Forum » Strojna oprema » pekač
pekač
computer ::
zivjo!
imam naslednji problem:
kadar pečem cd-je z pekačem nec 40/24/40 mi ga zmeraj peče več kot 10min, nevem zakaj ker ko sem uporabljal win 98 mi je trajalo 3min zdaj imam xp-je.
drugi problem je ko kupim prazne cd-je ki so namenjeni hitrosti 52x jih meni zazna največ 32x???????? to mi deluje nekam čudno.
imam naslednji problem:
kadar pečem cd-je z pekačem nec 40/24/40 mi ga zmeraj peče več kot 10min, nevem zakaj ker ko sem uporabljal win 98 mi je trajalo 3min zdaj imam xp-je.
drugi problem je ko kupim prazne cd-je ki so namenjeni hitrosti 52x jih meni zazna največ 32x???????? to mi deluje nekam čudno.
Lio ::
ker program uporabljaš? Mrbit nero? Poglej da nimaš v nerotu ukopljen preverjanje zapisanih podatkov and stuff.
Glede hitrosti pa v 'boljših' programih progy avtomatsko zazna maksimalno hitrost s katero lahko peče in bodo podatki še uporabni.
Glede hitrosti pa v 'boljših' programih progy avtomatsko zazna maksimalno hitrost s katero lahko peče in bodo podatki še uporabni.
Vikking ::
da ti peče z manjšo hitrosto, so tudi prazni ploščki različni proizvajalcev.
primer: imam pekača k peče max. 24x, če pečem MMORE cd-je jih lahka pečem največ 16x max. hitrostjo, če imam PRINCO cd-je lahka pečem z 24x maximalno hitrostjo.
primer: imam pekača k peče max. 24x, če pečem MMORE cd-je jih lahka pečem največ 16x max. hitrostjo, če imam PRINCO cd-je lahka pečem z 24x maximalno hitrostjo.
boštjan ::
a si vklopo DMA?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem nec 3500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1083) | Quikee |
» | 12x CDRW peče pri 10xOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (945) | Dr_M |
» | CD-R do 52X !? - Kater !?Oddelek: Kaj kupiti | 1215 (1032) | frenk |
» | Teac CD-W548E 48/16/48 a res ne pece vec kot 16x ????Oddelek: Strojna oprema | 1248 (1058) | mescaline9 |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5085 (4194) | Lime |