Forum » Slo-Tech » Problem s Slo-Tech
Problem s Slo-Tech
MeJerry ::
Nevem zakaj mi noče pošiljati ZS. Ko hočem poslati mi napiše:
Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot so na primer objavljanje novic, komentiranje novic ali pisanje v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosimo prijavite v našo bazo: Nov član. Prav tako pa so lahko nekateri deli strani namenjeni samo določenim uporabnikom in so zato nedostopni ostalim. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do svežih novic, zanimivih tem v forumu in vseh naprednih skript, kjer si lahko povsem po lastni izbiri nastavite izgled strani ter uporabljate različne filtre.
Sem pa prijavljen na stran
Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot so na primer objavljanje novic, komentiranje novic ali pisanje v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosimo prijavite v našo bazo: Nov član. Prav tako pa so lahko nekateri deli strani namenjeni samo določenim uporabnikom in so zato nedostopni ostalim. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do svežih novic, zanimivih tem v forumu in vseh naprednih skript, kjer si lahko povsem po lastni izbiri nastavite izgled strani ter uporabljate različne filtre.
Sem pa prijavljen na stran
- spremenil: Mavrik ()
Spajky ::
Meni pa da se mi pojavi moj skin (bel), se moram vsakič prijavit na ST, ne morem pa iti v nastavitve več kot pred časom, da bi tam preveril avto-prijavo, da si jo zapomni. Pri IE5.01sp2 in K-Meleon-1.1. To s prijavo za nastavitve je težava že nekaj mesecev; to s vsakokratno prijavo pa kak teden ali dva ali malce več ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky ::
Pa tudi link popravi za odgovor v temi ga ni že nekaj mesecev. Vse skup pa uporabljam STAR ST ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
OmegaBlue ::
Uporabi novi s-t.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ne moreš resno pričakovat podpore na 10 let starem operacijskem sistemu s predpotopnim browserjem, žal upgrade.
zigaurbajs ::
js mam pa safari 4 in noče uorabit iskajnja-napiše:
edit: opss, sm že zrihtu
edit: opss, sm že zrihtu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zigaurbajs ()
ZaOstali ::
Spajky IE 5.0 ? a se hecaš ? Povej en dober razloga da uporabljaš ta brskalnik?
Tudi FF ima občasno nekaj problemov.
mojsterleo ::
recimo pri anketi, ko izberes opcijo in potrdis, se anketa vede, kot da se ni nic zgodilo, oziroma ne pokaze rezultatov. treba je refreshat s ctrl+f5 in potem prikaze rezultate. saj ne da bi bil big deal, ampak to se mi res dogaja samo tukaj. a se ne da naredit, da bi anketa avtomatsko refreshala ali kaj takega?Tudi FF ima občasno nekaj problemov.
Kot npr? (so we can fix it)
To je pri vseh browserjih, nevšečnosti pa serverside cache dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1200 (960) | tilinho20 |
» | Kako do vseh zasebnih sporočil?Oddelek: Loža | 1324 (1238) | Glodko |
» | Iskanje po forumuOddelek: Slo-Tech | 1224 (962) | V-i-p |
» | Eno tako splošno vprašanje :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1218 (1139) | mare_ |
» | Slo-Tech iskanje bull shit?Oddelek: Slo-Tech | 1400 (1112) | CaqKa |