» »

Kako izboljšati sliko-dokument poslan preko MMSa

Kako izboljšati sliko-dokument poslan preko MMSa

Leko ::

Po SMSu-MMSu sem prejel sliko nekega dokumenta. Toda slika tega dokumenta je popolnoma nerazvidna-neberljiva. Ali je možno to sliko kakorkoli popravit, da bi postala bolj razvidna-berljiva. S katero aplikacijo-programom. Sem se malo igral v nastavitvah google foto, popravljal izostritev, kontrast...pa ni nič boljše. Ker bolj ko zoomiram manj se vidi bolj so spacane črke in številke. Vem da če bi mi to poslali preko vibera ali maila je slika veliko boljša. Toda te možnosti nimamo več.

Utk ::

Real life ni CSI.

Magic1 ::

Rači jim, da ti še enkrat pošljejo preko emaila.
Magic

Magic1 je izjavil:

Rači jim, da ti še enkrat pošljejo preko emaila.

Leko je izjavil:

Vem da če bi mi to poslali preko vibera ali maila je slika veliko boljša. Toda te možnosti nimamo več.

Cr00k ::

Probaj s kakšnim AI upscaling online storitvijo... mogoče bo kaj pametnega ven padlo.
Iz nič je sicer težko naredit kaj pametnega.

V-i-p ::

Cr00k je izjavil:

Probaj s kakšnim AI upscaling online storitvijo... mogoče bo kaj pametnega ven padlo.

Kaj takega ja, ampak dvomim...
https://play.google.com/store/apps/deta...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Cr00k je izjavil:

Ni ravno nič. Saj določene besede se nekako vidijo. Tudi če dam kopiranje besedila razbere skoraj polovico toda vse je nesmiselno nametano. Ni potrebe po ne vem kakšni ločljivosti oziroma kvaliteti le da bi lahko razbral besede.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
828153916 (18245) ruski76
»

Zuckerberg pokazal kopico prototipnih naočnikov

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
299312 (7587) 7982884e
»

8k TV

Oddelek: Zvok in slika
374127 (2938) neocodexx
»

Onedrive meče datoteke v koš..

Oddelek: Programska oprema
223306 (2434) hdx
»

PSN se vrača šele 31. maja?

Oddelek: Novice / Omrežja / internet