Forum » Zvok in slika » DVD authoring problemi
DVD authoring problemi
jc ::
Mam en avi file, ki ma zraven 5.1 zvok. Z virtualdubom ga extractam tako da pustim na direct stream copy in dam save
wav. Ko ta ac3 file dam noter Scenarista mi reče .ac3 files not accepted. Če ga z besweetom pretvorim iz ac3 v ac3 ga sprejme, vendar je zelo popačen zvok. Vem, da je ac3 zvok ker mi G-Spot to napiše. Avi file je pa Ntsc.
Mam pa še en problem. Podnapisi pri avi-ju delajo vredu, ko jih pa
z Submaxom pretvorim v sst(scenarist), jih najprej sploh noče sprejeti, ko pa popravim pixel area in display area jih pa sprejme. pa začnejo zaostajati. A moram dat drop frame al non-drop?
In kako naj to popravim?
wav. Ko ta ac3 file dam noter Scenarista mi reče .ac3 files not accepted. Če ga z besweetom pretvorim iz ac3 v ac3 ga sprejme, vendar je zelo popačen zvok. Vem, da je ac3 zvok ker mi G-Spot to napiše. Avi file je pa Ntsc.
Mam pa še en problem. Podnapisi pri avi-ju delajo vredu, ko jih pa
z Submaxom pretvorim v sst(scenarist), jih najprej sploh noče sprejeti, ko pa popravim pixel area in display area jih pa sprejme. pa začnejo zaostajati. A moram dat drop frame al non-drop?
In kako naj to popravim?
krneki ::
Sicer ne vem kateri VirtualDub imaš ampak pri VirtualDubMod 1.5.4.1 je v meniju stream list je poleg gumba save as WAV tudi gumb "demux", ki ti shrani AC3. To bi moralo delati. Za tisto drugo pa žal ne vem ker uporabljam DVDMaestro+SubtitleWorkshop.
jc ::
Tole, z VirtualDub modom je pomagal. Ampak pol sm pa vse na pal pretvoru in zdej mislm da bo vredu. Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15071 (8477) | Revenant |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3275 (2671) | gruntfürmich |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2322 (1887) | trpo |
» | Avi. - Mpeg.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1342) | Jana |
» | Sergio & Predavanje od Voodoo do GeForceFX (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6401 (4657) | Jeebs |