Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri nažiganju računalnika!
Problem pri nažiganju računalnika!
JIM22 ::
Računalnik se mi noče nažgati,ko ga ugasnem. Nažgem ga lahko šele potem, ča ga izklopim iz vtičnice ali pa ugasnem gumb na napajalniku(za par sekund). Ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Mogoče je potrebno v biosu kaj porihtat. Mam plato NF-7. Sam za bios morem pogledat kater je. Pred kratkim sem dubil rač. in potem sem imel še virus Blaster-ja. Ne vem, če bi bil virus kriv. Prosim, če ve kdo kaj bi blo lahk narobe.
Bios je AWARD BIOS v6.00PG. Ko je nažgan dela vse ok.
LP!!
Bios je AWARD BIOS v6.00PG. Ko je nažgan dela vse ok.
LP!!
- spremenil: JIM22 ()
jRk0 ::
peesdo! meni se isto dogaja!! noce in noce se nazgat kurba.
delam kar ces pa vse! zadnjic sem probal skozi vrhnjo lukno mu malo wodke vlit noter, pa tekile, da bi ja bil nazgan koncno enrkat.
pa ni slo :(
peesda, so tile racunalniki trdozivi!!
delam kar ces pa vse! zadnjic sem probal skozi vrhnjo lukno mu malo wodke vlit noter, pa tekile, da bi ja bil nazgan koncno enrkat.
pa ni slo :(
peesda, so tile racunalniki trdozivi!!
You fuck up once, you loose two teeth.
HardwareMaster ::
Glede na to da praviš da nažigaš računalnik in da je nažgan, bi te prasu s čim ga nalivas (mogoce kašna ruska vodka ali kaj podobnega), more bit res mocno da deluje na silicij.
Tvoj problem se lahko skriva v napajalniku, tako da dobi kerega drgega pa probaj če z drugim pocne isto.
LP HardwareMaster
Tvoj problem se lahko skriva v napajalniku, tako da dobi kerega drgega pa probaj če z drugim pocne isto.
LP HardwareMaster
Vikking ::
mogoče imaš preslab napajlnik, vsaj men se je isto dogajalo, ko sem zamenju napajlnik 300w z 400w je bil problem rešen.
JIM22 ::
Ne vem če bil kriv napajalnik. Je 350W. Drugač dela vse ok. sam ko ga ugasnem, ga moram izštekat in nazaj uštekat in pol se pa normalno nažge. A miselte, da bi bil bolši 400W napajalnik? Kaj pa, če se v biosu kaj naštima. Ne spoznam se preveč na bios.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5370 (4759) | Janac |
» | Mobility Modder - gonilniki za ATI Mobility Radeon HD 3430Oddelek: Pomoč in nasveti | 2957 (2866) | jan01 |
» | Ko ugasnem računalnik, ga ne morem več vklopitiOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1751) | Jackal |
» | Nekaj je narobe z zagonom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1216) | BlackHole |
» | Bojim se svojaga PC-ja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1049) | BigWhale |