» »

Anime

Anime

Mitja 34 ::

Ej vsi,ki zej to berete al vete ka je Anime al pa ste zelo zelo radovedni (drugač nem reku ker sem prebral pravila :D ).

V glavnem a neb blo kul če bi kazal Anime na SLO tv(POP TV,Slo 1,Slo 2).
Če ne vete ka je Anime ite na www.animeslovenija.org ,pa bote zvedl!
Js sem vlk Anime fan,pa mislim da bi blo zlo kul če bi vrtel Anime na POP TV(Slo 1,Slo 2 sta itak za en k.... :\ ) Tak to bi blo to :D .


Bye!!!!!



P.S.

Fajn bi blo če bi ocenl kak DVD,ker jih je neka v SLO.

Smeškoti so kul,še poseb ta debilni :D .
Ghost in the shell bo na TVS 2 12.4. 2001(cetrtek) ob 21.40
  • spremenilo: Mitja 34 ()

whatson ::

mislim da so Anime na eni izmed nemških televizij... nevem na kateri sicer...
piši na POP-tv... izraži željo na pravem mestu :D

ja smeškoti so pa res zakon... meni se zdi ta :) najbolj "debilen"... :))

ChiefThunder ::

Mene pa že dolg časa zanima kva naj bi tale 0:) predstavljau. BTW: Animeji so kr kul.

Sneti ::

Sem iz dolgcasa malo deskal in tu cisto po nakljucju naletel na to temo... Animeje kaze Cartoon Network vsak dan v tednu ob pol sedmih zvecer (nas cas), in sicer imajo zdaj Gundam in Tenchi Muyo, vraca pa se tudi Dragonball Z (ali je pa DBZ ob vikendih, nisem cisto gotov). Od nemskih programov ima pa RTL vsaj Sailor Moon, ki sploh ni tako slaba serija, ce odmislis neumne frise, ki jih pokajo :-).

Od DVDjev mocno priporocam Neon Genesis: Evangelion, Princess Mononoke, Record of Lodoss War, Perfect Blue, Escaflowne, Ninja Scroll in, jasno, Ghost in the Shell. Na papirju pa Japanko ;-).

Lep pozdrav vsem ljubiteljem animejev inu mang ter tistim, ki to se kanijo postati,

Sergej

ChiefThunder ::

The Sneti na slo-techu; ql! :)):))

Witboy ::

Jst bi hentai -e8-)

Lara-K ::

DragonBallZ je na CartoonNetwork ob 6h, Tenchi Muyo pa ob 6.30. Oglej si Tenchi, men je full vsec. Ce so ti vsec anime si mal precekiri Manga (sorry ne vem ce so Hentai ze primerne zate:D). Manga in Anime dobis pri nas v trgovini Črna luknja v LJ. Oglej si tuki. Ce ima kdo kaksen good image od Sephirotha iz FF7 nej mi prosim senda na email. :D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Lara-K ::

Po novem imas v Jokerju tudi rubriko Japanka, o animah....:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

luni ::

Hehe, koncno malo Anime pobude tudi s strani Slo-Techerjev. Jaz ze dolgo casa spremljam malo po malo anime sceno, ampak sem zadnje case cisto not padel (kar je posledica 10 CDjev DBZja :)).



mitja tvoja ideja je dobra, ampak vprasaj se, kolikor je realnih moznosti da bi se kaj takega zgodilo. Po moje nam zaenkrat ostane le druzenje preko mailinglist ter obcasni anime veceri :\

BTW, dobrodosel Sneti ;)
Artificial Intelligentia

AlchemY ::

hehehe, ja hentai bi bil se bol cool :)

Sneti ::

Hvala, luni. :D

Kar se tice zokanja nasih TV postaj, da bi zacele predvajati animeje, se je to ze zgodilo in dogajalo, vendar kakega posebnega interesa niso pokazali. Verjetno je treba za kaj takega distributerje malce bolj zbosti oziroma pobrskati za cenami in naslovi, kar pa ze zahteva dolocoeno znanje (da ne bomo potem dobili sto nadaljevanj Gundama, hehe). Itak smo lahko srecni, da je nekdo pogruntal, da obstaja South Park.

Usoda animejev v Sloveniji bo po vsej verjetnosti vedno ostala enaka - torej domena poznavalcev in navdusencev. Morda je celo bolje tako, ker starsi vecinoma tako ali ne bi imeli posluha za kak GITS na TV, ker imas notri nage babe, brizgajoco kri in podobno. Pa ze raje dovolijo ogled kakih Mogocnih gozdarjev, ki so vendarle bolj vzgojni, ka-li?

Sergej

Lara-K ::

Sej je bols da nase tv postaje ne predvajajo anime, sej bi blo itak bedno, al bi tok zanc sinhroniziral da je joj, al pa bi bli podnapisi, pa se enkrat na tedn bi vidu nadaljevanje, tko da bi se vlekl celo vecnost, kot je znano za nase tv postaje.
Sneti: lohk bi povedu urlje kje se dobi kaksne kratke anime filmcke online za downloadat. >:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

ABX ::

Zadnjič sem dobil Ghost in the Shell na Divx-u. Zanimivo kako risanke super zgledajo na divx formatu, verjetno zaradi tega ker se slika dosti manj premika.



Drugače pa Dragonball, Sailor moon in podobno ne gledam ker mi ne paše. Za une, ki pa znajo Italjasnko je na nihovih Tv postajah redno anime/manga scena (ne ve točno kje je razlika ker pač ne sledim). In to je odkar sem spoznal TV (leto '80).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

element ::

Ej Sneti, dobr odgovarjalnik anime in manga v zadnjem Jokerju. Ja sej pomoje bi blo ql, če bi animeje predvajal na popu, zvečer takrat, k so na slo1 risanke :D! Pol bi pa hentai vrtel zvečer po 22h! Kje bi se dal na netu kej tega dobit? Kšne mange? :\

luni ::

ABX mange so po nasem stripi, animeji pa risanke. Zelo posploseno :).

Lara-K se strinjam, da bi slvoenska sinhronizacija bila nekaj najhujsega, kar bi se lahko zgodilo anime fanom. Po drugi strani pa podnapisi ne bi bili tako napacni, ob pravih japonskh soundtrackih, seveda. Vecina nas tako se vedno najraje gleda vse animeje (ce ze nisi totalen freak in se gres ucit japonscine :)).


Artificial Intelligentia

Lara-K ::

Lol verjeten res da se ne bomo sli ucit japonscine, ampak anime so vecinoma sinhronizirane v anglescino.>:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Mitja 34 ::

jRk0 ::

ma animeje lahko gledas na nemskih televizijah, kjer jih sucejo kot po tekocem traku (like digimon, pokemon, v glavnem skoro fse japonske risanke). Če bi pa rad kake bolj dobre (porno:D, al pa kake krvave), pa mi reci, ker mam prjatla, ki je cisto obseden s tem!!Ma kaset, igerc, vsega vraga. Drugace pa to sux:\.Če majo vsi take vlke oke.
You fuck up once, you loose two teeth.

element ::

Ja, oči se moreš pač navadit. Preberte si člak od Snetega, ki je vse opisu o tem. Morem priznat, da so od začetka tud men usi ful čudni zgledal, s tistimi ogromnimi očmi, ampak se navadiš. In pol je zakon! :D A lohk kej zrihtaš animejev? :\

Sneti ::

No, tole je postala se zanimiva debata... :D



Jah, kot sem napisal - velike oci nekatere strasijo, ampak so take z razlogom. Hkrati lahko risar ze samo skoznje prikaze zelo siroko paleto custev, po cemur se je zgledoval tudi Disney (njihovi junaki imajo vse vecje oci in noge -foot fetish, hehe).



O slovenskih sinhronizacijah pa raje ne bi, ker so ze angleske ponavadi katastrofa. Recimo Ghost in the Shell - obup od obupa. Zato otakuji animeje praviloma gledamo v izvirniku s podnapisi. 8-)


Lara-K: zakaj pa kratke? Ni bolje celih animejev gledat? :-)


Sergej

Stripy ::

Meni najljubsa manga (parental advisory)
The Thin H Line

Lara-K ::

Thanks za Sephiroth slike mislim da mitja in Sneti k sta mi sendala.
Sneti: kratke anime pac ker ce so dolge pomen da so tud ogromno mb velke in pac ne morem dljat tok velke filmcke. Pa kaksne Hentai bi tud prov prsle. :D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Sneti ::

Eh, hentaiji... Meni osebno niso prav nic vsec, ampak hej, o okusih se ne razpravlja >:D. Drugace je pa tega en kup na ircu...

Sergej

Yohan del Sud ::

Jutro Sneti!

Pa kaj maš tolko proti Hentaju. Obstajajo tudi hujše zadeve... >:D

element ::

Hja, animeji inu mange so pač carski :D! Men so osebno bolj ušeč animeji. Sploh, pa je hudič to, da jih ne dobiš u usaki štacuni! ;(

Binji ::

Manga&Hentai rulez!:P
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

luni ::

Yeah, koncno se nekaj premika tudi pri nas. Kot je nekdo opozoril v posebnem threadu, bodo jutri (cetrtek) na TVS2 predvajali Ghost in the Shell, po mojem (in marsikaterem) mnenju enega izmed najboljsih animejev, tako po izvedbi kot po sporocilu. Sicer je zadeva angleski dub, ki je, kot je povedal Sneti, bolj obupen kot ne, toda vseeno bi rekel, da je zelo dober za uvajanje nekoga v svet animeja (ce ze niste gledali Sailormoona - ampak Sailormooni in Poke/Digimoni tudi odvrnejo marsikoga ker si zacne mislit da je vse tako plehko... ok, to je ze posebna debata :)). Probajte si zrihtat tako, da boste TV gledali v kaksni zatemnjeni sobi s cim manj ljudmi (mogoce kar sami) pa zvok na glas, ker je glasba res enkratna. Probajte se poglobiti v zgodbo (ceprav verjetno sprva ne boste dosti kapirali :)) in se prepustiti obcutku. Dvomim, da bo kdo po koncu ostal ravnodusen ;).

Drugace pa je lepo, da nas je v Sloveniji vse vec. Lahko bi se tudi zmenili za kaksno izmenjavo. Jaz sicer nimam velike zbirke, toda z veseljem jo delim z vsemi.
Artificial Intelligentia

BigFoot ::

oj
no, mene pa zanima ce ma kdo kej animeja v DivX formatu? ker za DVDje mi je škoda dnarja, na nemških TVjih ne morm gledat (sovražim nemščino), Cartoon Networka pa ne dobim. tko da če ma kdo ker Animejev (tud Hentaijev) za menjavo (ali prodajo) naj me mejla!

Mitja 34 ::

Ej ka maš prot nemščini(men se osebno zdi ful vred).

Mitja 34 ::

Ej luni ab mi poslal seznam Anima,in či bi mi kakga posodo?Jz ti ne morem nič posodit ker na žalost nimam VCR( :( ).

p.s.
To velja za vse,seb posodo pa nimam VCR dab kda ka posnel,samo video playera(samo špila kasete ne pa snema)).

Goku ::

Ce zivi kdo ob meji z Italijo lahko gleda
na ItaliaUno zacetek DbGT!

Goku ::

Aja, ob 13.30!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri anime mi priporočate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11214874 (6644) predi
»

Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16425469 (18361) bambam20
»

Attack on Titan - Live Action (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7012848 (9457) dottor
»

Kateri animeji so vam dobri?

Oddelek: Sedem umetnosti
325330 (4850) BigFoot
»

Zadnji opomin !!!

Oddelek: Loža
201711 (1229) trillian

Več podobnih tem