» »

62-letnica, ki terencem prazni gume

62-letnica, ki terencem prazni gume

«
1
2 3

Surstromming ::

https://www.24ur.com/novice/tujina/62-l...

Zanimiv koncept, bi znal lepo delovati tudi v Ljubljani.

Da zrak izstopi iz pnevmatike, mora nekaj pritiskati na zatič, ki se nahaja na sredini ventila. Anna je v ta namen uporabila lečo, ki jo je vrgla v pokrovček ventila in ga ponovno privila, dokler ni slišala, da se guma prazni.

Zadevo bi se dalo se optimizirati, da imas nekaj pokrovckov predpripravljenih v zepu, originalnega odneses, namesto njega privijes "predelanega".
Pojdite volit drugi krog volitev. Prepricujejo vas, da se ne
splaca, zato, da bi SDS (Logar) sploh imel moznost zmagati.
In v kolikor bo, bo to zato, ker se niste udelezili volitev.
  • zaklenil: bluefish ()

rejven ::

Se sicer strinjam, da so razni SUV-ji čist nepotrebni, tud glede energetskega vidika samo, če jih folk hoče naj jih ma.
Take in drugačne eko teroriste pa je treba po hitrem postopku spravt na hladno, neumnost ljudi je res neizmirna. Upam na rekordno mrzlo zimo v Eu, da se raznorazne energetske neumnosti nehajo.

Najbolj eko drugač je molotovka v avto, da skrajšaš zivljensko dobo vozila in posledično onesnaževanja. Pa še toplo je.

AndrejS ::

Da to meni naredi in je dobim se ne bi dobro končalo

m0LN4r ::

Mrzle zime nevem ce bojo. Zakaj samo EU?
A v Katarju za FIFO sparajo z klimami?
Bodo za zimske olimpijske v pekingu sparali?

https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

ginekk ::

Ni točno razložena po katerem ključu izbira oziroma kaj jo moti. Velikost vozila, masa, višina od tal ali enostavno poraba fosilnih goriv.

Kajti če gre za prve tri parametre, potem so EVji isto ali še bolj na udaru.

m0LN4r ::

ko sem se bil v mb so eni sosedi tudi bili pritisnjeni in so praskali avte, ki so parkirali pred blokom in jih niso poznali
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

feryz ::

Dokler je ona vozila terenca, je bilo vse kul.
Zdaj ga morajo tudi vsi ostali nehati.
Lepo, ni kaj.

Miki N ::

Zanimiva ideja, ki pa je zelo odvisna od področja - sodeč po tem, da jo je en lastnik zgolj okaral in ji želel lep dan sklepam, da gospa zaenkrat operira v ... manj raznolikih področjih. Se zna pa to grdo končati, če naleti na koga manj... priviligiranega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Horas ::

Anna, ki nima več avtomobila, a je včasih vozila toyoto RAV

dvolična hinavskost
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

D3m ::

bi znal lepo delovati tudi v Ljubljani.

V kontejner bi šla po hitrem postopku.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Mato989 ::

Horas je izjavil:

Anna, ki nima več avtomobila, a je včasih vozila toyoto RAV

dvolična hinavskost

Klasika borcev za Greta land
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

starfotr ::

Bolje limat uteži na feltne, kateri parkirajo na mestih za invalide.

Se razume, da ste ogorceni (ker so problem drugi, ne pa vi sami) ampak mislim, da ne dojemate cisto, kaj je gospa naredila.

Cevlje si je treba vcasih zavezati, guma pa ne spusti takoj, ker je privit pokrovcek. Lepo pocasi spusca celo noc.

Dejansko je ideja genialna, s cisto malo truda, pa bi se jo dalo avtomatizirati s kaksnim baterijskim sraufcigrom in gumijastim nastavkom (navrtan umetni zamasek od vina , ki prime pokrovcek).

Se bi zgodilo tako hitro, da ne bi nihce niti opazil.

Zgodovina sprememb…

UkrFTW! ::

AndrejS je izjavil:

Kaj ji češ.... verjetno ima premik v podstrešju, guma pa bi bila še vedno prazna ;)

UkrFTW! je izjavil:

AndrejS je izjavil:

Kaj ji češ.... verjetno ima premik v podstrešju, guma pa bi bila še vedno prazna ;)

Mogoče pa nekaj tednov ne bi mogla komurkoli drugemu gume spuščat ;)

FrRoSt ::

feryz je izjavil:

Dokler je ona vozila terenca, je bilo vse kul.
Zdaj ga morajo tudi vsi ostali nehati.
Lepo, ni kaj.

:)):)):))

Zdaj, ko se ona vozi s kolesom, naj se še vsi drugi vozijo s kolesom!! ;)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Mato989 je izjavil:

UkrFTW! je izjavil:

AndrejS je izjavil:

Mogoče pa nekaj tednov ne bi mogla komurkoli drugemu gume spuščat ;)

Ne vem, ne vem... saj ves socialna omrezja, viralne novice, tole:

Saj vidis pri Ukrajini in cepivih, kako poblazneli lahko postanejo ljudje.

Zgodovina sprememb…

Horas ::

ne poblazneli. ampak vodljivi, zavodljivi, zavedljivi. ovčice boge. med njimi pa volkovi preoblečeni v ovce. in sploh ne opazijo.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

tikitoki ::

Zanimivo kako egocentricne osebe hitro stopijo v bran svobode delati karkoli se ti sprdne, ce lahko placas. Onesnazenje dokazano skodi zdravju, s cemer pretirani onesnazevalci nam vsem krajsajo zivljenje in slabsajo zdravje. REsicno, kako lahko mongoloidi branite domnevno pravico nekoga, da drugim unicuje zdravje in krajsa zivljenje, zgolj, ker tako hoce in lahko placa.

tikitoki je izjavil:

Zanimivo kako egocentricne osebe hitro stopijo v bran svobode delati karkoli se ti sprdne, ce lahko placas. Onesnazenje dokazano skodi zdravju, s cemer pretirani onesnazevalci nam vsem krajsajo zivljenje in slabsajo zdravje. REsicno, kako lahko mongoloidi branite domnevno pravico nekoga, da drugim unicuje zdravje in krajsa zivljenje, zgolj, ker tako hoce in lahko placa.

Zato ker ste dvolični kar se vidi že pri tebi, ko govoriš o "pretiranih" onesnaževalcih... ko nekdo to izjavi pomeni da podpiraš manjše onesnaževanje, ker tebi tako paše (vstavi razlog) medtem ko neko ki tebi ne paše ker si TI (in še kdo) ocenil da je pretirano pa ne...

Običajno je tudi tako da vsak ki bi manj onesnaževanja bi postavil mejo tako da se njemu minimalno ali nič ne spremeni.

Ne skrbi, mestna jedra se ze sedaj zapirajo za zasebna vozila, vozila, ki prekomerno onesnazujejo,... Ocitno ni dovolj egocentrikov, ce gredo taki predpisi skozi in nihce ne protestira. Sicer, bi lahko zaceli s prepovedjo mega jaht in drugega tovrstnega preseravanja najbolj priviligiranih. Ce pa ne dojames, da je nesmiselno onesnazevanje okolja nesprejemljivo, si sam zelo bog na duhu.

tikitoki je izjavil:

Ne skrbi, mestna jedra se ze sedaj zapirajo za zasebna vozila, vozila, ki prekomerno onesnazujejo,... Ocitno ni dovolj egocentrikov, ce gredo taki predpisi skozi in nihce ne protestira. Sicer, bi lahko zaceli s prepovedjo mega jaht in drugega tovrstnega preseravanja najbolj priviligiranih. Ce pa ne dojames, da je nesmiselno onesnazevanje okolja nesprejemljivo, si sam zelo bog na duhu.

Aha, smiselno onesnaževanje pa jeok? Sem mislil da je vsako onesnaževanje nesprejemljivo?

feryz ::

A ti bi protestiral proti opankarju?
Ali lahko prebivalec na mestnem trgu kaj naredi? Ga povozijo v trenutku.
Lahko se le, kot pravijo tukaj, odseli, če mu ni kaj prav.

49106 ::

Protestiram proti alkoholu. Ne samo za volanom, ampak tudi v bifeju! Če mene ni, naj si še ti brez.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Mato989 je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Zato ker ste dvolični kar se vidi že pri tebi, ko govoriš o "pretiranih" onesnaževalcih... ko nekdo to izjavi pomeni da podpiraš manjše onesnaževanje, ker tebi tako paše (vstavi razlog) medtem ko neko ki tebi ne paše ker si TI (in še kdo) ocenil da je pretirano pa ne...

Običajno je tudi tako da vsak ki bi manj onesnaževanja bi postavil mejo tako da se njemu minimalno ali nič ne spremeni.

Tudi vsak onesnaževalec bi postavil mejo tako, da se njemu minimalno ali nič spremeni!! :8)

Če nisi dvoličen, pa lahko tisti ki imajo več denarja in zaslužijo več denarja več onesnažujejo!??? 8-)

Naj vsak onesnažuje po svojih zmožnostih!! ;) Če pa sosed onesnažuje več, je to samo škodoželjnost, ker več zasluži!?? :))
komu zvoni; zvoni tebi.

Ni problem onesnaževanje ampak "vigilante", ki je misli, da je nad zakonom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

cias ::

Zakaj ne gre na Brnik praznit gume privat jetom? Političnim elitam ki furajo požrešne Mercedese? Zakaj le Tonetu ki je iz hribov prišel v mesto na izlet na kavico in v Lidl?

cias je izjavil:

Zakaj ne gre na Brnik praznit gume privat jetom? Političnim elitam ki furajo požrešne Mercedese? Zakaj le Tonetu ki je iz hribov prišel v mesto na izlet na kavico in v Lidl?

Še enkrat, dokler je Tone ali Tommy je to vse štos in zabava, mogoče malo kregarije. Ko bo naletela na Ahmedov SUV, takrat zna postati zanimivo ...

49106 je izjavil:

Ni problem onesnaževanje ampak "vigilante", ki je misli, da je nad zakonom.

:)):)):)):)):))

Jaz ne poznam nobenega, ki bi mislil, da ni nad zakoni!! 8-) Vključno z mano! ;) Sam naredim z vožnjo s kolesom toliko prekrškov na dan, da cel dan ne zaslužim toliko! :)) Pa sploh nisem med najhujšimi!! 8-)

Da ti kakšnih dostavljalcev woit, alkoholiziranih voznikov in vsega drugega niti ne omenjam!! ;) Vključno s temi električnimi skiroji, ki se vozijo in drvijo praktično povsod!! :O
komu zvoni; zvoni tebi.

A se maščuješ(sicer nisi vigilante)?

GupeM ::

Če bi bil jaz njen sosed in bi meni to naredila, bi poklical največji kamion ki najbolj kadi z največjim električnim agregatom ki najbolj kadi, kamor bi priključil kompresor, s katerim bi nazaj napolnil gume. Izpuh iz kamiona in agregata pa bi nekako preusmeril pod njeno okno.

Me zanima, če bi še vedno mislila, da dela dobro za okolje.

49106 je izjavil:

:O

Dobro vprašanje!?? ;)

Se ona maščuje ali opozarja (da terenci ne sodijo v mestna jedra)!?? :|
komu zvoni; zvoni tebi.

Mislim, da je gospa odkrila nov material za viralno novico in diskusije na socialnih omrezjih.

Ima vse faktorje, ki jih potrebujes, da postane zadeva gibanje na socialnih omrezjih:

- boj bogatih proti revnih
- ohranjevanje narave
- brezobzirnost posameznikov
- boj proti globalnemu segrevanju
- osameljena herojinja za dobro sveta
- majckeno andrenalina
- moznost tehnicnih/geekovskih izboljsav (el. sraufciger, gor nataknjen navrtan zamasek recimo, tudi varovalne kapice ne pomagajo.)
- vsakdo je lahko del tega in lahko pomaga

Zadeva ima vse moznosti, da jo zagrabi eden:

... in naredi iz tega gibanje.

Zgodovina sprememb…

s1m0n ::

Jo bodo namestili v ustrezno ustanovo kjer ji bodo dali par gum, da jih prazni...

Netrunner ::

AndrejS je izjavil:

Kaj pa bi dejansko naredil? Prijaviš jo lahko policiji in tukaj se konča, če razmišljaš o fizičnem ali verbalnem nasilju potem lahko pričakuješ kotra tožbo ki te bo stala več kot vsaka guma :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Netrunner je izjavil:

AndrejS je izjavil:

Kaj pa bi dejansko naredil? Prijaviš jo lahko policiji in tukaj se konča, če razmišljaš o fizičnem ali verbalnem nasilju potem lahko pričakuješ kotra tožbo ki te bo stala več kot vsaka guma :)

Saj bo morala dokazat da je bil on, brez prič težko =)

Mato, se sreca, da se ne bos plodil.

Bi se lagal, ce bi rekel, da presenecas. Ocitno se rad spravljas nad ostarele zenske.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

Samo zaradi tebe bom vsekal enega, da ga naučim kako kontrirat naprej...

Bistvo je, da jaz že ne bi gledal kako mi nekdo spušča gumo brez fizičnega odziva in zavarovanja moje lastnine, potem pa naj babica dokaže da sem to naredil jaz... brez prič težko

Netrunner je izjavil:

AndrejS je izjavil:

Prebutal bi jo, na smrt!! ;) Kot tisto iranko, ki ji je izpod rute gledal pramen las! 8-)

Potem bi vsi lastniki terencev svoje avtomobile umaknili iz mesta!! ;) Ker jim nebi samo ventilčko spuščal!? :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

kriptobog ::

JE bila tudi skupina, ki je rezala gume SUVjem. Ekipa je bila tako zelo izobrazena, da so se EV SUVjem rezala gume. :))

mtosev ::

OK tole je popolnoma nesprejemljivo. Ne moreš ti spuščati gume folku, ker se ne strinjaš s tem, da vozijo terenca. Fail
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

LeQuack ::

Quack !

mtosev je izjavil:

OK tole je popolnoma nesprejemljivo. Ne moreš ti spuščati gume folku, ker se ne strinjaš s tem, da vozijo terenca. Fail

TAKO!! ;)

Naj natisne listke in jih zatika za brisalce!! :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

To je zgolj samoobramba pred masovnimi zastrupljevalci. 1:0 za vigilantes vs. selfish assholes:).

FrRoSt je izjavil:

49106 je izjavil:

:O

Dobro vprašanje!?? ;)

Se ona maščuje ali opozarja (da terenci ne sodijo v mestna jedra)!?? :|

Če greš nekomu praznit gume, ker se ti je zameril, se maščuješ.

LeQuack ::

Evo en dober članek na to temo, to je zdaj že globalni movement, ki se je razširil iz Amerike. Tako da nekateri ko tu pravijo da gre za eno moteno osebo, in da kaj bi tej osebi naredili, razmišljajo narobe. Gre za celoten organiziran movement veliko oseb po celem svetu.
https://www.theguardian.com/environment...

On a searingly hot night in New York City, a group of mask-wearing activists grasping bags of lentils set out to stage the biggest blitzkrieg yet upon a new target for climate campaigners in the US - the tires of SUVs.
...
"These SUV owners might be annoyed but I'm not going to wait around for the rich to realize they are doing something wrong," said one of the activists before she headed to the subway. "I'm not just going to wait around and be nice. We aren't going to let them hide any more."
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Mato ima point.

Med korono smo reševali babice.... zdaj nam pa gume spuščajo!! ;(

Mato ni resil nikogar, temvec je nacrtno krsil predpise, kjerkoli je lahko. Taksni egocentriki spadajo v prevzgojne centere.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

tikitoki je izjavil:

Mato ni resil nikogar, tevmec je nacrtno in zavestno krsil predpise, kjerkoli je lahko. Taksni egocentriki spadajo v prevzgojne centere.

Ne kjerkoli sem lahko, samo kjerkoli so motili moje normalno življenje =) Nisem pa šel out of my way da bi prekršil nek predpis samo zato da bi ga, čeprav to ni nič vplivalo na moj lajf v smislu začrtane poti.

tikitoki je izjavil:

Mato ni resil nikogar, temvec je nacrtno krsil predpise, kjerkoli je lahko. Taksni egocentriki spadajo v prevzgojne centere.

:)):)):)):)):))

Družbeno NEPRILAGOJEN!! ;)

Tako, kakor tale 62 letnica! 8-)
komu zvoni; zvoni tebi.
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Celoletne gume (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Na cesti
65265691 (3727) donvito
»

Karavan vs. Enoprostorc / Crossover (strani: 1 2 )

9814756 (8178) facepalm
»

Predlog EU: Želijo omejiti hitrost na AC na 115 km/h (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27666281 (61691) Glugy

Več podobnih tem