Forum » Loža » T-2 tip s tablico nekaj preverja
T-2 tip s tablico nekaj preverja
genesiss ::
Je že koga na domu obiskal človek s tablico, pravi da je iz t-2 in da preverja pri katerem operaterju smo?
Ko sem ga vprašal če ima kakšno identifikacijo je rekel da ne. Na tablici je pokazal nek app ki je bil dostopen na .local domeni. Tam je nekaj searchal in pokazal seznam priključkov na naslovu - to bi naj bil dokaz da je iz t-2.
Hotel je vedeti pri katerem operaterju sem in da mi lahko pomaga znižati račun. Ko sem ga vprašal če ne vidi da sem na t-2, je rekel da ne, zaradi gdprja. To se je dogajalo ob osmih zvečer.
Meni se je zdelo shady. Je to nek scam? Roparji?
Ko sem ga vprašal če ima kakšno identifikacijo je rekel da ne. Na tablici je pokazal nek app ki je bil dostopen na .local domeni. Tam je nekaj searchal in pokazal seznam priključkov na naslovu - to bi naj bil dokaz da je iz t-2.
Hotel je vedeti pri katerem operaterju sem in da mi lahko pomaga znižati račun. Ko sem ga vprašal če ne vidi da sem na t-2, je rekel da ne, zaradi gdprja. To se je dogajalo ob osmih zvečer.
- spremenil: genesiss ()
_Denny_ ::
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
genesiss ::
Sem klical na t-2 in pravijo da imajo najete neke zunanje firme ki hodijo okoli in sprašujejo. I guess da je to to. Čudno sicer da ob osmih zvečer in način kako to izvajajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
FoxKnox ::
janezvalva ::
po mojih podatkih samo preverjajo vzdržljivost baterij v tablicah, se pa kratkočasijo s tem da hodijo po domovih pa nekaj reklamirajo zraven
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Natto ::
Pomoje da če nisi pri t-2, ti verjetno dajo nek popust za prvo leto in vezavo
Ugibam
Ja , to je trenutno akcija za nove naročnike.
Če bi rekel, da si že naročnik, bi ti dal 10 posto za en let za dve leti vezave.
Ce pa si ze narocnik jih vljudno prosis za 25% popusta, sicer gres k Telekomu. Samo enkrat se mi je zgodilo, da niso dali popusta in... sem sel k Telekomu, pa naj razmisljajo ali se jim bolj splaca ostati brez narocnika ali dati popust. Cez dve leti sem prisel nazaj, ker takrat Telekom ni hotel dati popusta. Do sedaj so se verjetno ze naucili da tudi s popustom vec zasluzijo kot brez narocnika
Mimogrede, pomaga, da prides z ze izpolnjeno izjavo o prekinitvi in opremo za vrnit, pa referentu/referentki ob neupostevanju zelja potisnes vse skupaj pod nos.
Lahko bi rekli, da je sicer izsiljevanje, ampak izsiljevanje je tudi enostransko stalno zvisevanje cen, tako, da nimam nobenih zadrzkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Natto ()
Magic1 ::
Samo v tem primeru moraš imeti na naslovu tudi Telekomovo optiko. Verjetno jim ni težko preverit, kaj je pri tebi možno in temu primerno ocenit, koliko blefiraš. Če imaš poleg t2 optike le opcijo preko Telekomove telefonske linije, ali Telemachovega kaoksijalca, ni glih alternative.
Magic
starfotr ::
To je pač nadgradnja anket. Včasih so klicali na stacionarni telefon, danes nihče več ne dviga telefona ali pa ga nimajo.
Na mobilne se pa folk ne oglaša, če ne pozna številke.
Na mobilne se pa folk ne oglaša, če ne pozna številke.
Nikonja ::
Jaz sem jim lani težil po mejlu in so mi odobrili 15% popusta za 2 leti da ostanem pri njih, tko da se da.
Sm ne verjamem da bodo pristali na 25%!
Sm ne verjamem da bodo pristali na 25%!
MIHAc27 ::
Na Facebooku vem, da ena firma neki reklamira, da ti znižajo račun za internet, TV. Sem mal bral komentarje, in se je potem folk pritoževal, ker non stop težijo, da menjaš in ne vem kaj še vse.
Sem najprej pomislil, da sedaj oni hodijo naokoli.
Čudijo me 2 stvari.. da ni imel identifikacije (niti fake?)... pa da ne vejo, a si naročnik njihov ali ne...
Nazadnje ko sem nekaj klical me model na oni strani vpraša, če kličem iz telefona, ki je prijavljen... ko potrdim mi potem zdrdra še ostale podatke (naslov)... ne mi sedaj o GDPR pa da ne sme videt podatke.
Sme mogoče ne, ampak vidi pa jih.
Anyways... glede na to, da T2 res nadgrajuje trenutno, bi mu verjetno povedal da sem na T2..sam karkoli drugega, sem pa skeptičen.
Sem najprej pomislil, da sedaj oni hodijo naokoli.
Čudijo me 2 stvari.. da ni imel identifikacije (niti fake?)... pa da ne vejo, a si naročnik njihov ali ne...
Nazadnje ko sem nekaj klical me model na oni strani vpraša, če kličem iz telefona, ki je prijavljen... ko potrdim mi potem zdrdra še ostale podatke (naslov)... ne mi sedaj o GDPR pa da ne sme videt podatke.
Sme mogoče ne, ampak vidi pa jih.
Anyways... glede na to, da T2 res nadgrajuje trenutno, bi mu verjetno povedal da sem na T2..sam karkoli drugega, sem pa skeptičen.
Phantomeye ::
Je že koga na domu obiskal človek s tablico, pravi da je iz t-2 in da preverja pri katerem operaterju smo?
ja, gdpr tle nima veze. če je t-2, jim daš dovoljenje, da obdelujejo te podatke. in vejo kdo je njiov narocnik.
Jnou ::
To dela znanec, gre za enostavno prodajo od vrat do vrat prek S.P. Dobi seznam kje vse je možnost T2 priključka in gre od vrat do vrat in tistim, ki niso na T-2 ponuja nove pogodbe z vezavami. Če mu uspe dobi neko provizijo, zaposlen pa ni nikjer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jnou ()
dunda ::
Tole bi pa tudi mene zmotilo, da bi se v okolici pojavili (praviloma nadležni/posiljeni) tipi, ki bi preverjali signal ...
https://www.kacnje.eu
val46 ::
Se pravi, včasih so tako prodajali cunje, zelenjavo, suho robo ali pa sesalce, danes pa prodajajo internetne in tv priključke? Zanimivo...
Tiger ::
To je super način, kako si operater uniči ugled.
Ugibam, da gre verjetno v tem primeru za T2 ambasador. Tako si operater umije roke, češ kaj pa njih briga koliko prijateljev, kolegov, znancev ali sosedov pozna in pripelje posamezna oseba.
Po mojem mnenju pa operater* največ ugleda izgubi, če naprej mesece ljudi obvešča, da naj si nastavijo svoj razpored TV programov (kanalov), ker bodo kmalu uredili spremembe v privzeti listi in da v tem primeru ne bodo prizadeti.
Nato pa vseeno kar vsem čez noč izbrišejo vse liste in ponastavijo na privzeto ter se delajo neumne - češ, da drugače zaradi tehnologije pač ni šlo. Na novi listi pa so sedaj bolje (na nižji številki) uvrščeni določeni slovenski kanali z zelo slabo gledanostjo pred tistimi najbolj gledanimi slovenskimi komercialnimi.
*največji slovenski operater
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 604385 (16) | BorutK-73 |
» | T2 ja ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 26505 (17579) | Vuli |
» | T2 odstop od vezaveOddelek: Omrežja in internet | 12698 (9430) | starfotr |
» | Peticija Vezava za oba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8691 (6980) | MrStein |
» | T-2 in "Akcija - 25 % za dve leti"Oddelek: Omrežja in internet | 4891 (3573) | Invictus |