» »

Referendum

Referendum

link_up ::

driver_x je izjavil:

Jaz pa mislim, da problem ni v desnici ampak v stranki, ki v veliki meri poosebjla desnico. Problem SDS-a je nizek nivo retorike, pomanjkanje kulture, sovražni govor, žaljenje in napadanje vseh ostalih, da totalitarnih vzrorcev delovanja niti ne omenjam. Na tak način si sicer pridobijo določen delež volilcev, ampak si hkrati nakopljejo gnev vse ostalih.



Se strinjam, resitev je v tem, da 60% populacije zanicuje in sovrazno obklada ostalih 40%. Dajte fantje malo kolesje zavrtet.
In and Out

hendriks ::

driver_x je izjavil:


nizek nivo retorike, pomanjkanje kulture, sovražni govor, žaljenje in napadanje vseh ostalih, da totalitarnih vzrorcev delovanja niti ne omenjam.


Tega ne bom zanikal, lahko pa popolnoma iste vzorce vidiš v vseh levih strankah. Problem je samo, da je nek sovražni govor, citat, twit iz desne tako medijsko izpostavljen iz strani levih medijev, da ostali vzorci iz leve sploh ne pridejo do izraza. Primer: novinarko tednika Demokracija napadejo, objave ni nikjer, razen na Nova24 in Demokracija. Napadejo Niko Kovač, poročajo vsi. Dajmo si naliti čistega vina: ja, priznam, desni politiki bi se morali brzdat, vendar tudi levi politiki izvajajo take akcije, da me je včasih sram (UKZ npr.).

bbbbbb2015 ::

Zmajc je izjavil:

Janševa SDS že dolgo več ni zmerna desnica, niti zdava za slovensko demokracijo. Če bi bili jim nebi bil glavni cilj infiltirati vse pore slovenskih medijev in rušiti demokracijo po Orbanovem vzoru. Slovenci so to na srečo spoznali še preden je bilo prepozno.


Poglej, nimaš prav.
Da se razumeva, jaz ne volim SDS, niti Levice, niti Goloba. Jaz vedno volim Konkretno ali podobno levo-liberalno stranko.

Vendar je medijski prostor že dolgo časa asimetričen (od RTV, ki jo v glavnem obvladujejo levi aktivisti). Tipičen primer je Pašek Šetinc. V tem zakonu o RTV se gre samo in izključno za to, da nekako odžagajo trenutno vodstvo. Niti toliko niso pripravljeni potrpeti, da se mandat direktorju izteče, ampak žagati na silo.
To ni v redu.
SDS pa je praktično edina desna stranka, ETABLIRANA v slovenskem prostoru. Poglej si Goloba. Kupil je stranko, ter so spisali program, kjer je Golob poudarjal, da ima čez 100 strani.
Edina etablirana stranka na levi je SD. Na žalost pa je zavila v radikalno leve vode, cufa se z levico, ter zleze malo nad 6%. Levica pa z za las malo nad 4%. Zato mi na žalost ne sedejo.

Ta vesela golobja družba pa ne bo dolgo. Niti Golob nima izkušenj, vsi ostali pa so propadli (Bratušica, Šarec). Škoda, da je dr. Cerar odšel.

Bil bi vesel, če bi prišla v parlament ena levo sredinska liberalna stranka. Konkretno na žalost ni, vendar bom jaz še vedno volil za njih.

Ti referendumi (predvsem za oskrbo) pa so bili zavajanje. Mah, saj bo leto hitro naokoli, pa bomo videli, kako naprej s starčki. Verjetno nikakor.

wcpapir ::

Zmajc je izjavil:

Meni je pri SDS-ovcih najbolj smešno to, da imajo največjo volilno bazo (nižje izobraženih) ovac, ki vsi blejejo tako kakor JaJo reče. Istočasno pa so vsi, ki so proti njim "ovce".

Zdaj nam je lahko smešno, pred covidom nam ni bilo, če bi JJ takrat ubral kako švedsko pot in nas ne zapiral, sploh pa ne ko so v drugih državah bili zaprti, bi znalo biti nevarno. Pridobil bi lahko toliko dodatnih privržencev, da se ga ne bi z lahkoto losali, sploh ob vseh bonbončkih, ki so jih potalali.

SDS je odnesel samo kovid, kot Franca radarji.

TESKAn ::

AtaŠtumf je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:


Although rabili bi zmerno desnico.


Se 100% strinjam, pa še vedno je ti in tebi podobni ne bi nikoli volili.

Pa zakaj to menim, da me ne boš takoj napadel?

Da, Janša je bedak, pa vseeno bodo levi MSM, ko Janše ne bo več začeli takoj vpiti, Antilogarizem, AntiAtaŠtumfizem ali kaj podobnega, samo da bodo njim ljubi ostali na oblasti.

Enostavno se da potalati še preveč denarja.

Pa to se je videlo že večkrat, že na prejšnjih volitvah si imel več kot samo SDS in Janšo na desni strani, pa vseeno je večina volila golobčka ipd. ase, le manjšina je volila desne stranke.

Pa jutri bo čisto isto, pa lahko najbolj zmerna desnica kandidira, z ljudmi, ki niso niti blizu Janše, pa še vedno bo več kot polovice Slovenije volilo levo stran!


ps: Pa še tole dodam, na volitvah smo Slovenci zbrcali komedijanta in šiviljo iz parlamenta, sedaj po referendumu bosta oba spet v vladi, zanimiv svet!

Logar se je za par mescev pofarbal, dal gor očala in se delal, da ne ve, kaj je to zaen janez janša, ki ga vsi omenjajo. T.i. MSM so furali propagando proti njemu. 'Konkurentko' je podprl kučan, jankovič,...
In glej vraga, uspelo mu je zbrat več glasov kot sds na dz volitvah. Tako da ne bedalašti, kako slovenski narod ne bo nikoli volil desnice. Če boste pa jokali, kako levičarji ne bodo nikoli volili desnice (doh...in voda je mokra), pa sebi pripišite neuspehe. Delujete pa tako kot da samo iščete izgovore, zakaj bi vas še vodil vaš jj. Newsflash. Briga nas. Mejte jj za krmilom vaše stranke, who cares. Lažite sami sebi, who cares. Samo ne pa pričakovat, da bomo drugi nekritično požirali vaše bedalaštine.

Še o šivilji in komediantu, nobenega ki je volil goloba ne motita, volili smo da jj ne pride več na oblast, ne da šarec/bratuškova ne bosta več ministra/v vladi. Pa zmeraj mate o tem največ za povedat zagrizeni janševiki, zanimivo.

Verjetno je z Levico enako, pa vseeno desnicarji ne furajo traktorjev pred parlamentom.

Sej to že vemo, ko levi protestirajo jamrate kaj protestirajo, ko ne protestirajo jamrate kaj ne protestirajo.

Se strinjam, resitev je v tem, da 60% populacije zanicuje in sovrazno obklada ostalih 40%. Dajte fantje malo kolesje zavrtet.

Hm, glede na tvoje kolege je desničarjev 40%, tako da si malo zamešal.
Šalo na stran, primitivcev ki zaničujejo in obkladajo je dovolj na obeh straneh, pejt mal na twitter pogledat pod objave kakega 'levičarja'.

V tem zakonu o RTV se gre samo in izključno za to, da nekako odžagajo trenutno vodstvo.

Glede na rezultat referenduma bi rekel, da ljudje to pričakujejo.

Še na kratko glede covida - pol toliko protestov ne bi bilo, če ne bi vsak dan jebali ljudi v glavo z 'kar je dovoljeno nam, ni dovoljeno vam' sprehodi brez mask ob kolpi, vodi in sendvičih v gostilnah, preverjanju delovanja hrvaških policistov in še in še...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

fur80 ::

hendriks je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Če bi bili jim nebi bil glavni cilj infiltirati vse pore slovenskih medijev in rušiti demokracijo po Orbanovem vzoru


Kaj? V vse pore se hočemo infiltrirati? Pa saj je 95% odstotkov medijev levih! Tista nesrečna Nova24TV se spotika ob lastne noge, PlanetTV ima določene konzervativne vsebine, to je pa to. Veš kaj je z vami levičarji problem? Da oznanjate vašo resnico kot edino zveličavno. Nam desničarjem/konzervativcem je absolutno jasno, da Slovenija potrebuje leve in desne medije. Ni nam pa prav, da je RTV izrazito leva in da 2% zaposlenih izvaja pogrom nad svojimi kolegi, če hočejo predstaviti desne vsebine. To je največji problem medijskega prostora v Sloveniji. 40% nas je, ne pa 0%, kot hočete nekateri prikazati.


Sploh gledaš kaj TV? Imaš Planet TV 1,2,3, Nova24 1,2 za 3 ne vem, TV3, POPTV, Kanal A pa javno RTV. To je to nekje med TV-ji. Prvi trije naj bi bili desni so negledljivi, vsaj informativni program, tako amatersko, da ne moreš gledat, vedno ene in ista face, že praktično veš kaj bodo povedali, ne da ne bi hotel gledat, ampak ne moreš. Isto kanal A in svet. Tako, da ti ostane POP pa tudi samo 24 ur, pa še to 10 min, zgleda pa profi. RTV same kisle face, oddaje, ki so bile dobre so jih skenslali. Ne vem kaj bi radi na RTV, imaš nedeljsko mašo, pričevalce, intervjuje Možine, cerkvene oddaje, modrijane v petek. Kaj bi še imel? Problem je ker SDS skoz skače za mediji, sami pa ne znajo sproducirat ene dobre in gledljive oddaje. Če bi bili res tako dobri bi vsi gledali Nova24 1, saj pa jo imaš v vsaki hiši v Sloveniji, T2 pa jo konstantno meče na 5 mesto med kanali, Nova24 2 pa takoj tam na 10 nekje. RTV Slo 3 prenosi sej iz parlamenta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

Invictus ::

Danes so vsi slovenski kanali negledljivi, razen ce se jim userje kak film.

Lastne oddaje so VSE zanic... Tako na desnih kot na levih kanalih...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

Unchancy ::

-Wall je izjavil:

njyngs je izjavil:

2) Kdaj bodo levaki končno uvideli, da državo bolj kot ne večino časa vodi leva opcija in da za vse naše težave ne more biti kriva ne desnica in ne JJ? No, sicer pa - saj levaki itak vedno za svojo nesposobnost krivijo vse druge. Lep primer je en mod iz slovenske bistrice, ki svoj kratek penis daljša z brisanjem postov nasprotnih političnih pogledov sodržavljanov. No, še en primer je moj sosed levičar, ki na črno izposoja denar za obresti, hkrati pa pizdi kako bogati plačajo premalo davkov. Jebemti pizde dvolične.


Kdaj bojo pripadniki nova24 ugotovili, da Slovenijo vecinsko tvorijo ali levi ali pa vsaj sredinski drzavljani in da so sami pravzaprav napaka v genskem materialu, prinesena s turskimi vpadi?

Vrhunsko, vedno očitati drugim, kar si sam, Putin bi bil ponosen.

njyngs je izjavil:

Ne vem, ti jih kar vprašaj. Pravzaprav poznam kup levičarjev, ki enako kot naša nova predsednica, "optimizirajo davke" (en primer je moj sosed). Včerajšnji referendum me je potisnil preko črte, kjer več tega ne bom mirno gledal in sem že pripravil kup prijav ustreznim organom. Dost mam te golazni, ki bi radi meli subvencionirano življenje, svojega vložka pa niso pripravljeni dat družbi.

In kaj misliš, da boš dosegel? Mafija drži skupaj.

hipertija je izjavil:

Če bi bil Janša pameten, bi vladal kot Kučan... iz ozadja. Volili ste Kučana, ne Goloba, ne Musarjeve in ne za potrditev vseh treh zakonov, temveč gospoda iz ozadja, pa raznorazne debilne skupine, ki nimajo pojma o vladanju. Super res.

Dejte mi razložit, kaj ima en jebeni inštitut (sploh ne vem zakaj se gre pri temu), se mešati v politiko?

Točno. In res bi se morali vprašati, kako daleč se lahko razvrednoti beseda Inštitut. Včasih je ta beseda imela nek pomen.

Invictus je izjavil:

hipertija je izjavil:


Dejte mi razložit, kaj ima en jebeni inštitut (sploh ne vem zakaj se gre pri temu), se mešati v politiko?

Hocejo v trenutnem woke svetu pac dobiti dosmrtno rento za malo bluzenja.

Ocki iz ozadja jim pa to rihtajo.

Ze videno...

Slovenske Kim variante. Nič novega.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

Unchancy ::

floyd1 je izjavil:

njyngs je izjavil:

Ne vem, ti jih kar vprašaj. Pravzaprav poznam kup levičarjev, ki enako kot naša nova predsednica, "optimizirajo davke" (en primer je moj sosed). Včerajšnji referendum me je potisnil preko črte, kjer več tega ne bom mirno gledal in sem že pripravil kup prijav ustreznim organom. Dost mam te golazni, ki bi radi meli subvencionirano življenje, svojega vložka pa niso pripravljeni dat družbi.

Vizjak jim je odprl oči z glupimi davki... In on je živ primer, kaj se z lopovi zgodi v Slo. Hint: Nič. Sicer pa vsaka "optimizacija" ni nezakonita, daleč od tega. Imaš pa prav, prijavi.

Včerajšnji referendum me je potisnil preko črte

:)) Dihaj. Preveč resno jemlješ tole, saj je le politika. Je pa včeraj tudi grimsov pob zgledal tako. Sam on je očitno nekaj močnega vzel, ker je govoril same nesmisle...

Vizjak je amaterček v primerjavi z udbo starostami, ki so postavile ta sistem, ki še danes deluje.

driver_x je izjavil:

Invictus je izjavil:

Hocejo v trenutnem woke svetu pac dobiti dosmrtno rento za malo bluzenja.


Zakaj bi morala imeti tukaj cerkev monopol?

Zakaj ne bi rajši cerkve skenslali (prispevki za župnike pa to), namesto da inštaliramo nove črpalkarje?

kow je izjavil:

Ce prav razumem grimsa, ce samo stopim na ljubljanske ulico s kaksnim simbolom tipa panter ali pa ce pod roko nosim Svobodno sonce ipd., me takoj razbijejo uniformirane varde lgtb privrzencev? Sem ga prav zastopil?

Grims se bi verjetno kar sam spotaknil, glede na to, kako je smotan.

FireSnack je izjavil:

Kar šteje je to, da bo Mesec naredil 250.000 nepremičnin v kratkem. To bo počilo balonček in razvrednotilo stare zanikrne smrdljive luknje, ki se prodajajo po nenormalnih cenah

Do tell more…
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

fur80 ::

Sedaj pa še mene zanimajo odgovori, škoda da je Nsi tako malo v medijih, oz. njihova baza, bi bilo zanimivo, kaj si imajo povedati med Nsi in SDS, ter kako bo odreagiral vaški župnik, predvsem me pa zanima mnenje Jožeta Horvata.

Ljudmila Novak Janezu Janši: Slovenija ti bo hvaležna, če greš

https://www.rtvslo.si/slovenija/ljudmil...

Unchancy ::

Da, Janša je bedak, pa vseeno bodo levi MSM, ko Janše ne bo več začeli takoj vpiti, Antilogarizem, AntiAtaŠtumfizem ali kaj podobnega, samo da bodo njim ljubi ostali na oblasti.


Točno. Kot bi rekel Tinček:”KLO - Komunisti Ljubijo Oblast”

Zmajc je izjavil:

Desnica ne bo nikoli predstavljala večinski delež volile baze v Sloveniji. Pa lahko si to želite še kako, večina naroda na srečo ne deli vašega pogleda na svet.

Hecno, priviligiranci, velikokrat nasledniki komunističnih dinastij, se pravi za naše razmere “the old money” sebe kliče “levica”, vsi nasprotniki pa naj bi bili “desnica”. “Kdor ni z nami, ta je proti nam” at it’s best v kombinaciji z retro modernim gaslightingom po Putinovem vzorcu (pomeni z neomajno podporo institucionalnih masovnih medijev).
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

jest10 ::

AtaŠtumf je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:


Although rabili bi zmerno desnico.


Se 100% strinjam, pa še vedno je ti in tebi podobni ne bi nikoli volili.



Jaz bi verjetno jo.
Sicer eno tako stranko že skoraj imamo, ma žal ima tisti cerkveni dodatek...

Unchancy ::

Zmajc je izjavil:

Janševa SDS že dolgo več ni zmerna desnica, niti zdava za slovensko demokracijo. Če bi bili jim nebi bil glavni cilj infiltirati vse pore slovenskih medijev in rušiti demokracijo po Orbanovem vzoru. Slovenci so to na srečo spoznali še preden je bilo prepozno.

Janša res ni najboljši karakter za to, kar bi rad dosegel. Vendar pa infiltracija v vseh porah družbe, to imamo več kot pol stoletja s strani “levice”, ki je tradicionalno vsepovsod. Kar je Janša počel, je bil nasilni eksorcizem. Kot rečeno, ta način in ta oseba - not ideal.

Priznam... nekaj sosedov sumim, da verjetno volijo... v desno... a ni nihče tak, ki bi zdaj jokal, da živi v diktaturi... se vsi super zastopimo... politika sploh ni tema, ni bla prej, ne zdej... Se vsi super... sprejemamo...


Kako daleč je do prvega jarka/brezna/jame z izvensodno pobitimi po drugi svetovni vojni…?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

floyd1 ::

Vizjak je amaterček v primerjavi z udbo starostami, ki so postavile ta sistem, ki še danes deluje.

Pa to morajo biti neka nadbitja. Arijci, bi rekel Dolfa. 30 let demokracije, pa še vedno nemoteno skrivoma vodijo državo, kot prej v komunizmu. milan?, zoki?, golobič? - so to oni? In kdo so še ti genialci? Res me zanima...

Unchancy ::

driver_x je izjavil:

AtaŠtumf je izjavil:

100%, pa vseeno je zanimivo, kaka panika je v Sloveniji pri nekaterih, ko je t.i. desnica na oblasti.:D


Jaz pa mislim, da problem ni v desnici ampak v stranki, ki v veliki meri poosebjla desnico. Problem SDS-a je nizek nivo retorike, pomanjkanje kulture, sovražni govor, žaljenje in napadanje vseh ostalih, da totalitarnih vzrorcev delovanja niti ne omenjam. Na tak način si sicer pridobijo določen delež volilcev, ampak si hkrati nakopljejo gnev vse ostalih. Pri meni je v isti kategoriji tudi Levica, čeprav zadnje čase Kordiša nekoliko brzadjo.

Problem je “lakota”. “Levica” se valja v denarju in vplivu v medijih, pravosodju ipd. in nasprotnike preganja do skrajnosti. In nato “desnica” dobi malo okno priložnosti in hoče nadoknaditi vse za nazaj.
To je recept za večno vladanje “levice”, ampak a je to dobro za državo?

floyd1 je izjavil:

Vizjak je amaterček v primerjavi z udbo starostami, ki so postavile ta sistem, ki še danes deluje.

Pa to morajo biti neka nadbitja. Arijci, bi rekel Dolfa. 30 let demokracije, pa še vedno nemoteno skrivoma vodijo državo, kot prej v komunizmu. milan?, zoki?, golobič? - so to oni? In kdo so še ti genialci? Res me zanima...

A se bova zajebavala?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

floyd1 ::

Kako daleč je do prvega jarka/brezna/jame z izvensodno pobitimi po drugi svetovni vojni...?

Enako kot do tistih, kjer so ležale žrtve nasprotne strani. In ja, zgodovine ne smemo pozabiti, ne škodi pa če se je ne učimo samo iz nore24. Je pa danes že čas, da jo pustimo za sabo in se osredotočimo na prihodnost. Eni to žal ne znajo/te :|.
Smrt fašizmu... :))

A se bova zajebavala?

Glej, moral sem... 8-).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: floyd1 ()

Unchancy ::

floyd1 je izjavil:

Kako daleč je do prvega jarka/brezna/jame z izvensodno pobitimi po drugi svetovni vojni...?

Enako kot do tistih, kjer so ležale žrtve nasprotne strani. In ja, zgodovine ne smemo pozabiti, ne škodi pa če se je ne učimo samo iz nore24. Je pa danes že čas, da jo pustimo za sabo in se osredotočimo na prihodnost. Eni to žal ne znajo/te :|.
Smrt fašizmu... :))

A se bova zajebavala?
Glej, moral sem... 8-).

Jaz Nora24 nikoli ne gledam, tako da ste nekateri “levi” forumaši moje edino okno v ta svet. Zadnje grozodejstvo je bilo industrijsko izvršeno množično pobijanje domnevnih izdajalcev in nasprotnikov po koncu vojne. In nato 45 let diktature. No contest.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Miki N ::

Po referendumskem fijasku Ljudimila pravi "Jajo, odidi!"

https://www.rtvslo.si/slovenija/ljudmil...

matobeli ::

Čas za...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: matobeli ()

floyd1 ::

RTV SLO ima spet vrhunske naslove.
Tonin: Opraviti moramo samorefleksijo. Balažic: Najprej pri sebi, potem s prstom na druge.

mirator ::

hendriks je izjavil:

driver_x je izjavil:


nizek nivo retorike, pomanjkanje kulture, sovražni govor, žaljenje in napadanje vseh ostalih, da totalitarnih vzrorcev delovanja niti ne omenjam.


Tega ne bom zanikal, lahko pa popolnoma iste vzorce vidiš v vseh levih strankah. Problem je samo, da je nek sovražni govor, citat, twit iz desne tako medijsko izpostavljen iz strani levih medijev, da ostali vzorci iz leve sploh ne pridejo do izraza. Primer: novinarko tednika Demokracija napadejo, objave ni nikjer, razen na Nova24 in Demokracija. Napadejo Niko Kovač, poročajo vsi. Dajmo si naliti čistega vina: ja, priznam, desni politiki bi se morali brzdat, vendar tudi levi politiki izvajajo take akcije, da me je včasih sram (UKZ npr.).

Saj tega nihče ne govori, da na levi pa ni sovražnega ali žaljivega govora (Kordiš je izjema). Samo običajno je ta govor sprovociran s strani desnih zanesenjakov, da ne govorim o prvem človeku desnice kot nekdanjemu premierju in izgleda dosmrtnemu predsedniku svoje stranke. O napadu na Niko Kovač pa ni poročala Nova TV24 in verjetno tudi ne Demokracija, medtem ko sta se razpisala o domnevnem napadu na Grimsa.

jest10 ::

Uf kako smrdljivo so se sedaj SDSovci usrali po Toninu in nsi:)). Pogledaš komentarje pod novicami, ter twitter in imaš večletno zalogo dreka za pognojiti komplet prekmurje.

fur80 ::

jest10 je izjavil:

Uf kako smrdljivo so se sedaj SDSovci usrali po Toninu in nsi:)). Pogledaš komentarje pod novicami, ter twitter in imaš večletno zalogo dreka za pognojiti komplet prekmurje.


Tonin in Novakova gresta po besedah SDS-a sedaj v pekel, to je najbrž vsem jasno, nebesa so šla papa, če ne pred, pa sedaj po volitvah. Amen. Čakamo, kaj bo povedal Rode, na RTV.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

FireSnack ::

A vi kej plešete?
Preprodajalec NFT umetnin

HitraSperma ::

FireSnack je izjavil:

A vi kej plešete?

Jup, drama v sekti, top
fgdsfjk

FireSnack ::

Gremo vsi skupaj plesat in naj bo bolj veselo vzdušje. Ne se kregat. Plešemo!
Preprodajalec NFT umetnin

nagobčnik ::

Tonin: NSi ne bo več sodelovala v vladah, ki jih bo vodil Janez Janša

Mogoče Tonin računa, da bo naslednja realistična možnost za sestavo desne koalicije tam nekje 2030 in moli bogu, da bo 72-letni JJ takrat preveč zmatran, da bi še bil v politiki. Ne vem, če mu kdo verjame, da ima hrbtenico za dat resno košarico JJ.

Oglasil se je Primc. Verjamem mu, da se je veliko naučil iz poraza, saj si v isti sapi ne išče izgovorov:

Glave pokonci! Gremo naprej! Zmage in porazi so sestavni del življenja. Važno, da zaradi zmag ne izgubimo stika z realnostjo in da se po porazih dvignemo, iz njih učimo in postajamo boljši. Današnjim zmagovalcem ne čestitam, ker niso zmagali na pošten način.

nagobčnik ::

hendriks je izjavil:


Pa saj je 95% odstotkov medijev levih! Tista nesrečna Nova24TV se spotika ob lastne noge, PlanetTV ima določene konzervativne vsebine, to je pa to.


Matematika ti malo škripa. Če praviš, da sta desna kanala 2, bi moralo biti podobnih levih kanalov 38, da bi tvoja trditev o 95 % držala. In tudi močno dvomim, da si sposoben izvesti ustrezne mentalne akrobacije, da bi teh namišljenih 95 % preslikal na tiskane medije, branost, gledanost ali karkoli drugega.

T440 ::

Huh, mediji so še kaj drugega kot TV kanali. Imaš pa prav 95% ni OK ocena.. Levih medijev je verjetno realno bolj tam 98% - 99%. Skoraj vse razen radia Ognjišče.

matobeli ::

Sej tudi ljudi je verjetno bolj tam, 80% levo sredinskih. Če odštejemo ljudi ki volijo NSi in SDS samo zaradi RKC, je pa verjetno ta številka še višja.

Na koncu vidimo da so pravi podporniki SDS zgolj neki fanatiki v srednjih in poznih letih, večinoma potomci kolaborantov, ker jim je to največji uspeh rodbine.

Tko se pač govori.

nagobčnik ::

T440 je izjavil:

Huh, mediji so še kaj drugega kot TV kanali. Imaš pa prav 95% ni OK ocena.. Levih medijev je verjetno realno bolj tam 98% - 99%. Skoraj vse razen radia Ognjišče.


Saj sem napisal, da lahko predstaviš tudi na tiskanih ali kakršnih koli drugih medijih tezo o 95 %. Tezo o 99 % bom seveda še raje prebral, če se malo bolj potrudiš z naštevanjem.

solatko ::

AtaŠtumf - Tebi nikoli ne bo jasno, da je v SLO pač več prebivalcev, katerim je bližja leva stran ali sredina, saj so se desne stranke v zgodovini zelo slabo odrezale pa, če gledamo še v čase avstroogrske. V glavnem so se prepirale med seboj, ljudstvo pa od njihovega delovanja ni imelo praktično nič.

SDS je komunističnoklerikalna stranka, podobna Stalinovi KPR, tudi tam so nasprotniki takoj odleteli. IJJ je revanšist, paranoik in veliki diktator, še najmanj pa desen, če prav se udeležuje nedeljskih maš. Je radikalna komunistična baraba, ki ima enake tendence kot Orban ali, kot jih je imel Miloševič, Hitler,...
Je pa izredno sposoben politični agitator in populist, ki se znajde edino v kaosu, tako kot vsi veliki diktatorji. Vsak poraz zna spremeniti v zmago z njegovimi očmi in po njegovih podatkih. Za vsak poraz krivi neumen narod, medije in seveda udbomafijo z Milanom Kučanom na čelu.
Zmerja in Žali vse levo in desno, ki se ne strinjajo z njim, vse odločitve svojh vlad, je nadziral in potrjeval osebno, kar mu ni bilo všeč, se ni sprejelo, ne glede, kdo je bil predlagatelj, tudi, če je bil to član SDS. Take samodržce je zgodovina zmetala v pozabo in opomin za prihodnost.
Volilno telo SDS je pač marginalno dno družbe (nešolani, večina na minimalcu) in seneni starčki, ki so proti komunizmu samo zato, ker tako pravi IJJ in z velikim žarom volijo edinega še živečega Stalinista med politiki v svetu.

Bo držalo, da je Kučan nastavil IJJ zato, da uniči zdravo desnico. Kakšen car je mali iz Murgel.>:D

Večina ministrov vseh vlad, ni bila potrjena na volitvah, temveč izbrana s strani PV.

Panika je, ko oblast prevzame diktator.

hendriks - Predstaviti ni enako zamenjati!
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: solatko ()

Scaramouche3 ::

Janša ima veliko napak in vse smo tolerirali, samo to da ne more pozabiti 2 svetovne in kako so partizani pravično zmagali,njegovi pa ne in to da bi moral živeti z krivico, pa ne bomo!
Če nebi hotel enačiti partizanov z domobranci, bi danes bil predsednik!

fur80 ::

Je res, da je imel Janez Titovo štipendijo? Danes naj bi štipendiral mladino Soroš?! Je mogoče, da bo Nika ko odraste, težka desničarka, mogoče voditeljica SDS čez 25 let?

Kako naj drugače razumemo neverjetno odkritje, da je Janez Janša pred 42 leti obiskal partijsko šolo v Kumrovcu? A ni bilo dovolj, da je bil med najmlajšimi člani Partije v Grosuplju, da je bil Titov štipendist, da je bil predsednik občinske organizacije ZSMS, da je bil član občinskih komitejev SZDL in Zveze komunistov, član republiških in zveznih organov ZSM in SZDL ter da je bil politični komisar mladinske pohodne brigade po poteh slovenskih odposlancev na drugo zasedanje Avnoja v Jajcu? Kako je lahko pri 17 letih obiskal še najbolj osovraženo, režimsko valilnico kadrov: politično šolo v Kumrovcu, rojstni vasi pokojnega maršala Josipa Broza aka Tita?

Vir. Maldina

driver_x ::

T440 je izjavil:

Huh, mediji so še kaj drugega kot TV kanali. Imaš pa prav 95% ni OK ocena.. Levih medijev je verjetno realno bolj tam 98% - 99%. Skoraj vse razen radia Ognjišče.


Najprej bi se morali dogovoriti za definicijo tega, kaj sploh so levi mediji. Ker imam občutek, da imamo glede tega zelo različne predstave. Vas so prepričali, da so vsi mediji, ki kritično poročajo o čemerkoli, levi.

fur80 je izjavil:

Kako naj drugače razumemo neverjetno odkritje, da je Janez Janša pred 42 leti obiskal partijsko šolo v Kumrovcu? A ni bilo dovolj, da je bil med najmlajšimi člani Partije v Grosuplju, da je bil Titov štipendist, da je bil predsednik občinske organizacije ZSMS, da je bil član občinskih komitejev SZDL in Zveze komunistov, član republiških in zveznih organov ZSM in SZDL ter da je bil politični komisar mladinske pohodne brigade po poteh slovenskih odposlancev na drugo zasedanje Avnoja v Jajcu? Kako je lahko pri 17 letih obiskal še najbolj osovraženo, režimsko valilnico kadrov: politično šolo v Kumrovcu, rojstni vasi pokojnega maršala Josipa Broza aka Tita?


Če hočeš uničiti organizacijo, kot je bila ZKJ, se moraš najprej infiltrirati vanjo in jo razgraditi od znotraj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: driver_x ()

Invictus ::

fur80 je izjavil:

Je res, da je imel Janez Titovo štipendijo? Danes naj bi štipendiral mladino Soroš?! Je mogoče, da bo Nika ko odraste, težka desničarka, mogoče voditeljica SDS čez 25 let?

Kako naj drugače razumemo neverjetno odkritje, da je Janez Janša pred 42 leti obiskal partijsko šolo v Kumrovcu? A ni bilo dovolj, da je bil med najmlajšimi člani Partije v Grosuplju, da je bil Titov štipendist, da je bil predsednik občinske organizacije ZSMS, da je bil član občinskih komitejev SZDL in Zveze komunistov, član republiških in zveznih organov ZSM in SZDL ter da je bil politični komisar mladinske pohodne brigade po poteh slovenskih odposlancev na drugo zasedanje Avnoja v Jajcu? Kako je lahko pri 17 letih obiskal še najbolj osovraženo, režimsko valilnico kadrov: politično šolo v Kumrovcu, rojstni vasi pokojnega maršala Josipa Broza aka Tita?

Vir. Maldina

Toi vemo ze od leta 1991, ko se je zacel duvat na slovenskem politicnem prostoru.

Hotel je biti vceliki vojskovodja, pa je skoraj povzrocil pokol med teritorialno obrambo zaradi butastih ukazov. Na sreco vojakov so mu lokalni poveljniki rekli, odjebi.

Da se dodam, JJ je bil spocet med casom, ko je bil njegov fotr v zaporu. Oce naj bi bil lokalni siptar, ki je prodajal kruh v grosupljem...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Dober dan ::

Malo offtopic. Že nekaj časa berem po forumih o televizijskem programu Nova24, oz. Nora24. Celotno programsko shemo sem premetal, pa nikjer ne najdem. Kaj to ste posebej naročeni na te debilizme? Vprašam, tudi jaz bi se mal smejal, če lahko.

driver_x ::

solatko je izjavil:

Zmerja in Žali vse levo in desno, ki se ne strinjajo z njim, vse odločitve svojh vlad, je nadziral in potrjeval osebno, kar mu ni bilo všeč, se ni sprejelo, ne glede, kdo je bil predlagatelj, tudi, če je bil to član SDS. Take samodržce je zgodovina zmetala v pozabo in opomin za prihodnost.
Volilno telo SDS je pač marginalno dno družbe (nešolani, večina na minimalcu) in seneni starčki, ki so proti komunizmu samo zato, ker tako pravi IJJ in z velikim žarom volijo edinega še živečega Stalinista med politiki v svetu.


In ravno to potem omogoča raznim nesposobnežem iz nasprotne strani, da dobijo glasove na volitvah ali se celo zavihtijo na mesto predsednika vlade. Ker ljudje (vsaj večina) nočejo imeti na vrhu osebe, kot jo opisuje Solatko, bi zato izvolili še zaostalega konja, če bi kandidiral na nasprotni strani.

Invictus je izjavil:


Toi vemo ze od leta 1991, ko se je zacel duvat na slovenskem politicnem prostoru.

Hotel je biti vceliki vojskovodja, pa je skoraj povzrocil pokol med teritorialno obrambo zaradi butastih ukazov. Na sreco vojakov so mu lokalni poveljniki rekli, odjebi.

Da se dodam, JJ je bil spocet med casom, ko je bil njegov fotr v zaporu. Oce naj bi bil lokalni siptar, ki je prodajal kruh v grosupljem...


Mislim da take klevete vseeno ne sodijo v debato, četudi se z metodami in stališči dotičnega ne strinjamo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: driver_x ()

-Wall ::

link_up je izjavil:

Se strinjam, resitev je v tem, da 60% populacije zanicuje in sovrazno obklada ostalih 40%. Dajte fantje malo kolesje zavrtet.


Tudi jaz se strinjam s tabo, ce je 40% populacije umsko zaostale (je malo pretiravanje, gre za 25%), ne ostane drugega. Razumem, da bi teh 25% radi, da jih imamo za inteligentne, samo to bi bila laz.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: -Wall ()

fur80 ::

Dober dan je izjavil:

Malo offtopic. Že nekaj časa berem po forumih o televizijskem programu Nova24, oz. Nora24. Celotno programsko shemo sem premetal, pa nikjer ne najdem. Kaj to ste posebej naročeni na te debilizme? Vprašam, tudi jaz bi se mal smejal, če lahko.


Imaš tudi na navadni anteni, ter praktično pri vseh ponudnikih, tako da skoraj nemogoče, da nimaš. Predvsem oddaja Kdo vam laže je češnjica na torti.

-Wall ::

fur80 je izjavil:

Dober dan je izjavil:

Malo offtopic. Že nekaj časa berem po forumih o televizijskem programu Nova24, oz. Nora24. Celotno programsko shemo sem premetal, pa nikjer ne najdem. Kaj to ste posebej naročeni na te debilizme? Vprašam, tudi jaz bi se mal smejal, če lahko.


Imaš tudi na navadni anteni, ter praktično pri vseh ponudnikih, tako da skoraj nemogoče, da nimaš. Predvsem oddaja Kdo vam laže je češnjica na torti.


No najbolj legendarna je oddaja ob 20:00 na referendumski dan. Zadeva je odlicen prikaz, kako umsko zaostali so volilci SDS in v kaksen bullshit verjamejo.

Zal nisem spoznal "kvalitet" nora24 tv pravocasno, da bi si lahko ogledal njihovo komedijo, na dan parlamentarnih volitev... :(

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: -Wall ()

fur80 ::

-Wall je izjavil:

fur80 je izjavil:

Dober dan je izjavil:

Malo offtopic. Že nekaj časa berem po forumih o televizijskem programu Nova24, oz. Nora24. Celotno programsko shemo sem premetal, pa nikjer ne najdem. Kaj to ste posebej naročeni na te debilizme? Vprašam, tudi jaz bi se mal smejal, če lahko.


Imaš tudi na navadni anteni, ter praktično pri vseh ponudnikih, tako da skoraj nemogoče, da nimaš. Predvsem oddaja Kdo vam laže je češnjica na torti.


No najbolj legendarna je oddaja ob 20:00 na referendumski dan. Zadeva je odlicen prikaz, kako umsko zaostali so volilci SDS in v kaksen bullshit verjamejo.


Tako super je, ali kake pogovorne oddaje, lepo gledljivo kot vedeževalec Blaž ali Biostil kreme za kožo, vrhunsko. Meni je na nova24 zanimiva tudi sinhronizacija, kaj takega ne vidiš na drugih naših TV-ih, praktično znajo vse jezike. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

Nesta ::

Na Radio 1 sem gledal en posnetek ko je bil Golob v oddaji in je razlagal zakaj naj bi za vse 3 referendume glasovali ZA.
Tip je mlatu prazno slamo, vse kar je blo slišat da hočejo popraviti zakon ker verjetno janšev zakon ni najboljši... WTF... Sploh ni vedel kaj zakon vključuje in kaj ne...
Zdej dejansko vidim da se gre samo za to da je "NAŠ" zakon boljši čeprav je skoraj isti oziroma izvedbo zakona samo malo premakne v prihodnost... WTF... Mi smo volil 3*ZA? :D
No comment :D

GizmoX ::

Nesta je izjavil:

hočejo popraviti zakon ker verjetno janšev zakon ni najboljši... WTF... Sploh ni vedel kaj zakon vključuje in kaj ne...
pics or it didn't happen:P
udirač => uni. dipl. inž. rač.

fur80 ::

Nesta je izjavil:

Na Radio 1 sem gledal en posnetek ko je bil Golob v oddaji in je razlagal zakaj naj bi za vse 3 referendume glasovali ZA.
Tip je mlatu prazno slamo, vse kar je blo slišat da hočejo popraviti zakon ker verjetno janšev zakon ni najboljši... WTF... Sploh ni vedel kaj zakon vključuje in kaj ne...
Zdej dejansko vidim da se gre samo za to da je "NAŠ" zakon boljši čeprav je skoraj isti oziroma izvedbo zakona samo malo premakne v prihodnost... WTF... Mi smo volil 3*ZA? :D
No comment :D


Saj to, zato je pa Novakova rekla, da vse kar se glasuje je kontra Janši in sedaj je že to prišlo v navado. Kar pomeni, da je Janša politično mrtev in je čas za odhod. Namesto, da bi prej reskiral par svojih vojakov, bo mogel sedaj sam spokat, če bo hotela desnica še kaj migat. Kot spokajo, Jonson, Trump, Merkel, Drnovšek, Tito,... tako bo tudi Janez. Da greš pa Vizjaka in Grimsa nastavit za vodje referendumske kampanje, pa moraš biti že malo sadomazo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

mirator ::

Nesta je izjavil:

Na Radio 1 sem gledal en posnetek ko je bil Golob v oddaji in je razlagal zakaj naj bi za vse 3 referendume glasovali ZA.

Nisem vedel, da lahko gledaš tudi na radiu.

Baja ::

a kdo ve kaj za danes pripravlja SlovenskaDramskaSkupina? morem po novo zalogo kokic?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Baja ()

Invictus ::

Mislim StrankaDebilovSlovenije?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

StarMafijec ::

Invictus je izjavil:

Mislim StrankaDebilovSlovenije?

Potem pa je res čudno, da imajo tako slab rezultat na volitvah. Bi pričakoval več glede na skupino, ki naj bi jo zastopali.

pecorin ::

JJ tvita: Link

In SDS brezsramno prizna, da so z "neodvisnim kandidatom" manipulirali slovence na predsedniskih volitvah:
 Doc

Doc



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662104510 (45741) T440
»

Sprememba zakona o RTV SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
35360057 (53294) noraguta

Več podobnih tem