Forum » Loža » Laserski Cnc
Laserski Cnc
yodaboy ::
Pozdrav,
zanima me ali lahko naredis 3d model v Autocadu in potem spremenis datoteko iz dwg v step za cnc laser. Ali je nujno to narediti? Gre za pocket izreze.
lp
zanima me ali lahko naredis 3d model v Autocadu in potem spremenis datoteko iz dwg v step za cnc laser. Ali je nujno to narediti? Gre za pocket izreze.
lp
feryz ::
Seveda lahko zrišeš v autocad-u.
Ne more pa on narediti programa za cnc. Izvoziš objekt v iges files in ga potem prilagodiš svojemu cnc-ju.
Fusion bi znal tudi to narediti.
Ne more pa on narediti programa za cnc. Izvoziš objekt v iges files in ga potem prilagodiš svojemu cnc-ju.
Fusion bi znal tudi to narediti.
TheBlueOne ::
Pozdrav,
lp
Odvisno kateri software ima laser. Tako, da morda pripisi kateri software imas. Naceloma znajo programi za laser sami pretvoriti iz vektorjev v g kodo. Ima pa autocad kar nekaj eksport tipov datoteke, potem pac najdes katero zmoreta laser in Autocad.
novak-t ::
Pozdrav,
lp
pocket izrez? Pa si se pozanimal, če ti to sploh kdo lahko naredi? to se dela na stružnici/rezkarju.
Drugače je tako:
Laser/plazma za razrez pločevine lavfa na .dxf format (2d)
cevni laser pa na step datoteko
Ne sekiraj se preveč, to dvoje se drži, pa bo ok. načeloma ima vsak stroj svoj program, ki naredi program iz step ali dxf formata. Ampak to ni tvoja skrb, to je skrb ponudnika odreza.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: novak-t ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AutoCAD pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2326 (1354) | nejcek74 |
» | Raspberry Pi z 10 milijoni prodanih enot ruši rekordeOddelek: Novice / Procesorji | 13334 (10680) | TESKAn |
» | c# v .dwgOddelek: Programiranje | 1535 (1375) | japol |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15663 (11990) | Company |
» | vodni blok in CNC ???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3122 (2369) | TESKAn |