» »

Parfumi/Deodoranti mi smrdijo na drek?

Parfumi/Deodoranti mi smrdijo na drek?

1
2
»

Slopek ::

Rekel bi, da bolj se potiš, manj smrdiš. Tisti, ki leži, pa najbolj smrdi. Seveda je tudi hrana precejšen faktor pri tovrstnih vonjavah.

Gagatronix ::

Tudi genetika je do neke mere faktor.

IL_DIAVOLO ::

Pa pragozd pod pazduhami tudi.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Slopek ::

Ja, verjetno vse po malem.
Jaz imam recimo lahko cel dan nogo v čevlju, se prepotim, a noge mi nikoli ne zasmrdijo. Ta maumu pa pri 10ih tako, da dol padeš dobesedno, haha.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pa pragozd pod pazduhami tudi.

Če se vsak dan umiješ, pragozd nima veze. Smrdi predvsem zastaran švic.
Na morju, se pa recimo jaz sploh ne tuširam in pustim, da vse naredi narava. No, v dveh tednih, se ene dvakrat. Itak sem veliko v vodi. Vsak dan zadnjič ob osmih zvečer in sploh ni panike.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

pegasus ::

Največji faktor pri telesnem vonju je mikrobiom na koži. Vonj namreč povzročajo produkti prebave vaših bakterij. Od tu izhaja teorija, da je vonj direktni indikator stanja imunskega sistema in zato si eni ljudje med seboj dišijo. Saj ste gledali film Vonj po ženski?

tony1 ::

gruntfürmich je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Namesto mehcalca se uporabi bel vinski kis. Bolj ekolosko in manj smrdece.

ti imaš še bolj rednekovsko zarukane predloge kot kemija.

Si cunje nazadnje pral v študentskih letih?

In ne, ker je to alkoholni kis, ne bodo cunje nič smrdele.

PacificBlue ::

Vsake toliko casa je fajn, da dodas deci kisa v pralni stroj. Ne samo da je perilo bolj mehko, tudi dezinficiras boben pa spuca vodni kamen iz cevi..
I’m out.
:3

Gagatronix ::

PacificBlue je izjavil:

Vsake toliko casa je fajn, da dodas deci kisa v pralni stroj. Ne samo da je perilo bolj mehko, tudi dezinficiras boben pa spuca vodni kamen iz cevi..

Tocno tako.

Miki N ::

OP si potem rešil problem po dreku smrdečega folka?

cvalsr ::

Ni nujno, da je samo kovid kriv za neobičajne zaznave, ki jih nos pošilja v možgane.
Poznam primer, ko mu je zdravilo popolnoma uničilo voh; občasno je nenadoma zaznaval močne vonje neznanih kemikalij, ki jih ni zavohal nihče drug v bližini in obratno - pogosto ni zavohal močnih običajnih vonjev - gospodinjski plin, gnojnica, prdec, vonji v kuhinji...
V neki družbi je zaradi ene osebe skoraj bruhal in je moral kar oditi, naslednje jutro pa je videl, da je bil ta ogabni smrad njena ustna voda Listerin! V nekaj dneh je problem počasi izginil in ga spet tudi sam normalno uporablja, tako kot ga je prej že dolgo.
Krivo je (bilo) zdravilo Lamisil (potrjeno od NIJZ kot redek stranski pojav) in problem je ostal trajen, čeprav se je sčasoma malo ublažil.

Pozna kdo kak mehčalec, ki ni odišavljen?! Pri nekaterih se že med ležanjem perila v omari dišanje počasi spreminja v smrdenje!

gruntfürmich ::

pegasus je izjavil:

Največji faktor pri telesnem vonju je mikrobiom na koži. Vonj namreč povzročajo produkti prebave vaših bakterij. Od tu izhaja teorija, da je vonj direktni indikator stanja imunskega sistema in zato si eni ljudje med seboj dišijo. Saj ste gledali film Vonj po ženski?
tako je. ampak tega tem rednekom ne moreš razložit.
smrad povzročajo bakterijski razkrojki švica, ne pa sam švic.
vonj je torej stanje imunskega sistema, naše genetike, naše hrane ter bakterijske flore na naši koži.

cvalsr je izjavil:

Pozna kdo kak mehčalec, ki ni odišavljen?! Pri nekaterih se že med ležanjem perila v omari dišanje počasi spreminja v smrdenje!
pojdi na sprehod po bio/eko trgovinah. če je kaj na trgu pametnega, bo verjetno tam.
drugače pa enostavno ne uporabljaj mehčalca.

PacificBlue je izjavil:

tisi deci vprašanje koliko učinkuje na vodni kamen, za dezinfekcijo pa sem prepričan da več naredi pranje na 90°C.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Zimonem ::

En štamprle v ketlu spucat zadevo pa nebu v pralnem stroju.
Problem mehčalcev so olja ki vežejo aromate. Ampak ne zgolj dodane v flašo ampak tudi vse ostale. Potem pa smrdi cunja. Pa poliestrov se izogibamo.

hipertija ::

Vsi, ki pametujete. Koliko vas kadi? kako šele to smrdi iz gobca in oblačil. Stavim, da vas je vsaj 1/2 tle, ki ste to zanemarili. Sem imel v srednji smrdeče sošolce po tem, kasneje fax, zdaj sodelavce. Ni hujšega od smrdečega gobca po čikih, po službi po kakšnem špricarju itd. Stopiš mal nazaj, še kr zaudarja, ker tisti, ki kadijo, pač nakladajo in modrujejo in smrdijo, alkoholičarje ne bi omenjal raje. Eni res niste še pravega dreka povohal, pa vam axe smrdi. Ja v 2. nadstropju v centru lj pa res ne moreš tega, razen axe vohat.
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hipertija ()

Axe smrdi 100x bolj kot čiki

hipertija ::

Povsem subjektivno mnenje. Brez problema te ob bok postavim med prešvicanim z axom in kadilcem ;) Moje mnenje, kadilcu ne boš smrdel, tistemu ki se dišavi, morda spet ne. Treba je razločit med:
- smrdi za bruhat
- smrdi pa zdržiš
- neprijetno ampak ok
- nevtralno
- prijetno diši
- nenormalno pretirava

vseh teh 6 točk je subjektivnih, odvisno kako dojemaš.
Dejstvo pa je, da je navadno milo, brez primesi in navadna voda najboljša prha, enako velja za lase. Več kot jih pereš, bolj se mastijo, bolj kot ustnice mažeš z labelo, bolj se sušijo. Ljudje smo navajeni naravnega vonja, tako kot nam mačke ne smrdijo, ker živijo z nami že tisočletja in smo ta vonj evolucijsko ignorirali, tako smo navajeni svojega. Vsak dan tuš, če veliko švicate pa zjutraj in zvečer.

DIDA Toni iz Hrvaške je reku, zjutri hladna voda, popoldan hladna voda i gotovo. PH kože uniči večino nečistoč, ostalo se spere z vodo, razen če ste strojniki in umazani od "šmera"
Prekle za kurnk

Sej tuki se strinjava. Najhuje je ko se aromati lepijo na olja v tkaninah, naj bo drek, čiki, švic ,...
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moski parfumi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8719542 (705) gruntfürmich
»

Kateri (moški) deodorant (strani: 1 2 )

7311658 (7342) IL_DIAVOLO
»

Blagi gel za tuširanje (strani: 1 2 )

518186 (6733) Jerry000
»

Oprte pisarne so v modi ... (strani: 1 2 )

6511428 (8562) borisk
»

Kateri deoderant (strani: 1 2 )

7421301 (17051) Tilen

Več podobnih tem