Forum » Loža » Free Adblock za Youtube - iPhone
Free Adblock za Youtube - iPhone
lolipop2 ::
Obstaja kakšen soliden AdBlock za iPhone, pa da je free?
V večini ga rabim za Youtube. Le ta se predvaja preko safarija (se mi zdi), saj aplikaciye za Youtube nimam nameščene.
Trenutno imam nameščen nek Ad Block, pa ne vem, a sploh deluje ali ne, saj se videi prekinjajo z oglasi. :-/
Kako je s tistimi pro, ki so kao Free, imajo pa "in-app purchases"?
V večini ga rabim za Youtube. Le ta se predvaja preko safarija (se mi zdi), saj aplikaciye za Youtube nimam nameščene.
Trenutno imam nameščen nek Ad Block, pa ne vem, a sploh deluje ali ne, saj se videi prekinjajo z oglasi. :-/
Kako je s tistimi pro, ki so kao Free, imajo pa "in-app purchases"?
pwn3rrr ::
Jaz sem si naložil Brave browser, primarno zaradi tega, ker lahko predvajaš glasbo preko Youtuba tudi v ozadju oz. zaklenjenem zaslonu, prefiltrira pa tudi oglase, tako da win-win situacija zame.
sass628 ::
Potegni si firefox mobile imaš možnost potegniti vtičnike, med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.
firefox mobile, imaš možnost potegniti vtičnike. Med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.
firefox mobile, imaš možnost potegniti vtičnike. Med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sass628 ()
lolipop2 ::
Jaz sem si naložil Brave browser, primarno zaradi tega, ker lahko predvajaš glasbo preko Youtuba tudi v ozadju oz. zaklenjenem zaslonu, prefiltrira pa tudi oglase, tako da win-win situacija zame.
pa je treba potem še karkoli instalirati? Kak add on? Ali deluje right out the box? Vidim pa, da ima app "in-app purchases". Ka pa je to? Je dovolj že samo free verzija?
Potegni si firefox mobile imaš možnost potegniti vtičnike, med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.
hmm, mislim, da ga celo imam na telefonu. bom preveril, če deluje bp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolipop2 ()
pwn3rrr ::
pa je treba potem še karkoli instalirati? Kak add on? Ali deluje right out the box? Vidim pa, da ima app "in-app purchases". Ka pa je to? Je dovolj že samo free verzija?
Nič ni potrebno dodatno instalirati ali karkoli plačevati, ima že vgrajen Adblock.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | El Toro Alec Baldwin reklamni oglasOddelek: Loža | 2503 (2038) | mzakelj |
» | letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36991 (16570) | shadeX |
» | Windows 10 Anniversary Update nared (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 97240 (83290) | Malajlo |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20652 (15740) | Ganon |
» | Francija prihodnje leto bržkone obdavčuje spletne oglaseOddelek: Novice / Ostale najave | 11099 (10188) | poweroff |