Forum » Zvok in slika » Zvok!
Zvok!
LordWorm ::
Ob novi kartici(SBLive5.1) se mi je pojavilo nickoliko vprasanj.
Pri EAXu sem si sam nastimu efekte,ker mi pac od ponujenih ni nben vsec.-zbircnez
In tako te efekte lahko obcutim povsod-muska,spilih ki NE podpirajo eaxa...Ampak problem ko se srecam z spili ki eax podpirajo.Tu nebi smele vplivati nastvitve,ki sem jih nastimu pri efektih,ampak bi moral spil sam pac dolocit kdaj bo zvok omevajoc,kdaj ne....V glavnem pri takih spilih se pozna razlika,ce nastimam moje efekte ali pa jih iskljucim.
Drgugo pa je hrescanje oz. sumenje.Imam digitalne slusalke(na line out) in ponavadi ko spilam rahlo sumi-se posebej ce gre za kako vecjo spremembo v spilu in ce imam vkljucen eax in ce mam naglas.Sumi ne naglas,vendar dovolj, da bi motilo vsakega izmed vas.
Pa ce ma kdo 4.1ali 5.1 sistem nej pove pri kolkih stopinjah ima zadnja zvocnika-postavitev.Ce racunamo da je center pri 90 stopinjah.
V glavnem ce kdo kej ve o tem naj mi plis pove.
Pri EAXu sem si sam nastimu efekte,ker mi pac od ponujenih ni nben vsec.-zbircnez
In tako te efekte lahko obcutim povsod-muska,spilih ki NE podpirajo eaxa...Ampak problem ko se srecam z spili ki eax podpirajo.Tu nebi smele vplivati nastvitve,ki sem jih nastimu pri efektih,ampak bi moral spil sam pac dolocit kdaj bo zvok omevajoc,kdaj ne....V glavnem pri takih spilih se pozna razlika,ce nastimam moje efekte ali pa jih iskljucim.
Drgugo pa je hrescanje oz. sumenje.Imam digitalne slusalke(na line out) in ponavadi ko spilam rahlo sumi-se posebej ce gre za kako vecjo spremembo v spilu in ce imam vkljucen eax in ce mam naglas.Sumi ne naglas,vendar dovolj, da bi motilo vsakega izmed vas.
Pa ce ma kdo 4.1ali 5.1 sistem nej pove pri kolkih stopinjah ima zadnja zvocnika-postavitev.Ce racunamo da je center pri 90 stopinjah.
V glavnem ce kdo kej ve o tem naj mi plis pove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Creative Labs po več kot dveh letih izdal gonilnike za X-Fi zvočne kartice za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4938 (3517) | RejZoR |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7899 (6654) | gumby |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8230 (7025) | matjash |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1914 (1533) | igorjan |
» | EpoX 8rda+ ali 8rda?Oddelek: Kaj kupiti | 1477 (1184) | morphling1 |