Forum » Slo-Tech » ERROR
ERROR
Mitja 34 ::
Bi mi lahko gdo razložo ka to pomeni:
nimate dostopa
Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot na primer pošiljanje novic, komentiranje novic ali pisanje threadov v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosim prijavite na našo stran s klikom na gumb "Nov User" v desnem zgornjem kotu ekrana. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do vseh naprednih skript, kakor tudi do soudeležbe v nagradnih igrah in prejemanju novic na vaš mobilnik.
p.s.
Sn registriran pa mi vseeno to izpiše.(tu pa tam,okol 2/5)
nimate dostopa
Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot na primer pošiljanje novic, komentiranje novic ali pisanje threadov v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosim prijavite na našo stran s klikom na gumb "Nov User" v desnem zgornjem kotu ekrana. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do vseh naprednih skript, kakor tudi do soudeležbe v nagradnih igrah in prejemanju novic na vaš mobilnik.
p.s.
Sn registriran pa mi vseeno to izpiše.(tu pa tam,okol 2/5)
- spremenilo: Mitja 34 ()
Primoz ::
Hotel si replyat na mali oglas... NE MOREŠ
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Koci ::
to se tud men zgodi vsakih tolk časa, vendar mi tisto kar sem napisla vseeno vpiše, tak, d ani panike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s Slo-TechOddelek: Slo-Tech | 1336 (800) | OmegaBlue |
» | Eno tako splošno vprašanje :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1218 (1139) | mare_ |
» | kdaj boste spremenili besedila?Oddelek: Slo-Tech | 1299 (1126) | Klemenn |
» | OpraviciloOddelek: Novice / Obvestila | 1878 (1878) | Thomas |
» | ?!?Oddelek: Slo-Tech | 1509 (1309) | ahac |