Forum » Strojna oprema » Athlon
Athlon
Vikking ::
zanima me ker AMD Atlohn je po vašem mnenju najboljše kupit, če sm prirpavljen dat za procesor okol 25k
lp
lp
z BOX al brez (kulker vem naj bi bil zravn hladilnik pa ventilator-popravte me če to ni res-in kvaliteta le tega)?
flipflop ::
Zraven je ventilator,ja. Pa ča prav vem,imajo BOX varijante daljšo garancijo,tako da se ti bolj zaradi tega splača kot zarad venta,ki sicer dobro hladi,kolk je pa za navijanje pa ne vem,ker še nisem probal na njem.
c3R4R ::
AMD Barton 2500+ BOX- 3 leta garancije, dodana rebra z ventilatorjem (ki ne služijo dobro svojemu namenu pri povišanih frekvencah)... Na splošno se Bartoni zelo grejejo! V kolikor misliš resno navijat naj ti ne bo škoda poseči po kakšnem boljšem kulerju (zračna varianta) -> SLK900U in delta (vent) za cca. 20k SIT... Drago, a dobro! (iz lastnih izkušenj)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
sedaj imam athlon 1333mhz in imam hladilnik Zallman 6000alcu, in mi dobro hladi (40c max. do 46c)
a bi bil ta ventilator tudi dober za vnaprej za 2500+?
a bi bil ta ventilator tudi dober za vnaprej za 2500+?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19656 (16779) | Wofk |
» | Navijanje Athlona XP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5631 (4194) | Pyr0Beast |
» | AMD procesorji z BOXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1310 (1110) | gabl136 |
» | amd athlon xp 3000+ 333/400Oddelek: Strojna oprema | 1465 (1263) | Sami |
⊘ | Kateri CPU coolerOddelek: Kaj kupiti | 3667 (3085) | boštjan |