Forum » Šport » Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America
Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America
Temo vidijo: vsi
DarwiN ::
Še dva detajla bosta danes v ospredju.. Prvo je to, da so Belgijci pa dejansko že ta trenutek ogoljufani. Ne glede na rezultat, Belgijci so bili ogoljufani, ker za nasprotnika veljajo drugačna pravila.
Kot drugo pa - kako bo sodil sodnik? Sploh ti rdeči kartoni pogosto padejo v sivo območje, kjer obvelja prosta sodniška presoja. Tudi enajstmetrovke. In sodnik se zdaj zaveda, da FIFA navija za Ameriko na današnji tekmi. Si bo upal pokazat rdeč karton v primeru ~50/50 proste sodniške presoje? Ali pa nenazadnje tudi Belgijcu. Kaj če Belgijcu pokaže rdeč karton po prosti sodniški presoji?
Kot drugo pa - kako bo sodil sodnik? Sploh ti rdeči kartoni pogosto padejo v sivo območje, kjer obvelja prosta sodniška presoja. Tudi enajstmetrovke. In sodnik se zdaj zaveda, da FIFA navija za Ameriko na današnji tekmi. Si bo upal pokazat rdeč karton v primeru ~50/50 proste sodniške presoje? Ali pa nenazadnje tudi Belgijcu. Kaj če Belgijcu pokaže rdeč karton po prosti sodniški presoji?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
fur80 ::
Zanimiva dejstva po tekmi Brazilija vs Norveška:
Najnižja posest Brazilije v zgodovini
Norvežani, ki so nazadnje na svetovnem prvenstvu nastopili leta 1998, še nikoli niso dobili obračuna v izločilnih bojih. Tokrat so po Slonokoščeni obali domov poslali še Brazilijo. In to na kakšen način.
Pregovorno virtuozni Brazilci so bili večino tekme v podrejenem položaju. Večinoma so pritisk z lepo igro izvajali Norvežani, ki so imeli kar 300 podaj več. Boljši so bili tudi v strelih v okvir vrat (5:4). Brazilska posest žoge (34 %) je bila najnižja na tekmi svetovnega prvenstva, odkar so uvedli uradno merjenje. Zanimivo, Brazilija še nikoli ni premagala Norveške. Vikingi imajo na petih odigranih tekmah tri zmage in dva remija.
https://www.rtvslo.si/sport/nogomet/sp-...
Najnižja posest Brazilije v zgodovini
Norvežani, ki so nazadnje na svetovnem prvenstvu nastopili leta 1998, še nikoli niso dobili obračuna v izločilnih bojih. Tokrat so po Slonokoščeni obali domov poslali še Brazilijo. In to na kakšen način.
Pregovorno virtuozni Brazilci so bili večino tekme v podrejenem položaju. Večinoma so pritisk z lepo igro izvajali Norvežani, ki so imeli kar 300 podaj več. Boljši so bili tudi v strelih v okvir vrat (5:4). Brazilska posest žoge (34 %) je bila najnižja na tekmi svetovnega prvenstva, odkar so uvedli uradno merjenje. Zanimivo, Brazilija še nikoli ni premagala Norveške. Vikingi imajo na petih odigranih tekmah tri zmage in dva remija.
https://www.rtvslo.si/sport/nogomet/sp-...
Pa že šestič zapored so jih Evropejci spucali.. Vse od leta 2006 do danes. Love it!
Še ena zaimivost! :D Ko si sam sebi največji sovražnik. :D
A broken arm, a yellow card, zero minutes on the pitch, and leaving on a stretcher -- that was England midfielder Jordan Henderson's match.
He was injured while celebrating England's qualification for the World Cup quarter-finals. Henderson tried to jump over an advertising board, tripped, and landed awkwardly. He had to be carried off on a stretcher.
To make matters worse, despite spending the entire match on the bench, he still managed to receive a yellow card for arguing with the referee.
https://x.com/nexta_tv/status/207407336...
A broken arm, a yellow card, zero minutes on the pitch, and leaving on a stretcher -- that was England midfielder Jordan Henderson's match.
He was injured while celebrating England's qualification for the World Cup quarter-finals. Henderson tried to jump over an advertising board, tripped, and landed awkwardly. He had to be carried off on a stretcher.
To make matters worse, despite spending the entire match on the bench, he still managed to receive a yellow card for arguing with the referee.
https://x.com/nexta_tv/status/207407336...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

endelin ::
Master_Yoda je izjavil:
Pa že šestič zapored so jih Evropejci spucali.. Vse od leta 2006 do danes. Love it!![]()
Tista generacija je bila tudi zadnja po res velikih imenih.
Takrat jih je uničil Zidane z eno najboljših individualnih predstav v zgodovini.
Kasneje je šlo samo še dol za Brazil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
bm1973 ::
Kolikor vidim in spremljam, sicer zelo malo, bo na koncu finale ZDA : Argentina. Če je možen...
Mal preveč se pusti obema...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Kolikor vidim in spremljam, sicer zelo malo, bo na koncu finale ZDA : Argentina. Če je možen...
Ma ni šanse, Francozi so za razred boljši od ostalih, pol je tu še Španija. USA bo ze od Norveške odletela, oz ze danes Belgije. ;)
Zgodovina sprememb…
Na dve tekmi verjamem da Francija nabije vsakega. Samo tule gre za turnir z eno tekmo
Francija ima trenutno 3 najboljše igralce na svetu, Dembale, Mbape in Olise, tu zraven spada samo še mogoče Haland. Razen zmage Francozov bo vse veliko veliko presenečenje.
Zgodovina sprememb…
EU_zamašek- ::
Pozabljaš na pritisk favorita.
Vseeno je to svetovno prvenstvo v fuzbalu, sicer daleč od tistih, ko sem bil še mlad.
Vseeno je to svetovno prvenstvo v fuzbalu, sicer daleč od tistih, ko sem bil še mlad.

IL_DIAVOLO ::
Attack win games, defense championships.
Potemtakem zna bit Spanija izredno tezek nasprotnik.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
c3p0 ::
Bravo Norveška, danes sem si ogledal 2. polčas. Haaland je res next level.
Brazilci pa bi preko penalov do zmage, jebeš igro. K sreči izkupiček penalov le 1/2. Domov. Good riddance.
Glede na letošnje VAR norčije, bo očitno nov skill kako se čim lepše nastavit, da je nad tabo storjen prekršek, nato pa seveda jokanje k VAR in penali.
Brazilci pa bi preko penalov do zmage, jebeš igro. K sreči izkupiček penalov le 1/2. Domov. Good riddance.
Glede na letošnje VAR norčije, bo očitno nov skill kako se čim lepše nastavit, da je nad tabo storjen prekršek, nato pa seveda jokanje k VAR in penali.
Master_Yoda ::
Ma ni šanse, Francozi so za razred boljši od ostalih, pol je tu še Španija. USA bo ze od Norveške odletela, oz ze danes Belgije. ;)
Kaj pa ce po klicu Trumpa zacnejo delati sodniki tako kot njihovi kolegi v NBA ? "Tapravi" lahko faulira koliko hoce, ce pa nasprotnik grdo pogleda koga pa osebna (rumeni/rdeci karton, penal).
Dovie'andi se tovya sagain.
celje ::
kje je čaki?
saj nam bo razložil, da so usra(nci) enostavno najboljši in bodo zidi uredili, da bodo usra(nci) prvaki. ker so si kot nadrasa to pravico z rojstvom pridobili.
ce ne ubogate, sledijo carine ali rakete.
go TACO
sramota za drekce iz fife
saj nam bo razložil, da so usra(nci) enostavno najboljši in bodo zidi uredili, da bodo usra(nci) prvaki. ker so si kot nadrasa to pravico z rojstvom pridobili.
ce ne ubogate, sledijo carine ali rakete.
go TACO
sramota za drekce iz fife
kamiKaZaA ::

mtosev ::
Danes bom navijal za Belgijo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Belgijci bodo spušili ker imajo neke interne razprtije in se fukarijo vsepovprek in so vsi skregani
Zgodovina sprememb…

Danes še igrata španija vs Portugalska.
EU_zamašek- ::
Zgodovina sprememb…

Kdo bo zmagal? Portugalska ali Španija? Jaz stavim na špance
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Dobra tekma do sedaj.

Zimonem ::
Ogabno da to sploh kdo gleda , prvenstvo je farsa.
Stari tud ti nisi slab. A greva i meka.
Dobra tekma do sedaj.
Stari tud ti nisi slab. A greva i meka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Groot ::
Dobra tekma do sedaj.
Res se ti je zdela dobra tekma? Meni osebno ena bolj dolgočasnih tekem prvenstva. Brez nekega pravega tempa in dogajanja. Vmes bi me zlahla prepričal da so se dogovorili da bodo vsak izmenično malo napadali, da ne bo kdo jezen

Srečno CR7, eden največjih ever! Legenda.
Žal se je krivulja obrnila navzdol že tam okoli prestopa v juve, vendar ko je bil v prime letih je bil neverjetno dober. Že to, da je messiju vzel toliko zlatih žog pove veliko. v času barca messija in ronaldo real je imel slednji uspešnejšo klubsko kariero. Tista zlata leta v Realu v CL zelo verjetno nedosegljiva za nobeno ekipo naslednjih 50 let.
Moral bi nehati že vsaj 5 let nazaj. Tako klubsko, kot reprezentančno. Da se poslovi na višku, kot se je Zidane. Jebat ga, pri 41ih je težko konkurirati mulcem.
Žal se je krivulja obrnila navzdol že tam okoli prestopa v juve, vendar ko je bil v prime letih je bil neverjetno dober. Že to, da je messiju vzel toliko zlatih žog pove veliko. v času barca messija in ronaldo real je imel slednji uspešnejšo klubsko kariero. Tista zlata leta v Realu v CL zelo verjetno nedosegljiva za nobeno ekipo naslednjih 50 let.
Moral bi nehati že vsaj 5 let nazaj. Tako klubsko, kot reprezentančno. Da se poslovi na višku, kot se je Zidane. Jebat ga, pri 41ih je težko konkurirati mulcem.
Zgodovina sprememb…
PovemVfaco ::
Tk, belgija pakira domov, dal so 4 nepoštene gole, hamburgerji so jasno zmagal 1:0, oranžni zrihtu pošteno sojenje. Zj pa treba sam napast še 1x Iran al pa vsaj Kubo, de lah v miru praznujejo amerišk obletnco, pa oranžn dobi še 2. FIFA nagrado za mir
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

Zmagala Belgija. Fajn.
Alcarinnn ::
No in kaj se bo le pokazalo v četrtfinalih? Da so pač Evropejci z občasnimi prebliski kr kralji...
Že zdaj je 5/8 četrtfinalistov Evropskih reprezentanc... pa še Švicarji majo teoretične možnosti. Pol so pa tu Maročani ki so kr okish... no pa verjetno bo naprej Argentina...
Dejansko vse kar so 16tine prinesle je dokaj neenakovredne tekme... namesto da bi spremljali tekme ala Nemčija vs Anglija že v prvih izločilnih bojih kot recimo v JAR moramo na take tekme čakat zdaj še 1 dodatni krog izločilnih bojev...
Že zdaj je 5/8 četrtfinalistov Evropskih reprezentanc... pa še Švicarji majo teoretične možnosti. Pol so pa tu Maročani ki so kr okish... no pa verjetno bo naprej Argentina...
Dejansko vse kar so 16tine prinesle je dokaj neenakovredne tekme... namesto da bi spremljali tekme ala Nemčija vs Anglija že v prvih izločilnih bojih kot recimo v JAR moramo na take tekme čakat zdaj še 1 dodatni krog izločilnih bojev...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alcarinnn ()

Danes Švica vs Kolumbija.
Za Belgijo je sedaj že dokončno, da so napredovali ali še bo Trump potegnil kakšnega asa iz rokava in bo ZDA zmagala za zeleno mizo?
At the final whistle the commentator on Turkish television joked: 'USA is out of the World Cup... unless there's a last-minute change.'
Another commentator from Croatia quipped: 'Belgium won, but let's wait... maybe tomorrow morning when we wake up, a call from the White House comes in.'
Commentator Frank Peterkenne said: 'Here are the VAR officials. And of course, you can add Donald Trump from the White House.'
One supporter teased Balogun's anonymous display, writing: 'Nice of Balogun to do the right thing and not play today. Very noble.'
Zgodovina sprememb…
Redkokdaj se zgodi da pravica premaga zlo. Trump je največje zlo Amerike. Zato je ta tekma imela pomemben pomen in je bila to tekma (bitka) med dobrim (pravico) in zlom (korupcijo, nepoštenostjo, vsem slabim kar premore svet).
IgorCardanof ::
Mislim, da bo Trump zahteval, da se tekma ponovi. Jasno ZDA niso igrale najbolje, tako da je tekmo potrebno ponovno igrati, kjer obe ekipi data vse od sebe.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

Bellator ::
Škoda za ZDA. S tem je splaval po vodi finale, ki bi ga skoraj zagotovo igrali pred Belo hišo.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/

Res mi je všeč, da je Belgija zmagala. To kaj je Trump počel je noro.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 188347 (163598) | FlyingBee |
| » | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 259008 (219817) | DarwiN |