» »

Predlog za big kanuhe

Predlog za big kanuhe

_fim_ ::

Ej po mojem veliko ljudi zanima kakšen računalnik bi bil trenutno za kupit. Zato bi vas proso da bi v novicah naredili članek v katerem bi bile vse konfugoracije računalnika(monitor, grafična, procesor, modem...). Pa proso bi še da bi napisali ceno sam ne od Jerovška kr itak vsi vemo da je najdražji (sm najkakovostnejši). Res je da ba blo to reklama za tisto trgovino sm blo bi pa ql...

g0Run7 ::

ne bi se strinjal s tabo da je jerovsek "najkakovostnejsi" prmejdus da ne 8-)

ahac ::

Jerovšek najkakovostnejši?
Verjetno nisi še nič kupil pri njih, drugače bi vedel da je podn do konca.
Sicer je pa v enem PCGameju članek od lunija kako sestaviti računalnik (se mi zdi - jaz nimam te številke) tako, da verjetno kaj takega na slo-techu ne bo kmalu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Rott-von-weiler ::

ti film si malo v loži ena dva tedna nazaj poglej kaj se je pisalo o verovšku al jerovšku al kak že vsaj mislim da je blo v loži pa ne samo jerovšek vsi so isti:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

whatson ::

jerovšek in kvaliteta... krava in waterpol:D
fim ideja je dobra, ampak se ti ne zdi da bi potem te cene veljale le nekaj dni...

CCD ::

Pr Jerovšku je blo vsaj ko sem jaz kupoval comp. res da najdražje, kvaliteta je bila loterija, če si dobu dobr je blo ta narbolš, če si nabasu na jajc pa ni nič delal. Drgač so pa konfiguracije sekale, notr je bla zlo dobra oprema in moja P120 od Jerrya nabije eno 200-tko NoName.
Kar se tiče predloga o konfiguracijah pa sama ideja ni tko slaba sam če bi mel ldje kej več cajta ker majo sigurn tud svoj life poleg Slo-techa, a ne? Zakaj pa ti kej ne napišeš? Mislim, da bi bli veseli prispevka...:)

OZZY ::

Tako je. Jerovšek in kvalitete o kateri govori sta dva pojma, ki sta narazeno kolikor se da. Jest sem kupoval pri njemu enkrat in nikoli več. Edino če ostane zadnja računalniška firma v SLO pa verjetno še potem ne. >:D
Go with the flow.

Simko ::

eeeemm....mislim, da ste pozabli na predlog.....saj ni bila debata namenjena Jerovšku.... :D

OZZY ::

Simko: Razvoj gre tako hitro, da bi bilo po moje brez veze kej takega napisat, saj bi bila čez npr. tri-štiri mesece stvar že bolj samo informativna. Cene pa itak večinoma vedno padajo (no izjema je ram, ki gre gor pa dol pa gor itd, da se ti zmeša).8-)
Go with the flow.

ABX ::

Pa itak če bi kdo sestavil najboljši Pc nebi ti uspelo dobit vseh kosov v eni trgovini. Tako da bi te vseeno nafukali.

Najbolši Pc je sam sestavljen.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Huey P ::

Najbolje je, da si PCja sam sestaviš! In kupuješ komponente iz različnih trgovin. Npr. AMDja in GeForce kupiš pri Mlacomu, ohišje pri PCXu,...

:O:O:O:O:O
..::DOOM III: The Legacy::..

Tomi ::

To, da je Jerovšek slab, vemo vsi, nekateri nažalost celo iz lastnih izkušenenj.. Ampak ne bi več o tem, ker to ni tema.
Tvoja ideja, _fim_ je sicer v redu, ampak sem mnenja, da boš dobil bolj raznolike in preizkušene odgovore, če boš vprašal kar v Kaj kupiti, ker če ne drugega, oprema se spreminja skoraj dnevno, in če ti lahko odgovori 1500 uporabnikov, je verjetno bolje, kot če se nanašan na članek. Seveda bo vsekakot nekdo od višjih to prebral... Potem se bo pa videlo, ok ?
metrodusa.blogspot.com

_fim_ ::

Sej jez sm mislu da bi to kot članek napisal... Kr 1500 uporabnikov, 1500 mnenj:) Za Jerovška pa se je pr enih kompjutr neki ... pa so drug dan mel že nadomestnega ( z istimi podatki k na starem-disk)... To se mi je zdel ful ql...8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zgodba Jerovšek Computers se nadaljuje

Oddelek: Novice / Ostale najave
317018 (7018) nodes
»

Kateri dan je danes?

Oddelek: Loža
121781 (1625) element
»

Jerovšek

Oddelek: Omrežja in internet
241450 (1089) XCT
»

comtron strokovnjaki

Oddelek: Loža
161586 (1205) ||_^_||
»

A je PCX Computers dobra firma

Oddelek: Kaj kupiti
143522 (3290) andro

Več podobnih tem