Forum » Kaj kupiti » Nakup rama za prenosnik
Nakup rama za prenosnik
ropo009 ::
Hi,
mi lahko kdo pomaga glede nakupa dodatnega rama za prenosnik. Prenosnik je YOGA 530 14IKB JVHFC1, 4415U 4GB/256GB LENOVO FHD W10 14".
V njega bi želel dodati še 4GB rama, pa ne vem ali je možno in katero oznako mora imeti ram.
Sicer sem nekaj našel na spletu a vseeno rajši še koga vprašam predem nabavim (rabljeno).
Hvala za pomoč.
lp.
mi lahko kdo pomaga glede nakupa dodatnega rama za prenosnik. Prenosnik je YOGA 530 14IKB JVHFC1, 4415U 4GB/256GB LENOVO FHD W10 14".
V njega bi želel dodati še 4GB rama, pa ne vem ali je možno in katero oznako mora imeti ram.
Sicer sem nekaj našel na spletu a vseeno rajši še koga vprašam predem nabavim (rabljeno).
Hvala za pomoč.
lp.
Hvala za napotke.
Ja, je reža zasedena. In tudi cenovno tako nima smisla, pa še ram mi ostane in z njim nimam kaj počet.
Ja, je reža zasedena. In tudi cenovno tako nima smisla, pa še ram mi ostane in z njim nimam kaj počet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ropo009 ()
Sem odprl računalnik in noter je tole https://ibb.co/LQwTsYz
Ampak vse skupaj najbrž ne bo prineslo neke bistvene izboljšave računalnika (kot sem najprej mislil) in tudi cenovno ni najboljše.
Ampak vse skupaj najbrž ne bo prineslo neke bistvene izboljšave računalnika (kot sem najprej mislil) in tudi cenovno ni najboljše.
ToniT ::
Sam imam Lenovo Yoga 260 in sem dal noter KINGSTON SODIMM 16GB 2666MHz DDR4 (KVR26S19S8/16).
Razlika je očitna, pa sem imel prej 8GB RAM, tako da bi se pri tebi še bolj poznala.
Razlika je očitna, pa sem imel prej 8GB RAM, tako da bi se pri tebi še bolj poznala.
Hmm, samo noter je Pentium 4415U.
Želen namen uporabe je za začetnika v programiranju C#.
Ne vem koliko bi povečanje rama dejansko doprineslo k hitrosti dela z omenjenim programom, če sploh kaj.
Želen namen uporabe je za začetnika v programiranju C#.
Ne vem koliko bi povečanje rama dejansko doprineslo k hitrosti dela z omenjenim programom, če sploh kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri mini PC? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 41441 (1650) | ZveeZ |
» | Intel NUC (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 34736 (1724) | Nebomgabiksa |
» | RAM za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2248 (952) | Han |
» | Nadgradnja RAM-a na prenosnem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 758 (493) | Han |
» | mini ITX računalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23610 (19478) | Dr_M |