Forum » Loža » preko pisave do vašega značaja
preko pisave do vašega značaja
Freak ::
Čist resno mislim!¨Danes sem nekje prebral, da se na podlagi vaše pisave da ugotovit vš značaj!
Recimo:
Vaši m,n,o,a,i so višji kot 3mm-->pomeni, da se mate za vsevedneža
če so manjši kot 3mm ste skromni
če je vaša pisava nagnjena v levo ste škrti
če je v desno ste prijateljski
če pišete navzdol(vsaka vrstice je krivo napisana) ste pesimistični
obrato optimistični!
Kaj pravte!
Napište če to drži!
Recimo:
Vaši m,n,o,a,i so višji kot 3mm-->pomeni, da se mate za vsevedneža
če so manjši kot 3mm ste skromni
če je vaša pisava nagnjena v levo ste škrti
če je v desno ste prijateljski
če pišete navzdol(vsaka vrstice je krivo napisana) ste pesimistični
obrato optimistični!
Kaj pravte!
Napište če to drži!
frudi ::
skromn, prijateljski optimist - jaz???? nope, i don't think so
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Morpheus ::
Pol sm po tem sodec jst skromen, prijateljski in pesimisticen. Ja morm priznat da sm prblizn tak. Mogoce pa dela, sam mislm da usen ne. To je tko k horoskop, enmu zadene, drugim pa ne.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Rott-von-weiler ::
jaz bi se kr z tomasom strinjo
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
CCD ::
Moje mnenje je, da zadeva težko deluje, še posebej, ker na brezčrtne liste pišem 2cm črke, na karo pa 0,5cm in so m-ji kokr kdaj veliki. Poleg tega je (vsaj moja) pisava največkrat odraz trenutnega razpoloženja in ne značaja.
Misak ::
Glede na copm, katerega oseba ima?
Pol bi bil jest pred vsemi...namreč dedek bi bil
Moj abak pač nima toliko moči da bi se kosal z vami (P166:)
Drugače pa menim, da pisava ima neko lastnost osebka, vendar ne tako drastično, da bi lahko rekel: Ej, tale pa piše bl na majhno, torej je skromnež .
Pač pisava je unikatna.. vsaj moja.
Pol bi bil jest pred vsemi...namreč dedek bi bil
Moj abak pač nima toliko moči da bi se kosal z vami (P166:)
Drugače pa menim, da pisava ima neko lastnost osebka, vendar ne tako drastično, da bi lahko rekel: Ej, tale pa piše bl na majhno, torej je skromnež .
Pač pisava je unikatna.. vsaj moja.
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
LojzePek ::
Zdej se dobijo skenerji, ki ti zracunajo pod kaksnim pritiskom je bila pisava ustvarjena. Potem lahko ven dobis velikost in tezo lastnika pisave
Elemen_T ::
To je bull shit.
Strinjam se da pisava pove dosti o človeku - vsaj kar se tiče kulture, ampak človeka sodit po pisavi je pa kriza
Strinjam se da pisava pove dosti o človeku - vsaj kar se tiče kulture, ampak človeka sodit po pisavi je pa kriza
Stripy ::
Itak bo to zastarela veda, ker jaz sploh ne znam vec pisati na roke, samo se s tipkovnico. Mogoce se bo pa dalo ocenjevati znacaj glede na fonte.
Jeronimo ::
Hja pisava sigurno pove kaj o človeku.
Pravijo da veliko pove podpis. O tem so celo knjige pisali. Tko da verjetno pove o človeku tudi način pisanja.
Mogoče ne veliko, nekaj pa sigurno.
Pravijo da veliko pove podpis. O tem so celo knjige pisali. Tko da verjetno pove o človeku tudi način pisanja.
Mogoče ne veliko, nekaj pa sigurno.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
ABX ::
Stripy: jaz pretežno uporabljam Arial. Misliš da bom v prihodnosti srečen?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Lunik ::
J3st uporabljam verdano! Ta font rulz...
Drgač se mi pa zdi de je to vse skup en bulšit
Ne vem, jest sm se pač enkrat odloču da bom začel drgače pisat. A sem pol s tem spremenu tut svoj značaj...
Drgač se mi pa zdi de je to vse skup en bulšit
Ne vem, jest sm se pač enkrat odloču da bom začel drgače pisat. A sem pol s tem spremenu tut svoj značaj...
Tomi ::
Na tem, da bi se z grafologijo dalo ugotoviti točen značaj človeka, ne more biti ravni veliko. Po moje je tako, vsaj pri sebi opažam, da lahko kvečjemu ugotoviš psihično stanje, v katerem je bil pišoči človek. Ker stil pisave se spremninja s tem, v kar zelo verjamem.
Sicer je pa grafolgija, podobno kot vedeževanje, nekaj boj "beyond" science, vendar lahko še vedno uporabna ( ugotovljanje pristnosti ), ni pa edina metoda.
Glede pisav, jaz uporabljam Arial, Verdano in Tahomo, odvisno od priložnosti..
Sicer je pa grafolgija, podobno kot vedeževanje, nekaj boj "beyond" science, vendar lahko še vedno uporabna ( ugotovljanje pristnosti ), ni pa edina metoda.
Glede pisav, jaz uporabljam Arial, Verdano in Tahomo, odvisno od priložnosti..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18664 (15076) | Jerry000 |
» | [php] PHP -> PDF šumnikiOddelek: Programiranje | 4933 (2093) | mtya |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4967 (3784) | Bela01 |
» | Nova spletna stran - kritizirajteOddelek: Izdelava spletišč | 1106 (995) | segi |