Forum » Loža » Guarana energijski napitek-kje kupiti?
Guarana energijski napitek-kje kupiti?
denisek123 ::
Pozdravljeni
Zanima me ali kdo ve ali se da kje v Sloveniji kupiti Guarana energijski napitek? Gledal sem sicer srbske spletne trgovine ampak ne pošiljajo v Slovenijo-razen če obstaja v Srbiji tudi kakšna opcija virtual postbox (prepošiljanje v Slo). Ali je edina opcija, nekako najti kakšno osebo, ki potuje na relaciji Slovenija-Srbija?
Hvala
Zanima me ali kdo ve ali se da kje v Sloveniji kupiti Guarana energijski napitek? Gledal sem sicer srbske spletne trgovine ampak ne pošiljajo v Slovenijo-razen če obstaja v Srbiji tudi kakšna opcija virtual postbox (prepošiljanje v Slo). Ali je edina opcija, nekako najti kakšno osebo, ki potuje na relaciji Slovenija-Srbija?
Hvala
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
BuDi79 ::
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
Hvala
https://balkanshop.si/
Imajo večine asortimaja Knjaza Miloša, občasno tudi Guarano. Na licu mesta - ne online.
https://adria-market.com/products/guara...
c3p0 ::
Včasih sem si to delal sam, guarana prah in zmešaš v poljuben napitek. Dovolj je bilo nekje 50mg za 1 dozo. Boljši efekt od kofeina.
p0f ::
Omenil bi samo, da je slovensko ime guarane "kofeinska paulinija", njena ucinkovina je pa kofein.
Tako, da je pribljizno, kot bi pil kavo/pravi caj za 5x ceno. Povem vam samo za mimogrede, da se ne bo spet nek marketinski hype naredil okrog necesa skrajno neposebnega.
Zelo dvomim.
Tako, da je pribljizno, kot bi pil kavo/pravi caj za 5x ceno. Povem vam samo za mimogrede, da se ne bo spet nek marketinski hype naredil okrog necesa skrajno neposebnega.
Boljši efekt od kofeina.
Zelo dvomim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p0f ()
p0f ::
Počasnejši release je, ni kot pri kavi, sprobaj, ne samo guglat.
Sem 15-20 let nazaj, ko je bila zadeva se "the thing" (Dark Dog, preden so zamenjali okus in je postal zanic), imas pa prav, ni kot pri kavi, ki je pac sus v zilo, ampak je bolj podobno zelenemu caju (tein je ista molekula kot kofein). Zadeva je ovijalka in v tistih praskih je nekoc bil zmlet les in ni bilo topno, ne vem pa ali je zdaj kaj drugace.
Ampak bottom line, ucinkovina je kofein.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p0f ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko mg kofeina v 6g kave?Oddelek: Loža | 5876 (2630) | zzitop |
» | Red bull vs. druge energetske pijače (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20406 (12451) | Jst |
» | energijske pijače le pijače z več kofeina?Oddelek: Znanost in tehnologija | 3373 (2649) | Okapi |
» | Kofeinska abstinenca aka dan brez kave...Oddelek: Loža | 7113 (6606) | mojsterleo |
⊘ | Energetski napitki?Oddelek: Loža | 3747 (2896) | Gandalfar |