Forum » Omrežja in internet » Kerio firewall- emule zmrzne!!!
Kerio firewall- emule zmrzne!!!
plavko61 ::
Imam instaliran Kerio personal firewall 2.1.5 na windows2000. Emule dela normalno pol ure nato pa zmrzne oz se neha odzivati. V netlimiterju vidim da mula ne downloada niti uploada. Pozna gdo rešitev.
plavko61 ::
Zdaj sem še sprobal Agnitum_Outpost_Firewall pa tudi ni najboljše. Opažam da mula dela slabše kot brez oz počasneje dol vleče.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Predator ::
problem je v vseh "aktivnih" windows firewallih, preprosto sem jim zmeša če maš malce več p2p-ja ( in temu posledično velik connectionov ) gor; firewall od xp-jev/linux/boljši routerji naprimer nimajo z tem nobenih problemov
ginekolog ::
Jaz imam keirota 2.1.4 na XPjih, mulo nastavljeno na 2000 povezav in dela BP. Je pa res da nikol nisem poskusil da bi recimo 20 filmov dol vleko in da bi imel ~500 AKTIVNIH povezav...
Divers do it deeper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131732 (21219) | Qushaak |
» | eMule vs. torrentOddelek: Omrežja in internet | 5081 (4213) | mit3k |
» | ADSL - povezava se po par urah ne odziva več!Oddelek: Omrežja in internet | 1513 (1385) | Bass0 |
» | vpliv eMule na bandwidth ostalih uporabnikov routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1656 (1454) | 2nemesis |
» | Težave z routerjem LevelOne FBR-1405TXOddelek: Pomoč in nasveti | 2331 (2001) | boom-bar |