» »

Gmail app ne daje obvestil

Gmail app ne daje obvestil

Denji85 ::

Imam dovoljena obvestila in vse kar je treba na androidu a kar naenkrat samo za ta app ne dobivam nobenih notifikacij. Samo če ročno odprem app dela. Imam pa Samsung S23 plus. A kdo ve kaj je fora?

mrTwelveTrees ::

Enako se dogaja pri meni, kr naključno, daje obvestila da je pršu mail, velikokrat pa ne, če pa ročno pogledaš pa je pošta.

novak-t ::

varčevanje baterije? blokiranje dejavnosti v ozadju?

Denji85 ::

Nimam varčevanja energije. Pa potlej drugi appi ne bi delali. Samo gmail jebe. Pa niti v sleep modu ni app pa nič.

Han ::

AI grize Gugl. :P

AndrejS ::

Rešitev je iPhone

chrush ::

Imam podobno težavo s službenim mailom in webexom, ter messengerjem na s22 in s23.

V-i-p ::

chrush je izjavil:

Imam podobno težavo s službenim mailom in webexom, ter messengerjem na s22 in s23.

Jaz imam isto sranje na A53 5G z Messengerjem. Sem obupal in namestil Lite verzijo, jbg.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

abyssus ::

Podobno pri meni z Messengerjem. Verjetno nam je vsem skupen Samsung telefon.

GupeM ::

Tudi jaz imam kakšen dan težavo z Gmailom. Na Pixlu 6 pro. Recimo, da se mi to zgodi enkrat na mesec. Najbolj zanimivo je pa to, da mi ni treba odpret aplikacije, ampak naslednji dan kar naenkrat dobim kup mailov.

Večinoma pa zadeva deluje.

V-i-p ::

Še nekaj sem se spomnil, mogoče komu pomaga: odpreš aplikacije, jaz sem Messenger, Viber in Gmail. Levo spodaj tisti gumb |||, ki odpre seznam odprtih aplikacij in potem tapneš na sredi na ikono aplikacije, se odpre meni, ter daš zakleni aplikacijo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

samsung s23, s23 plus, s23 ultra (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11518815 (13836) Morison
»

Zoomu po koncu pandemije slabo kaže

Oddelek: Novice / Rezultati
277524 (3920) MrStein
»

Android obvestila - bug ali strojna napaka?

Oddelek: Mobilne tehnologije
92622 (2391) jukoz
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
1019724 (6909) klemenSLO

Več podobnih tem