» »

Free Adblock za Youtube - iPhone

Free Adblock za Youtube - iPhone

lolipop2 ::

Obstaja kakšen soliden AdBlock za iPhone, pa da je free?

V večini ga rabim za Youtube. Le ta se predvaja preko safarija (se mi zdi), saj aplikaciye za Youtube nimam nameščene.

Trenutno imam nameščen nek Ad Block, pa ne vem, a sploh deluje ali ne, saj se videi prekinjajo z oglasi. :-/

Kako je s tistimi pro, ki so kao Free, imajo pa "in-app purchases"?

pwn3rrr ::

Jaz sem si naložil Brave browser, primarno zaradi tega, ker lahko predvajaš glasbo preko Youtuba tudi v ozadju oz. zaklenjenem zaslonu, prefiltrira pa tudi oglase, tako da win-win situacija zame.

Ganon ::

Zakaj gnili Safari, če imaš Opero?

sass628 ::

Potegni si firefox mobile imaš možnost potegniti vtičnike, med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.

sass628 je izjavil:

firefox mobile, imaš možnost potegniti vtičnike. Med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.

firefox mobile, imaš možnost potegniti vtičnike. Med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sass628 ()

wcpapir ::

Škoda da YT vanced ne obstaja za ios, na androidu je zakon.

lolipop2 ::

pwn3rrr je izjavil:

Jaz sem si naložil Brave browser, primarno zaradi tega, ker lahko predvajaš glasbo preko Youtuba tudi v ozadju oz. zaklenjenem zaslonu, prefiltrira pa tudi oglase, tako da win-win situacija zame.

pa je treba potem še karkoli instalirati? Kak add on? Ali deluje right out the box? Vidim pa, da ima app "in-app purchases". Ka pa je to? Je dovolj že samo free verzija?

sass628 je izjavil:

Potegni si firefox mobile imaš možnost potegniti vtičnike, med njimi je kar nekaj ad-blockerjev.

sass628 je izjavil:

hmm, mislim, da ga celo imam na telefonu. bom preveril, če deluje bp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lolipop2 ()

pwn3rrr ::

lolipop2 je izjavil:

pwn3rrr je izjavil:

pa je treba potem še karkoli instalirati? Kak add on? Ali deluje right out the box? Vidim pa, da ima app "in-app purchases". Ka pa je to? Je dovolj že samo free verzija?

Nič ni potrebno dodatno instalirati ali karkoli plačevati, ima že vgrajen Adblock.

buttcrack ::

https://github.com/qnblackcat/uYouPlus/...

tole je neki vanced podobnega

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

El Toro Alec Baldwin reklamni oglas

Oddelek: Loža
132503 (2038) mzakelj
»

letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18536991 (16570) shadeX
»

Windows 10 Anniversary Update nared (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
32297237 (83287) Malajlo
»

Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12620652 (15740) Ganon
»

Francija prihodnje leto bržkone obdavčuje spletne oglase

Oddelek: Novice / Ostale najave
3511099 (10188) poweroff

Več podobnih tem