Forum » Pomoč in nasveti » Problem z diskom
Problem z diskom
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Bannockburn. ::
Imam problem z drugim diskom, ki je večino časa nerabljen. Imam Plextorja Premium in od takrat naprej se z mojim diskom dogajajo čuda. Volume label je "?Í?" in diska sploh ni mogo izbrati med napravami, dasiravno je naštet med njimi. Ko ga v win commanderju hočem izbrati, mi javi, naj izberem drug pogon.
Podatki se samodejno brišejo... In ne vem, zakaj. Sem že imel cd-rom zunaj pa je ista finta. Label se spremeni nazaj... podatki se brišejo. Ravnokar sem prišel domov s 6GB podatkov in zdaj jih ni več. Za popenit!!
Kakšen nasvet? Virusov in podobne šare nimam.
Podatki se samodejno brišejo... In ne vem, zakaj. Sem že imel cd-rom zunaj pa je ista finta. Label se spremeni nazaj... podatki se brišejo. Ravnokar sem prišel domov s 6GB podatkov in zdaj jih ni več. Za popenit!!
Kakšen nasvet? Virusov in podobne šare nimam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tako nalimana vinjeta veljavna? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22073 (8863) | Netrunner |
» | Se da rešiti WDC Scorpio (WD5000BEVT-24A0RT0)?Oddelek: Strojna oprema | 797 (642) | Han |
» | SSD diski uničujejo digitalne dokaze (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20226 (15448) | Jst |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3007 (3007) | Izi |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28649 (18966) | Mitko_R |