Forum » Pomoč in nasveti » ebay-kleinanzeigen.de - blokada ip ?
ebay-kleinanzeigen.de - blokada ip ?
CopiumRovte ::
A se je še komu zgodilo, da je ebay-kleinanzeigen.de blokiral njegov IP ? Sumim, da so mi ga blokirali zaradi sledeče situacije. Odprl sem stran , iskal nek izdelek in si potem odpr 10 zavihkov izdelkov, potem sem si ustvaril račun in opazil, da imajo tako narjeno, da je seja vezana na zavihek in ne na okno brskalnika, ker sem se moral na vsakemu zavihku posebej logirati. Ja , ni se mi dalo še enkrat iskat in izbirati izdelke. Potem sem parim prodajalcem poslal sporočilo in BAM, blokada mojga IP-ja. Po vseh butastih captcha zadevah, so me še vedno označil za bota, sam zato, ker sem se 10x logiral...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Selling limit pri Ebay-u - Pomoč pri prodaji izdelkaOddelek: Loža | 1019 (728) | eric_cartman |
» | Ocena spletne trgovine - estetika, funkcionalnostOddelek: Izdelava spletišč | 3075 (1808) | SandiP11 |
» | PayPal bo olajšal odmrzovanje sredstevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9691 (8211) | Okapi |
» | Se vam zdi blokiranje reklam narobe?Oddelek: Loža | 2530 (2237) | Poldi112 |
» | Group Policy; kako nastavit GPO za OU?Oddelek: Operacijski sistemi | 2913 (2585) | Microsoft |