Forum » Omrežja in internet » Notebook ne zazna wifija
Notebook ne zazna wifija
DamijanD ::
Doma sem zamenjal APje in en starejši Lenovo prenosnik sploh ne najde wifija iz tega APja (najde pa od sosedov). Danes sem se mučil z live debianom in tam (po mukami z namestitvijo non-free intel paketov) usposobil wifi in debian je našel omrežje brez težav, tudi povezal sem se lahko na njega. (torej težava je v windowsih)
Ima kdo kakšne ideje kaj naj v teh win10 naredim, da bo omrežje zaznalo?
Kaj sem že naredil:
- preko guija sem odstranil vse wifije (forget)
- zbrisal neke profile iz registry
- pognal ene 2 komandi v CMDju
Ima kdo kakšne ideje kaj naj v teh win10 naredim, da bo omrežje zaznalo?
Kaj sem že naredil:
- preko guija sem odstranil vse wifije (forget)
- zbrisal neke profile iz registry
- pognal ene 2 komandi v CMDju
DamijanD ::
oba 2,4 i 5 - pri dveh različnih APjih (isti SSID).
Na koncu je pomagalo, da sem v device managarju odstranil device in driverje in potem dal autodetect HW, ki je device na novo postavil in voila takoj je začelo delat.
Na koncu je pomagalo, da sem v device managarju odstranil device in driverje in potem dal autodetect HW, ki je device na novo postavil in voila takoj je začelo delat.
Daniel ::
Glede na to, da je v Linuxu delalo res težko, so pa imele nekatere WiFi kartice včasih težave s katerim Wifi kanalom. Sploh 13ti je vedel delati težave in ga vse naprave niso našle.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelovanje wifi-ja na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3635 (1491) | Invictus |
» | Boljši router ali mesh wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 5405 (4588) | m0LN4r |
» | Android deli podatke o povezavah na Wi-FiOddelek: Novice / Varnost | 14063 (11495) | kriko1 |
» | vspostavitev interneta v kampuOddelek: Omrežja in internet | 3885 (2480) | Otzi |
» | "nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10936 (6476) | Tody |