Forum » Loža » Predpraznicno urejanje albumov
Predpraznicno urejanje albumov
Kapitan Jack ::
Rabim en dober program, tud ce je placljiv s katerim bi skeniral vse svoje albume ter najdel duplikate. Torej najprej bi se rad resil teh slik in video posnetkov.
Imam ene 5-6 backupov, kjer je pri vsakem nekaj vec slik od prejsnjih.
Za PC rabim program.
Imam ene 5-6 backupov, kjer je pri vsakem nekaj vec slik od prejsnjih.
Za PC rabim program.
AmokRun ::
Pred leti sem to počel v Photoshopu. Da nisem skeniral vsake slike posebaj sem jih naložil več na enkrat potem pa v PS "Automate > Crop and straighten photos". Za moje potrebe jo bilo to dovolj dobro.
Za dvojnike je bila včasih Picasa. Ampak to je opuščeno. Danes je pa bolj ali manj vse v oblaku.
Edit: Aja, slike so že digitalne. Sem še enkrat prebral. :D
Za dvojnike je bila včasih Picasa. Ampak to je opuščeno. Danes je pa bolj ali manj vse v oblaku.
Edit: Aja, slike so že digitalne. Sem še enkrat prebral. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AmokRun ()
Kapitan Jack ::
Duplicate Photo Cleaner sem najdel. Kok mam rad te enostavne programe, brez potrebnih navlak. Izberes folder, scan, ti najde duplikate potem jih ali zbrises ali movas v nek drug folder. Top.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za organizacijo fotografijOddelek: Programska oprema | 600 (478) | bluefish |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4986 (1425) | markhenry |
» | optimalno organiziranje slik na PC-juOddelek: Programska oprema | 2906 (2154) | slitkx |
» | Izšel Microsoft Security Essentials 2.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 22813 (18190) | Jst |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15983 (15015) | SkIDiver |