Forum » Loža » Primerjava stroškov slovenskih borznoposredniških hiš
Primerjava stroškov slovenskih borznoposredniških hiš
Pegaz ::
Zdravo,
katero borznoposredniško hišo se splača uporabljati za nekajkrat-letno trgovanje na Ljubljanski borzi? Želim si predvsem čim nižje stroške nakupa/prodaje in letne stroške (idealno fiksne, ne % vrednosti). Vseeno pa mi je kakšni so npr. stroški odpiranja računa.
Zadnjo primerjavo iz leta 2019 sem našel tukaj na Moje finance, vendar nimam dostopa do članka.
Zadnji članek z odprtim dostopom iz leta 2017 je tukaj na skupaj.si.
Ima kdo aktualne informacije?
P.S.: Idealno naj bo tema o konkretnih informacijah, in se ne gremo nekega flamewara o nesmiselnosti trgovanja v Sloveniji ali kaj podobnega ipd.
katero borznoposredniško hišo se splača uporabljati za nekajkrat-letno trgovanje na Ljubljanski borzi? Želim si predvsem čim nižje stroške nakupa/prodaje in letne stroške (idealno fiksne, ne % vrednosti). Vseeno pa mi je kakšni so npr. stroški odpiranja računa.
Zadnjo primerjavo iz leta 2019 sem našel tukaj na Moje finance, vendar nimam dostopa do članka.
Zadnji članek z odprtim dostopom iz leta 2017 je tukaj na skupaj.si.
Ima kdo aktualne informacije?
P.S.: Idealno naj bo tema o konkretnih informacijah, in se ne gremo nekega flamewara o nesmiselnosti trgovanja v Sloveniji ali kaj podobnega ipd.
WaterBoy ::
Slovenski posredniki so kar dragi. O cenah ne vem na žalost nič, naj bi pa https://traderepublic.com/-si omogočal trgovanje z slovenskimi delnicami in je cenejši od naših.
Mogoče ti kateri da referral link za trade republic in dibiš še nek welcome gift, jaz ga ne uporabljam na žalost
Mogoče ti kateri da referral link za trade republic in dibiš še nek welcome gift, jaz ga ne uporabljam na žalost
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eksplozija Gamestopa: niso bili le prodajalci na kratkoOddelek: Novice / Ostalo | 6382 (5036) | Tidule |
» | valutno poslovanje (forex) ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22473 (15883) | c3p0 |
» | Finančna kriza na Kitajskem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 37888 (32313) | GregiB |
» | Trgovanje z delnicamiOddelek: Loža | 12146 (11473) | LoneWolf |