Forum » Loža » Težava SumUp, morebitna ugodna alternativa
Težava SumUp, morebitna ugodna alternativa

zk_eu ::
Zdravo,
zanima me, če vas več uporablja SumUpov POS terminal. Imamo namreč SumUp Solo, ki nam več kot zadostuje. Težava je, da se naprava vsake toliko časa kar na lepem zaklene, ker ima takšno pogramiranje (domnevno zaradi preprečitve zlorabe). Sicer ti pošljejo novo napravo, vendar pa vmes seveda ne moreš sprejemati kartičnih plačil. Tako imamo v roku leta dni že tretjo napravo.
Ima še kdo drug podobno težavo? Morebitna podobna in ugodna alternativa?Ž
Hvala!
zanima me, če vas več uporablja SumUpov POS terminal. Imamo namreč SumUp Solo, ki nam več kot zadostuje. Težava je, da se naprava vsake toliko časa kar na lepem zaklene, ker ima takšno pogramiranje (domnevno zaradi preprečitve zlorabe). Sicer ti pošljejo novo napravo, vendar pa vmes seveda ne moreš sprejemati kartičnih plačil. Tako imamo v roku leta dni že tretjo napravo.
Ima še kdo drug podobno težavo? Morebitna podobna in ugodna alternativa?Ž
Hvala!
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.

jest10 ::
Jaz še nisem imel težav s sumup air. Razen da kdaj malo traja, da se poveže. Zato vedno povežem začetek dneva in potem ni več težav.
Kakor sem bral, se zaščita lahko aktivira ob udarcu(padec po tleh) in pa tudi, če se ti baterija preveč sprazne.
Kakor sem bral, se zaščita lahko aktivira ob udarcu(padec po tleh) in pa tudi, če se ti baterija preveč sprazne.

zk_eu ::
Jaz sem nad tem SumUpom obupal. To je že četrti Solo, ki je kar iz ljubega miru prenehal delovati in se zaklenil. In to vsakič isto. Enostavno zvečer še normalno sprejema kartična plačila, nato pa zjutraj začne zavračati transakcije. Po ponovnem zagonu se zaklene. Nikoli padel po tleh.
Tudi ta SumUp Air, ki ga imamo za rezervo traja vsako jutro 1 uro, da se poveže. Res katastrofa no. Podpora pa počasna. 2 tedna traja, da ti novega dostavijo. Ko jih kličeš, te pa matrajo z identifikacijo, nato pa povejo, da ne morejo nič narediti in pošlji mail. Vmes si seveda brez kartičnih plačil, če nimaš v rezervi zadeve.
Jaz jih zelo odsvetujem in jih bomo že ta teden zamenjali.
Tudi ta SumUp Air, ki ga imamo za rezervo traja vsako jutro 1 uro, da se poveže. Res katastrofa no. Podpora pa počasna. 2 tedna traja, da ti novega dostavijo. Ko jih kličeš, te pa matrajo z identifikacijo, nato pa povejo, da ne morejo nič narediti in pošlji mail. Vmes si seveda brez kartičnih plačil, če nimaš v rezervi zadeve.
Jaz jih zelo odsvetujem in jih bomo že ta teden zamenjali.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.

starfotr ::
Vzemi nekoga, ki uporablja profesionalno opremo in je lepo integrirana s tvojim sistemom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google pay/Samsung pay (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42928 (4130) | fopi |
» | Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23425 (5267) | delavec44 |
» | Telekom ugaša 3G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15494 (5472) | V-i-p |
» | Davčna blagajna in bančna karticaOddelek: Kaj kupiti | 7008 (5704) | OldSkul |