti nekaj drobiža nazaj na crypto.com bo vse delalo. Potem ščasoma dobiš idejo, da bi vsaj začetni kapital potegnil ven ker za ostalo itak btk, pa withdraw ne dela več...ker je znesek večji pa nisi naredil KYC. Zahtevajo dodatna nakazila, plačilo davka na profit (ker ga morajo oni odtegnit pred nakazilom), provizijo za transakcijo, itd...ker si itak že zaslužil miljon, ti tistih par jurjev dodatnega stroška ne predstavlja težav, itak ko enkrat pride denar se ne rabiš več s tem ukvarjat, kene? Potem pa naenkrat influenserke ni več, menjalnice pa tudi ne... na redditu je nekaj zgodb opisanih na ta način...

kriptobog ::

KAr lahko dobis od azijke je samo da te nategne. Pa se to v rit.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
562132911 (7675) _janezvalva_
»

Plutus (Visa kartica + cashback) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
18617220 (3772) Pahuljone
»

FTX gre v prisilno poravnavo

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
426861 (2710) Maxlos
»

Crypto.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
6112066 (7041) scorpio5
»

Dolgoročni hodl btcja za obresti, kam vložit?

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
81202 (663) kow

Več podobnih tem