Forum » Strojna oprema » ATI radeon 9100
ATI radeon 9100
alex32 ::
Na 9100 bi rad poleg obstojevega analognega 19# priklopil dodaten analogen monitor, da pridobim se vecje delovno obmocje. Ali je mozno in ce je, ali ima kdo ta DVI-I VGA konverter? Hvala.
TribesMan ::
Na 9100 ti ta konverter sploh ne bo delal, ker najbrž nimaš vgrajenega dodatnega RAMDACa, ki bi kontroliral še en analogen monitor. Nisem še videl 9100tke ki bi ga mela, še 8500ke ga po večini nimajo.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
MrStein ::
Daš not eno PCI grafično karto, priklopiš monitor in imaš vse skupaj dva monitorja. Priklopi še eno PCI kartico+monitor in imaš tri monitorje. Nadaljuj, dokler nimaš dovolj monitorjev ali pa ti ne tmanjka PCI slotov :-)
PS.: Mogoče imajo windows neko maksimalno mejo, koliko grafičnih podpirajo. Ne vem sicer koliko bi ta meja naj bila ...
PS.: Mogoče imajo windows neko maksimalno mejo, koliko grafičnih podpirajo. Ne vem sicer koliko bi ta meja naj bila ...
kuglvinkl ::
alex32: upam, da nisi mnenja, da se MrStein šali?
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
alex32 ::
kuglvinkl: vem, MrStein se ne sali.
Sem ze pozabu, da so prej pred casom graficne na PCI vodilu ... in da je zdej meni to resitev.
Sem ze pozabu, da so prej pred casom graficne na PCI vodilu ... in da je zdej meni to resitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stari prdec in graficne karticeOddelek: Kaj kupiti | 2483 (1649) | m0LN4r |
» | Problem z vgradnjo Radeon HD4870Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1582) | NightwishSI |
» | Creative Labs po več kot dveh letih izdal gonilnike za X-Fi zvočne kartice za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4937 (3516) | RejZoR |
» | Prihodnost PCI Express vodila pri grafičnih karticahOddelek: Novice / Grafične kartice | 3912 (3912) | Mr.B |
» | Pretemna slika na monitorjuOddelek: Zvok in slika | 927 (871) | Caligula |