» »

Težave z instalacijo programa Pinnacle studio ver. 8

Težave z instalacijo programa Pinnacle studio ver. 8

Robert ::

Imam Pinnacle studio DV version 8 kartico in program, pa me zanima ali mora biti kartica vgrajena v računalnik, da se lahko instalira program Pinnacle studio ver.8 (8.4.16 12/2002) alii ni potrebno, ker meni se program instalira do polovice in potem zadeva zmrzne. Omenjene kartice nimam instalirane. Imam WinXP Pro,P4 1.8,512RAM,80GB in 60GB diska PCTVPro Pinnacle TV kartico....

morphling1 ::

Ne ni potrebna kartica (preverjeno) razen če imaš kak bundled software pa ta svojo avtorizacijo preveri preko vgrajenega hardwera, to pa je možno. Če si dobil program samostojno dela 100% brez kartice.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Ne program sem dobil skupaj v škatli s kartico.

morphling1 ::

Potem obstaja možnost da ne deluje, čeprav se mi zdi čudno da bi kar ven iz programa vrglo, moralo bi te opozorit da nekaj ne štima. Če imaš možnost stestirat inštalacijo še kje drugje boš hitro videl če dela podobno.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Romancek1 ::

Kartica mora biti OBVEZNO vgrajena, saj je program Studio 8, ki je priložen, prirejen za uporabo samo skupaj s kartico Pinnacle (tolmačenje podjetja ZAK d.o.o., ki je uvoznik)!

Zgodovina sprememb…

Zadeva deluje tudi brez vgrajene kartice preverjeno, če so težave naložiš datoteko REGFIX.EXE z Pinnacle strani na Web-u in zadeve deluje brezhibno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420146 (7692) dire
»

Zatikanje slike pri snemanju s Pinnacle PCTV analog pro-pci

Oddelek: Pomoč in nasveti
8898 (801) mojsterchen
»