Forum » Znanost in tehnologija » Kateri Amzon dela najboljše z Alexo v Sloveniji?
Kateri Amzon dela najboljše z Alexo v Sloveniji?
iJJ ::
Živjo,
Pred nekaj dnevi sem kupil Amazon Echo 5, sedaj me pa zanima na kateri Amazon ga je najboljše povezati da bodo v Sloveniji kolikortoliko delovale vse funkcije Alexe? Za enkrat sem videl možnost povezave na US in UK ter Nemškega (samo ne najdem podatka če lahko potem Echo nastavim v Angleščino).
Hvala in lep pozdrav
Pred nekaj dnevi sem kupil Amazon Echo 5, sedaj me pa zanima na kateri Amazon ga je najboljše povezati da bodo v Sloveniji kolikortoliko delovale vse funkcije Alexe? Za enkrat sem videl možnost povezave na US in UK ter Nemškega (samo ne najdem podatka če lahko potem Echo nastavim v Angleščino).
Hvala in lep pozdrav
By iJJ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Echo Dot v SlovenijiOddelek: Pomoč in nasveti | 4468 (1381) | mihas1919 |
» | Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28262 (15399) | Reaper |
» | Kako najlažje naročiti iz Amazon.com?Oddelek: Kaj kupiti | 2546 (2164) | akulp |
» | Amazon pošilja Alexo od domaOddelek: Novice / Ostale najave | 8033 (6266) | vostok_1 |
» | Amazon predstavil ducat novih izdelkov Echo z AlexoOddelek: Novice / Ostalo | 10811 (8783) | xmetallic |