Forum » Mobilne tehnologije » Kako izboljšati sliko-dokument poslan preko MMSa
Kako izboljšati sliko-dokument poslan preko MMSa
Leko ::
Po SMSu-MMSu sem prejel sliko nekega dokumenta. Toda slika tega dokumenta je popolnoma nerazvidna-neberljiva. Ali je možno to sliko kakorkoli popravit, da bi postala bolj razvidna-berljiva. S katero aplikacijo-programom. Sem se malo igral v nastavitvah google foto, popravljal izostritev, kontrast...pa ni nič boljše. Ker bolj ko zoomiram manj se vidi bolj so spacane črke in številke. Vem da če bi mi to poslali preko vibera ali maila je slika veliko boljša. Toda te možnosti nimamo več.
Cr00k ::
Probaj s kakšnim AI upscaling online storitvijo... mogoče bo kaj pametnega ven padlo.
Iz nič je sicer težko naredit kaj pametnega.
V-i-p ::
Probaj s kakšnim AI upscaling online storitvijo... mogoče bo kaj pametnega ven padlo.
Kaj takega ja, ampak dvomim...
https://play.google.com/store/apps/deta...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Ni ravno nič. Saj določene besede se nekako vidijo. Tudi če dam kopiranje besedila razbere skoraj polovico toda vse je nesmiselno nametano. Ni potrebe po ne vem kakšni ločljivosti oziroma kvaliteti le da bi lahko razbral besede.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 153911 (18240) | ruski76 |
» | Zuckerberg pokazal kopico prototipnih naočnikovOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 9312 (7587) | 7982884e |
» | 8k TVOddelek: Zvok in slika | 4127 (2938) | neocodexx |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3306 (2434) | hdx |
» | PSN se vrača šele 31. maja?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9826 (9012) | XsenO |