Forum » Strojna oprema » volan
volan
.smidge. ::
Pravkar na enem tujem forumu berem, da se je enemu scvrl volan
Zdej me zanima, a jaz sem na poti k cemu podobnemu, ker puscam volan 24/7 vtaknjen v elektriko ?? Ne vem, ker je elektrika potrebna samo za force feedback, sam volan pa deluje tudi brez! Kaj torej, je blagodejno da cez noc izklapljam ga iz elektrike ali je isto?
Zdej me zanima, a jaz sem na poti k cemu podobnemu, ker puscam volan 24/7 vtaknjen v elektriko ?? Ne vem, ker je elektrika potrebna samo za force feedback, sam volan pa deluje tudi brez! Kaj torej, je blagodejno da cez noc izklapljam ga iz elektrike ali je isto?
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Tattoo- ::
To pa prvič slišim, da bi moral vseskozi izklapljati volan iz vtičnice, ter da bi bil ti vzrok za skurjen volan
Sam imam svojega MOMO FORCE-a vseskozi priklopljenega v vtičnico ter USB pa (zaenkrat) še ni bilo problemov Upam, da bo tako tudi v prihodnosti
Sam imam svojega MOMO FORCE-a vseskozi priklopljenega v vtičnico ter USB pa (zaenkrat) še ni bilo problemov Upam, da bo tako tudi v prihodnosti
Racing is in my blood - Ayrton Senna
.smidge. ::
Ne ne sej ne pravim da je to vzrok, samo mi je to prislo na misel ... ce ne drugega se mi tista zelena lucka smili
Jst mam tudi momota
Jst mam tudi momota
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dizl izguba moči (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22702 (2724) | IL_DIAVOLO |
» | Vgradnja fid stikala (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 31623 (4796) | mirator |
» | Inštalacije v hiši - mal nasvetov potrebujem (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 25628 (5916) | ramon |
» | Vtičnica za TV, RADIO in SAT-priključitev?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4459 (3240) | mstrax |
» | Grand prix legendsOddelek: Igre | 1737 (1482) | .smidge. |