Forum » Pomoč in nasveti » Gridinsoft Antimalware rezultati
Gridinsoft Antimalware rezultati
globoko grlo ::
Živ,
mam avasta, malwarebytesa, total AV sem si še dol potegnu, windows defender + windef offline in vsi ti nič ne najdejo.
Gridinsoft pa najde čudo zadev,
- recimo v khmkhm RDR2 launcher.exe najde Ransomware.Win64.Sabsik.sa, pa v samem linku na desktopu najde isti ransomware
- adware.FPLELEX.dd
- trojan.FPL.coinMiner.dd
- pa še ene 20 nekih PUP.RPL.gen.dd
Ta gridinsoft je trail in odstrant noče nč, dokler ne plačam, sam ne vem a mam res to zalego gor, če ostali nič ne najdejo, al me hočjo tile gridinsofti mal prestrašt.
Tnx za vsako pomoč
mam avasta, malwarebytesa, total AV sem si še dol potegnu, windows defender + windef offline in vsi ti nič ne najdejo.
Gridinsoft pa najde čudo zadev,
- recimo v khmkhm RDR2 launcher.exe najde Ransomware.Win64.Sabsik.sa, pa v samem linku na desktopu najde isti ransomware
- adware.FPLELEX.dd
- trojan.FPL.coinMiner.dd
- pa še ene 20 nekih PUP.RPL.gen.dd
Ta gridinsoft je trail in odstrant noče nč, dokler ne plačam, sam ne vem a mam res to zalego gor, če ostali nič ne najdejo, al me hočjo tile gridinsofti mal prestrašt.
Tnx za vsako pomoč
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
crniangeo ::
daj probaj s kaspersky online scannerjem, da potrdiš če kaj najde. Za ta antivirus prvič slišim..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
kasperski online mi najde tole
Trojan.Win32.Hosts2.gen
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Trojan program
Ja, vseh špilov nimam legalnih, kr neki pa :)
Trojan.Win32.Hosts2.gen
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Trojan program
Ja, vseh špilov nimam legalnih, kr neki pa :)
MrStein ::
www.virustotal.com
Čeprav tam tudi včasih false positive da. Torej pravi, da je fajl okužen,čeprav ni.
Čeprav tam tudi včasih false positive da. Torej pravi, da je fajl okužen,čeprav ni.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Neki me se vedno jebe.
Sm nasel rkill al neki tazga, pa tron skripto k laufa kr neki ur in spuca sve zivo.
Qbittorent oz malwarebytes pa se vedno tezi z blokadami outgoing trafica s trojan/compromised/malvare in upocasni comp da se se miska zatika.
Bom ju3 se virustotal probal, tnx
Sm nasel rkill al neki tazga, pa tron skripto k laufa kr neki ur in spuca sve zivo.
Qbittorent oz malwarebytes pa se vedno tezi z blokadami outgoing trafica s trojan/compromised/malvare in upocasni comp da se se miska zatika.
Bom ju3 se virustotal probal, tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649388 (6925) | Domini tm |
» | Računalnik ob odsotnosti začne mletiOddelek: Pomoč in nasveti | 3531 (3104) | tor2 |
» | Device failedOddelek: Pomoč in nasveti | 2220 (1775) | Daedalus |
» | Internet počasenOddelek: Omrežja in internet | 1865 (1510) | eddy22 |
» | Navapqwa.exe ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1671) | ScorpionX |