» »

Privateer 2: The Darkening

Privateer 2: The Darkening

undefined ::

JE kdo igral to igro? Vsekakor je legenda. Škoda le, ko StarLancer (istega avtorja) ni bil na istem nivoju. :)

Če ima mogoče kdo "original", naj me ZSja. ;)

darh ::

Igral... kul špil.... kak clone na mogoče malo višjem nivoju --- ustrezen hardweru ki ga danes imamo bi bil kulj..
Excuses are useless! Results are priceless!

Če si želite ogledat filmski Intro (in še malo nadaljevanja) te igre, si lahko film potegnete dol tukaj. Vredno ogleda, za vse sci-fi space-sim fane. :)

Podatki: 43.5MB, XviD/OGG encoding

BigWhale ::

Prevec dolgocasna, prevec narejene sekvence, na vsaki lokaciji si lahko kliknil samo tocno tisto kar se je dalo ta moment narest. Vse ostalo je bila statika. Zgodba bolj tako tako.

Jaz imam _Original_. ;>

Nekaj me zanima, je komu delal ta film težave?

Tr0n ::

Vredu je delal, samo ni bil najbolj tekoc. Premalo slik na sekundo or something :).

Ja, original ima le 12 fps. Ostalo je umetno zgenerirano, ker se posamezni odseki vrtijo tudi po 25% hitreje in je blo potrebno prilagajat. Tko da je končna faza povprečnih 25 fps (napisano 30.117 fps), sinhronizirano z zvokom in še vedno enako gladko tekoče, kot original.

Če se mi bo kdaj dalo skup sestavt celotni film z zaključkom, bom verjetno uporabil DivX 3.11 (Low-Motion), ker dosti bolj gladi robove pa tud se mi zdi, da daje večji občutek gladkega laufanja. Ampak OGG je pa še vedno superiorna kvaliteta zvoka na velikost v bytih. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Test drive unlimited (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
44949703 (1004) oo7
»

Max Payne 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

20534873 (3798) oo7
»

Need For Speed The Run

448090 (5450) Sssaga
»

C&C 3 (strani: 1 2 3 4 )