Forum » Zvok in slika » Philips mikro sistem internetne radijske postaje
Philips mikro sistem internetne radijske postaje

duh1 ::
Mikro glasbeni sistem Philips ima možnost poslušaja "milijona" internetnih radijskih postaj.
Med slovenskimi najdem npr. tudi Radio TPC Lucija (kako se je ta znašel na seznamu nimam pojma
Lahko poslušam npr. Radio Monošter (slovenska manjšina na Madžarskem), ni pa Radia Trst A.
RAI ima vse svoje postaje, razen Trsta A. Od italijanskih ni tudi programa M2O, kar mi je tudi zanimivo.
Zanima me od kod črpa seznam postaj ta Philipsov internet radio? Ali imajo svojo bazo? Kako je glede dodajanja novih postaj?
Med slovenskimi najdem npr. tudi Radio TPC Lucija (kako se je ta znašel na seznamu nimam pojma

Lahko poslušam npr. Radio Monošter (slovenska manjšina na Madžarskem), ni pa Radia Trst A.
RAI ima vse svoje postaje, razen Trsta A. Od italijanskih ni tudi programa M2O, kar mi je tudi zanimivo.
Zanima me od kod črpa seznam postaj ta Philipsov internet radio? Ali imajo svojo bazo? Kako je glede dodajanja novih postaj?

starfotr ::
Slej ko prej bo ta servis crknil. Če že hočeš internetni radio, potem vzemi en radio, ki ima aux vhod, en star telefon, na katerega naložiš kako aplikacijo (tune, slo radio, lemon radio ipd.) in poslušaš.

Ne verjamem, da bo ta servis crknil. V tej bazi je res ogromno postaj, ni da ni. Ni pa določenih, ki bi jih jaz rad imel
(ja lahko bi preko telefona predvajal tiste postaje, ampak iščem rešitev, da mi ne bi bilo treba).
Nikjer ne najdem, kako se ta servis imenuje, od kod črpa seznam postaj. Kako dodati postaje, ki jih ni, v listo, magari samo kot favourite pri meni.
Recimo, za Rock Radio piše "Rock Radio Lubljana", manjka črka j. Vpišem v google točno tako in nič ne najde. Povsod lepo piše Ljubljana...
Res ne vem kakšno bazo to uporablja Philips.

(ja lahko bi preko telefona predvajal tiste postaje, ampak iščem rešitev, da mi ne bi bilo treba).
Nikjer ne najdem, kako se ta servis imenuje, od kod črpa seznam postaj. Kako dodati postaje, ki jih ni, v listo, magari samo kot favourite pri meni.
Recimo, za Rock Radio piše "Rock Radio Lubljana", manjka črka j. Vpišem v google točno tako in nič ne najde. Povsod lepo piše Ljubljana...
Res ne vem kakšno bazo to uporablja Philips.

All ::
Servisi že obstajajo in bojo.
Ukinja pa se podpora za starejse sisteme.
Videno tako na tv kot audio napravah.
Ukinja pa se podpora za starejse sisteme.
Videno tako na tv kot audio napravah.

errhec ::
Verjetno prenese playlisto iz interneta, ko je na voljo nova.
Sedaj samo lan sniffer, kam se poveže ob zagonu.
Sedaj samo lan sniffer, kam se poveže ob zagonu.
dd

Res mi ni jasno, kako je lahko na seznamu "Radio TPC Lucija". Tega "radia" ne moreš najti na internetu, Philips ga pa ima v bazi. 
Po drugi strani pa v bazi ni M2O, ki ni nek "levi" radio, ampak znana postaja z dance glasbo v Italiji. Radio Studio Piu pa je. Nič jasno.
RAI ima vse svoje postaje, vključno z RAI Südtirol, razen Radia Trst A.

Po drugi strani pa v bazi ni M2O, ki ni nek "levi" radio, ampak znana postaja z dance glasbo v Italiji. Radio Studio Piu pa je. Nič jasno.
RAI ima vse svoje postaje, vključno z RAI Südtirol, razen Radia Trst A.

makucv ::
Pa si pogledal če obstaja kakšen update za tvojo napravo na proizvajalčevi spletni strani?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DAB stanje pri nas (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Zvok in slika | 680200 (1532) | Spc |
» | Kako do URL-ja te radijske postajeOddelek: Omrežja in internet | 1950 (558) | enemon |
» | Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16483 (11294) | PreviousUser |
» | Mi lahko kdo pomaga dobit link za radio od tukajOddelek: Programska oprema | 1377 (1084) | vratar |
» | Internetni radio programOddelek: Programska oprema | 12072 (11226) | 1024 |