Forum » Omrežja in internet » Požarni zid
Požarni zid
Enter4 ::
Kateri porgram bi bil najboljši, da bi mi ščitil računalnik POŽARNI ZID mislim
- spremenil: Enter4 ()
Predator ::
najboljši for what?; lepo je če poveš malenkosti kot ali si paranoiden kar se varnosti tiče(1), maš mrežo(2), lauvfaš p2p(3), katere winse imaš (4)...
jaz osebno uporabljam firewall od xp-jev ( veljajo pa zame točke 2 in 3, 4=xp )
jaz osebno uporabljam firewall od xp-jev ( veljajo pa zame točke 2 in 3, 4=xp )
MOJNET.net ::
In zakaj misliš imeti firewall? Za server ali domačo uporabo?
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
Jake ::
Kerio mi je zelo všeč.
Izogibaj se zone alarma, pokuri 30 mega memorije, Kerio slabe 3, funkcionalen je pa popolnoma isto, ali morda še malo bolj.
Izogibaj se zone alarma, pokuri 30 mega memorije, Kerio slabe 3, funkcionalen je pa popolnoma isto, ali morda še malo bolj.
Soprano ::
Za moje pojme je najboljša varianta hardverski router/firewall. Stane cca. 15k sit (Planet, LevelOne, ipd.), ponavadi imajo 4 10/100 Mbit porte.
To je že res, ampak slednji ti ne zna filtrirat paketkov , kar pa je danes že stroga nuja pri firewallih, a le malo kdo se lahko izkaže s tem. Zlasti v realnosti .
Soprano ::
Ne zna filtrirat katerih paketkov? Jaz imam nastavljen NAT in mi filtrira škatla čisto vse, razen tistega, kar sam spustim skozi (deny all except a,b,c,itd).
Soprano
Soprano
Če se pogreznemo malo v promelem,...
Imaš recimo en mini serverček doma, recimo z forumom. Obiščeš forum se registriraš in nato z nekaj spretnosti urediš piškotek,...ostalo prepuščam domišljiji.
Imaš recimo en mini serverček doma, recimo z forumom. Obiščeš forum se registriraš in nato z nekaj spretnosti urediš piškotek,...ostalo prepuščam domišljiji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131732 (21219) | Qushaak |
» | Windows XP SP2 pregledOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2880 (2880) | BigWhale |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2139 (1607) | Jst |
» | Česa smo se naučili od BlasterjaOddelek: Novice / Varnost | 2414 (2414) | medjugorje-si |
» | Širokopasovni net preko WLAN in P2P - izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 1898 (1646) | iso2000 |