» »

Parfumi/Deodoranti mi smrdijo na drek?

Parfumi/Deodoranti mi smrdijo na drek?

«
1
2

Kayzon ::

Se komu sanja kaj je lahko to,guglal sm pa ne najdem nic pametnega.

PacificBlue ::

Post covid efekt.
I’m out.
:3

tikitoki ::

haha

Ja ni smesno,sem bil na pijaci s punco in sem skoraj omedlel. Se v fitnesu ko se po tusiranju folk sprica s tem sranjem,se mi kr zelodec obraca 8-O

BojanOgnjeni ::

Kayzon je izjavil:

Ja ni smesno,sem bil na pijaci s punco in sem skoraj omedlel. Se v fitnesu ko se po tusiranju folk sprica s tem sranjem,se mi kr zelodec obraca 8-O

Cepil bi se, zdaj je prepozno.

PersonaRuda ::

Sam poznam podoben skoraj enak primer. Med korono je ob okužbi čisto izgubil vonj. Potem se mu je postopoma vrnil vonj (po cca. parih mesecih), a ima od takrat določene vonjave drugačne, parfumi mu recimo smrdijo. Ta oseba prav tako ni cepljena.

Ja jaz nisem cepljen in sem popolnoma zdrav,minus to da mi smrdijo parfumi.. Cudno mi je ker nisem bil bolan ze eno leto,prehlajen sm bil po novem letu sam to je blo tko v easy da sem komot hodil v sluzbo/fitnes.

Zimonem ::

Ljudje se špricajo z deodoranton ker se ne umivajo.

karafeka ::

Men ti parfumi smrdijo že celo življenje. Do neke mere je še normalno, ampak eni tolk pretiravajo, da ko grejo mim, začnem kašljat kot pri dimu.

Najbolš je v dvigalu. Potem pa bruhaš.

Jure14 ::

(post) covid efekt.
Nisi ne prvi ne zadnji.

Pa saj smo cepljeni.

Bud_Bundy ::

Sicer ne pomnim več točno... mi je pa določena hrana imela napačen okus, ali vonj. Je trajalo kar nekaj časa, ampak stanje se je normaliziralo.

janezvalva_5 ::

Kayzon je izjavil:

Ja jaz nisem cepljen in sem popolnoma zdrav,minus to da mi smrdijo parfumi.. Cudno mi je ker nisem bil bolan ze eno leto,prehlajen sm bil po novem letu sam to je blo tko v easy da sem komot hodil v sluzbo/fitnes.

parfumi so iz mošusa. mošus je pa prdec severnih jelenov.

pegasus ::

karafeka je izjavil:

Men ti parfumi smrdijo že celo življenje.
Tudi meni ni jasno, zakaj se folk zaliva s temi kemičnimi strupi, da se potem chemtraili vlečejo za njimi ...

pegasus je izjavil:

karafeka je izjavil:

Tudi meni ni jasno, zakaj se folk zaliva s temi kemičnimi strupi, da se potem chemtraili vlečejo za njimi ...

Tocno to,predlagam da nehajo uporabljati parfume,grejo v veganstvo in kupijo EV!!:))

no comment ::

Lahko pa da imaš samo kak tumor. Ampak bi verjetno imel tudi kakšne druge težave, ki niso omejene na mentalne probleme, ki jih lahko opazimo tu na forumu...

Kapitan Jack ::

Telo isce cetrti spik, ti pa si se zaustavil ob tretjem, ker je WHO preklical pandemijo.

msjr ::

Meni se sanja. Eno je nanest deo na umito kožo, drugo pa je popoldan špricnt deo oz. še slabše - parfum na prešvicano/umazano kožo. Tisto drugo smrdi ko svinja, nima veze z covidom, smrdelo je že v 80-ih ko so se določene skupine ljudi naparfumirale z Malizio kuj po fitnesu in pol direkt v Turista. Na tuširanje vmes pa se je malo pozabilo. K sreči se je takrat v disku še kadilo in ni bilo treba prenašat teh vrst smrdenja :D

PacificBlue ::

Sem slisal ze da je en vodja izmene kupil delavcu deoderant..se posebej zato, ker sta imela skupaj omarco v garderobi.
I’m out.
:3

Glugy ::

msjr je izjavil:

drugo pa je popoldan špricnt deo oz. še slabše - parfum na prešvicano/umazano kožo. Tisto drugo smrdi ko svinja

Ja če na tist špricaš parfum/deodorant še bolj smrdi k pa če pustiš pr mir.

Drgač pa deodoranti/parfumi so bolj zahodnjaška zadeva. Na Japonskem ni tega tok, je večji poudarek na tem da se sprot umiva da ne smrdiš kar se mi zdi bolj smiselno kot pa to kemijo imet na sebi ure in ure.

dexterboy ::

- Lahko pa da imaš samo kak tumor. Ampak bi verjetno imel tudi kakšne druge težave, ki niso omejene na mentalne probleme, ki jih lahko opazimo tu na forumu...
- Telo išče četrti špik, ti pa si se zaustavil ob tretjem, ker je WHO preklical pandemijo.

:) :D :))
... smeh ... solze ...
( nič proti OP, samo tale dva komentarja pa zmagata )
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

mojemu fotru je tudi vse smrdelo v poznem stadiju pljučnega raka.
tako da se verjetno OP poslavlja...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Miki N ::

Dajte no, ste nekateri črnogledi. Mogoče pa ima OP zgolj smrdljivo punco? S parfumi potem to samo redčiš v alkoholu, v osnovi.

Saj je rekel, da je šel z njo na večerjo in je skoraj bruhnil. Najprej naj to zamenja, preden se gre menit pri kamnoseku.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

c3p0 ::

Saj ne moreš jest, če vohaš za sosednjo mizo krepko dozo Chanel No.5 (meni en najbolj odvratnih parfumov).

Morda kak lepo diši, ampak če to moraš vohat več kot pol ure, sledi glavobol, zato nikoli ne uporabljam vonjav.

Ne pozabiti, da preden so izumili toksične substance je parfumerija temeljila na raznih mošusih in kaj vem še vsem - dobesedno so privleklji vonjave iz jelenove riti.

hipertija ::

200€ za 50cl dreka :) noro.
Prekle za kurnk

zenith1 ::

Meni je tudi danes zjutraj pet minut dišalo vse po stanovanju, potem pa po 5 minutah normalen nevtralen vonj. Pomoje tumor :'(

Miki N je izjavil:

Ne pozabiti, da preden so izumili toksične substance je parfumerija temeljila na raznih mošusih in kaj vem še vsem - dobesedno so privleklji vonjave iz jelenove riti.

Malo te anatomija mede, mošusnim jelenom mošusa ne potegnejo iz riti. To je tako kot da bi rekel, da ti doniraš spermo iz riti. No, sej... sam, tista je od tvojega fanta, ne tvoja. To moraš tam povedat, ko prineseš lonček!

On topic, švic ne smrdi po dreku. Če se ti vonj po švicu, zmešan s parfumom, v tvojih možganih predstavi kot drek, je nekaj narobe. Mimogrede, kaj pa zavohaš, če drek našpricaš s parfumom?

LightBit ::

Parfumi meni tudi običajno smrdijo. Najpogosteje po bencinu. Po dreku se ne spomnim da bi ga zavohal.

hipertija ::

Dokler vam drek ne smrdi, je še kr v redu. Aja pa denar, dolker vam denar ne smrdi je tudi še bolj uredu!!!.
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hipertija ()

49106 ::

msjr je izjavil:

Meni se sanja. Eno je nanest deo na umito kožo, drugo pa je popoldan špricnt deo oz. še slabše - parfum na prešvicano/umazano kožo.

Tako parfum kot deodorant se uporablja izključno na čisti koži. Če popoldne smrdiš, si potreben tuša, ne pa šprica.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

donvito ::

Kayzon je izjavil:

Se komu sanja kaj je lahko to,guglal sm pa ne najdem nic pametnega.

Preglej čevlje, da nisi kaj pohodil, pa ti sedaj vse smrdi na drek? :P

Preveri tudi wc papir, ko zaključuješ #2. Če na začetku ni rjav, brišeš napačno luknjo.

Gagatronix ::

49106 je izjavil:

msjr je izjavil:

Meni se sanja. Eno je nanest deo na umito kožo, drugo pa je popoldan špricnt deo oz. še slabše - parfum na prešvicano/umazano kožo.

Tako parfum kot deodorant se uporablja izključno na čisti koži. Če popoldne smrdiš, si potreben tuša, ne pa šprica.

Dopovej to mnozici tepcev, ki se vsi presvicani nasprejajo z Axe sprejem in postanejo hodece kemicno orozje.

link_up ::

parfumi pod 100e...enostavno smrdijo. Ce je nad 200e se ga pa ze sparovno nanasa.
In and Out

parfumov že lep cajt ne uporabljam, ker moji boljši polovici močan vonj ne ustreza.

ampak dejansko to ni slaba odločitev, ker so večinoma parfumi eno navadno sranje, katere kemikalije ti uničujejo zdravje in vonj na splošno.

zato zelo pazljivo z umetnimi parfumi, ker ne koristijo čisto ničemur, samo uničevanju zdravja. kot deodorant uporabljam vischi brez parfuma, v vseh ostalih zadevah za osebno nego pa parfuma ni, ker ni potreben: šampon, milo, pralni prašek, mehčalec (mehčalca niti ne uporabljat ker je bedarija in strupeno če ni naraven), čistila.... NIKJER ne uporabljat parfumov če to res ni potrebno (recimo da pralni prašek smrdi; takrat uporabljajte ekološki pralni prašek z EKOLOŠKIM/NARAVNIM parfumom).
vse ostale zadeve pa naj bodo BREZ PARFUMA, sploh umetnega! ker uničuje zdravje in voh.

nobene potrebe ni da 'dišiš' po umetnih zadevah, ki ti uničujejo zdravje.

sploh če greš v restavracijo. kako boš okušal hrano, če pa imaš poln nos in možgane parfuma? ne gre. nikakor. že premočno parfumirana zobna pasta uniči kulinarične užitke, parfum pa jih dokončno dotolče.

zato v vseh izdelkih, kolikor se da, recite NE parfumom. vaša koža ne smrdi, za dezodorant pa ne potrebujete parfumiranih stvari.

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

Deodoranta ne uporabljam že več kot dve leti in ni nobene panike. Je pa vsakodnevno špricanje s temi kemikalijami precej nezdravo.

PersonaRuda ::

Slopek je izjavil:

Deodoranta ne uporabljam že več kot dve leti in ni nobene panike. Je pa vsakodnevno špricanje s temi kemikalijami precej nezdravo.

Jaz ga zadnjih 20 let nisem uporabljal in ne smrdim, ker redno skrbim za osebno higieno. Še parfumov več ne uporabljam. Nazadnje sem kupil pred cca. 15 leti parfum Givenchy v rangu nekje 60€ in ga mogoče 3-4x uporabil, ter ga čez par let stran vrgel. Očitno torej le nisem edini, ki dlje časa ne uporablja teh stvari (deodoranti, parfumi). :)

IL_DIAVOLO ::

Kdaj pa se je prasica zavohala svoj drek :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Deodoranti vsebujejo aluminij, in dnevno doziranje s tem ne more bit zdravo.

lemur233 ::

Jaz ko sem spoznal eno preko Tindra in šel z njo na pijačo, mi je tudi smrdel parfum po dreku.

Ko pa sem seksal z njo v avtu, sem ugotovil, da ji smrdi rit po dreku, ker se ni umila pred zmenkom.

Jbg, potrpiš.

lemur233 je izjavil:

Ko pa sem seksal z njo v avtu, sem ugotovil, da ji smrdi rit po dreku, ker se ni umila pred zmenkom.

Skrivnost razjasnjena!! Vidiš, se jo je vseeno splačalo nabrisati. Za znanost! :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

tikitoki ::

pegasus je izjavil:

karafeka je izjavil:

To se tudi sam sprasujem. Ce bi vsaj minimalno kolicino kvalitetnega parfuma uporabili, vcasih bi najraje pobegnil iz istega prostora.

feryz ::

Jaz sem moje pičke v pisarni že navadil, da se ne polivajo s temi govni. Čeprav se kakšna še vedno spozabi.

Še bolj gnusno pa je, ko se greš rekreacijo in srečaš ljudi, ki so padli v mehčalec. Že ko grem zgolj mimo in mi tisto minuto smrdi, je za crknit.
Kako se taki lahko pol dneva sprehajajo v tej smrdljivi kemiji, mi tudi ni jasno.
Pri nas smo zadnji mehčalec kupili ali uporabili kakih 30 let nazaj.

Namesto mehcalca se uporabi bel vinski kis. Bolj ekolosko in manj smrdece.

Eno je deoderant, ki nevtralizira vonj po kislem(svicu), drugo so parfumi.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Gagatronix je izjavil:

Namesto mehcalca se uporabi bel vinski kis. Bolj ekolosko in manj smrdece.

ti imaš še bolj rednekovsko zarukane predloge kot kemija.

Gagatronix je izjavil:

Deodoranti vsebujejo aluminij, in dnevno doziranje s tem ne more bit zdravo.

brez aluminija ni veliko deodorantov, in velika večina teh ni tako učinkovita. vsaj vischi ne. mislim pa da je old spice brez aluminija, pa je vseeno zelo učinkovit. ampak moji boljši polovici old spice classic smrdi oziroma ima premočan vonj...
tako da jaz vseeno potrpim, četudi imam nekaj 'morebitno' strupenega aluminija pod pazduho.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Eno je deoderant, ki nevtralizira vonj po kislem(svicu), drugo so parfumi.

švic pri zdravemu človeku ne smrdi. ne vem kje si to pobral. ti je foter tako pravil?

feryz je izjavil:

Še bolj gnusno pa je, ko se greš rekreacijo in srečaš ljudi, ki so padli v mehčalec. Že ko grem zgolj mimo in mi tisto minuto smrdi, je za crknit.
Kako se taki lahko pol dneva sprehajajo v tej smrdljivi kemiji, mi tudi ni jasno.
Pri nas smo zadnji mehčalec kupili ali uporabili kakih 30 let nazaj.

mehčalec bi bilo treba prepovedati.

Zgodovina sprememb…

> ti imaš še bolj rednekovsko zarukane predloge kot kemija.

Takes one to know one, redneckolino.

Ce se ne potis, res ne moreš smrdet. Ampak tudi lezanje celi dan ni zdravo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moski parfumi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8719540 (703) gruntfürmich
»

Kateri (moški) deodorant (strani: 1 2 )

7311657 (7341) IL_DIAVOLO
»

Blagi gel za tuširanje (strani: 1 2 )

518186 (6733) Jerry000
»

Oprte pisarne so v modi ... (strani: 1 2 )

6511428 (8562) borisk
»

Kateri deoderant (strani: 1 2 )

7421301 (17051) Tilen

Več podobnih tem